Strugurasi de Sept-Oct 2011 (40)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

pai care e strictul necesar? :)))

Lori 21+ fericita cu Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

mai fetelor , nu stiu daca ar trebui sa ma numesc o fericita
eu sunt ingrijorata ca nu prea am pofta de mancare , pai in comparatie cu ce ziceti voi ca mancati ...eu manac ca un copilas
hai sa va zic ce am mancat ieri toata ziua si sa mi ziceti daca e normal sau nu :
-dimineata un covrig
-pe la 1 o felie de paine cu icre
-pe la 3 un peste la gratar cu o feliutza mica de paine (un peste micut)
-dupa , cateva capsuni cu doua cupe de inghetata
-seara doua felii de sunca de praga fara paine fara nimik
-una punga pufuleti
ATAT

E putin , e normal , pt o gravida ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Helenutza am vazut ca avem aceeasi problema la sani,si la mine dreptul este foarte putin format iar stangul deloc,ba chiar are o mica adancitura catre interior. La Paul am facut o depresie din pricina ca nu am putut alapta cum trebuie,am alaptat doar trei saptamani cu ajutorul mameloanelor de silicon , si apoi nu a mai curs laptic. Cu tot ceaiul meu pentru alaptare si pastile masticabile ,ciorbe si alte babisme,incercam orice, puneam pe Paul la cerere la san,si intr-o noapte nu a mai curs laptic. A lpans PAul o noapte intreaga, la 4 dimi am sunat doctorita care mi-a spus sa imi trimit sotul la farmacie sa ia LP ,sa ii dau pana la pranz si sa nu il alaptez deloc pana atunci,sa vedem daca se umplu sanii si nimic,nu a mai curs nici o picatura din noaptea aia. Mi-a spus ca posibil din pricina depresiei si stresului( eram tare stresata cu problemele tatalui meu,in plus fata de ale mele )sa se fi pierdut laptele brusc. De data asta vreau sa fiu mai perseverenta,poate ne ajutam una pe alta si reusim sa alaptam cat mai mult.

Zubi dar cum ai ajuns tu sa te casatoresti cu un indian? Daca nu sunt prea indiscreta... Am mai spus,eu sunt topita dupa India ,savurez ore intregi bloguri cu haine indiene si bijuterii ,la filme nu mai am rabdare sa ma uit ,si ma uit cu drag la saree-ul meu mov .

Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali de Paul ( 01.10.2009)! si 20+ speram la o minune roz

Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Mergi la inceput

Jade nu as putea zice ca e chiar infometare ce mananci tu, e drept ca eu mananc mai multicel... :)

sa dau si eu exemplu cam cum arata un meniu la mine:

dimineata: o cana cu lapte cu paine cu unt si halva/magiun/dulceata
la serviciu: pachetel de acasa 2-3 senvisuri cu snitel si 2 rosii, sau 2-3 tartine cu urda si rosii, sau o pulpa cu pilaf, plus un mar si o banana/portocala/2 kiwi.

la 5 cand ajung acasa: in timpul saptamanii aproape zilnic mananc un castronel cu bors sau supa de diverse feluri cu fasole si urzici, cu pui, cu perisoare, de vacuta, etc. daca nu e bors e o pulpa de pui fripta cu piure de cartofi, sau ficatei, sau un gratar de ceva. tocanite nu prea mai "servesc".

pana la culcare: o gustare mica ... o tartina, o placintica, o banana, un ceai, ceva de umplut stomacul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

jade, de ce nu mananci paine?Nu-ti place?Tu nu ai nici-o masa principala pe zi?

Lali si eu sunt curioasa cum a juns zubi sa se casatoreasca cu sotul ei dar nu am indraznit

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 20+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

Citat:
citat din mesajul lui racheel

jade, de ce nu mananci paine?Nu-ti place?Tu nu ai nici-o masa principala pe zi?

Lali si eu sunt curioasa cum a juns zubi sa se casatoreasca cu sotul ei dar nu am indraznit

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 20+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Pai pestele la gratar a fost masa principala
paine mananc , dar putina , ca nu intra multa
cand mergeam la servici mancam sandvisuri , deci si paine mai multa
de cand stau acasa nu mai intra nici alea

Mergi la inceput

am uitat sa mentionez.... eu n-apuc vie ora 3 cu 1 covrig si 1 felie de paine cu icre ca tine......... :))))))

eu cand ma ridic dimineata din pat am o bataie de linguri in burta de nu stiu cum sa spal ochii si dintii mai repede sa mananc... :)) ... ori ca-s eu fomista, dar la mine dimineata e simfonie in stomac [

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

loredana pai strictul necesar la mine a fost patutul (pe care l-ai cumparat si tu din cate stiu), o singura lejerie de patut, cateva lucrusoare (2-3 body, 2-3 caciulite, 2-3pantalonasi, o salopetica, unul-doua costumase), o paturica groasa, de exterior cu care l-am scos din maternitate. i-am mai facut cu manutele mele cateva scutecele din finet, inca vreo 2 paturici (materialele le-am cumparat din obor). am avut creme bepanten, garmastam (sau ceva de genul, pt sani, pt funduletul lui), ser fiziologic, tampoane sterile, un sampon de copil, cadita de baie, suportul pe care il asezam la baita, vreo 2 prosoape cu gluga... deci din astea. a si cateva biberoane, tetine. cam astea le-am avut. si pe parcurs am mai cumparat cele necesare. carutul l-am cumparat la vreo 2-3 saptamani ca nu eram hotarati. vazusem cateva modele, stiam ce si cum. intr-o zi s-a dus sotul si l-a luat, dupa ce am nascut.
cam asta am avut noi la inceput, adica eu asa am vrut sa o iau usor, nu sa ma infig la o tona de lucruri care nu stiam daca imi vor fi sau nu de folos.

Lali_mete eu am avut sustinere puternica din partea surorii mele (care are aceiasi prob si care avea deja copil, trecuse prin treburile astea) si din partea mamei. evident si din partea sotului, care era cu moralul ca nu prea stia ce sa faca, saracul. dar sora mea m-a ajutat cel mai mult si m-a facut sa nu renunt. eu am avut cisterne de lapte, eram nebuna cu laptele meu. parca era aur! nu am aruncat nimic, am congelat orice surplus. dupa 3-4 luni cand incepe sa se regleze lactatia si nu mai poti mulge asa mult(ca altceva e cand pune copilul guritza) am mai apelat la rezervele strategice. eram moarta de frica sa nu se ia curentul, ca eu aveam 2 sertare de congelator pline cu doze de "aur" femeie nebuna! eu, sincer, sper sa nu ma mai atace hormonii in asemenea hal. mult m-am mai chinuit, pe cuvant! acum privind in urma, zic ca parca nici chiar asa nu ar trebui sa ma agit.. dar stiu eu ce ma apuca din nou!!!

17+

Mergi la inceput

Helenutza interesant cu laptele congelat. tu l-ai tinut in pungute d-alea speciale pt laptele matern sau in pungi normale de plastic? cat poate fi tinut la congelator laptele matern?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns athosik spune:

Fetele am vb cu medicul abia miercuri la ora 20:00 ... pana atunci nustiu ce face ROBERT la el in garsoniera

Va tzuc!!!

20+ cu -ROBERT MIHAI
Dumnezeu sa ne ajute sa ajungem cu bine la final!!!

Mergi la inceput