Strugurasi de Sept-Oct 2011 (40)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

in weekend am mai adaugat cateva lucrusoare pe lista mea de cumparaturi (daca intereseaza pe cineva ... ):

- Termometru digital de camera cu masurator de umiditate Momert (41 lei)
- Termometru pentru frunte si ureche de la Topcom Health (150 lei) - inca nu suntem super hotarati .............
- Sterilizator electric cu aburi Primii Pasi cod R0919 (103 lei)
- Primii Pasi Incalzitor electric pentru biberoane, hrana cod R0920 (78 lei)
- Biberon din sticla 125ml+tetina latex lapte, mar.1 (0-6 luni) de la NUK (24 lei) - deocamdata 1 bucata sa fie in casa pt orice eventualitate.....

cam atat. vreun feed-back negativ despre vreunul dintre produse?

Stiu ca sunt ciudat ca am pe lista 1 singur biberon dar in schimb am pus sterilizator si incalzitor de biberoane.... insa tot imi zic mamele din jur ca poate o sa alaptez dar la biberoane tot o sa ajung - pt laptele cu cereale, pt apa, pt ceaiuri.... voi ce ziceti?

Lori 21+ fericita cu Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

May, tu sa vii cu vesti bune da la doamna Uscatescu si Paste fericit si linistit sa ai in Ro

Lore, in legatura cu casa.Am vazut la televizor un reportaj in care spuneau ca Prima Casa 4 este continuarea celei de a 3-a si se va aproba creditul si nu mai este nevoie de alt dosar.Dar nu am auzit nimik de avans(pe care voi l-ati dat deja)ci doar ca se va mari cu 15% din valoarea apartamentului.S-ar putea sa ramaneti cu avansul dat si sa sa luati banutii cand statul da banii bancilor.

Jade, esti o fericita

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 20+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Lore, eu vreau 2 biberoane si stiu ca o sa iau sterilizator pentru microunde

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 20+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

racheel de la banca vad ca nu ne-au mai anuntat... asteptam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

loredanar mie mi se pare ca ai luat in greutate f bine pana acum, adica esti perfect in grafic.
da-mi voie sa iti spun ca nu am folosit nimic din ce scrii tu pe lista ta temometru digital de frunte e o mare teapa, am dat o gramada de bani pe el si e vax.
pt sterilizat am avut o oala noua de email in care fierbeam 10 biberoane odata. pe urma oala se poate reutiliza eu sunt mai practica. la incalzit laptic, la fel, am avut un ibricel in care puneam apa calda si tineam bineronul acolo... mult mai ieftin , mult mai practic
ce vreau sa iau de data asta.. vreau bibe de sticla pt ca totusi cele de plastic am auzit ca nu sunt ok, se eleimna nu stiu ce substanta toxica atunci cand se incalzesc...

Jade nici la tine nu e inca motiv de ingrijorare. incearca totusi sa mananci mai mult.. daca intra

May o sa fie totul bine, iti tinem pumnii pt o calatorie placuta si un concediu pe masura! un Paste linistit si cu multa bucurie iti urez!

eu m-am cantarit ieri si am 3 kg. ma bucur maxim.

17+

Mergi la inceput

Helenutza ai si tu o asa mare dreptate, dar nu stiu ce sa fac...... ma gandesc sa nu fac rabat de la calitate in detrimentul sanatatii copilului.... se sterilizeaza la fel de bine in oala cu ala?..

iar la capitolul termometru tu cu ce ii luai temperatura?

Mergi la inceput

loredanar fiecare face cum crede, dar pe mine nu ma convinge nimeni de utilitatea acelor aparate , de incalzit, de sterilizat... nu e vorba ca nu imi permit... am considerat pur si simplu un lucru mai mult de marketing... sincer! nu vreau sa te conving, Doamne fereste! oricum pe biberoane scrie ca se fierb in apa timp de 6 min. nu scrie nimic de ap de sterilizat . aveam o cutie de plastic cu capac (cum sunt cele de paine) si cand erau scurse bine, le tineam acolo. eu m-am descurcat f bine asa, sincer. nu mai aruncati banii inutil, mai ales ca uite, aveti cheltuieli importante, casa, mobila, chestii care chiar sunt de baza
hai ca pana la urma stiti voi cum e mai bine.

Mergi la inceput

a un calculator de greutate
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=1285

Mergi la inceput

Helenutza iti dai seama ca si eu am mult timp liber de am probleme existentiale de felul asta............... :))) si stiu ca oricat m-as chinui sa ma pregatesc pt venirea gazei noastre imprevizibilul o sa existe in proportie de 80%.

Mergi la inceput

loredana pune un procent mai mare la factorul "surpriza", nu de alta dar niciodata nu esti sufiecnt pregatit. ideea e urmatoarea. ia-ti strictul necesar inainte de nastere, ca daca o sa simti nevoia de sterilizator, o sa mergi si o sa iei imediat... ca vei gasi!
eu as fi vrut o masina de spalat biberoane ca ma saturasem!! eu m-am muls 8 luni de zile, copilul nu a putut suge decat putin, sanii mei au o problema reala, in sesul ca nu am format sfarc si nici nu am putut sa il formez. ca atare copilul a baut laptele meu pus in biberon. asa ca am avut de spalat biberoane pana la loc comanda. nu stiu cum o s fac de data asta ca ma ia cu groaza cand ma gandesc... la un san mi s-a format un sfarc... ma gandesc sa functionez cu un singur san pt alptat, am citit ca se poate. si as face asta numai de groaza biberoanelor care trebuiesc spalate

17+

Mergi la inceput