A. optimiste>20ani(674) Felicitari mada86 !!!
Raspunsuri - Pagina 9
camcris spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Matzaila_81 As veni eu, ma simt cam singura. Pana mi se editeaza raspunsul deja sunt alte si alte mesaje.... Asta ar trebui sa fie al 10-lea si sa intru si eu in "direct" Buna idee cu testele de ovulatie, o sa ma duc si eu la farmacie. Luna asta a fost aiurea rau. |
gata ai scapat de moderare
www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC
gabyv spune:
Buna
Camcris LA multi ani!!! fericire si multe bucurii!!!
Foarte bun tortul
La mine nimic noi... marea asteptare
www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
mada86 spune:
pentru voi!
Eu o duc destul de rau...sunt un sac de nervi! V-am zis ca m-am lasat de fumat. Mi-e foarte greu...adica sunt perfect constienta ca am facut alegerea cea mai buna pentru meu drag! Dar sunt nervoasa tot timpul!!! Si din cauza hormonilor si din cauza lipsei de nicotina....saracul meu sot! inca mai rezista, dar nu stiu cat
http://lmtf.lilypie.com/OYFfp3.png
3+
mada86 spune:
La multi ani!!! pentru ieri fetelor care si-au serbat ziua de nume
3+
gabyv spune:
citat din mesajul lui mada86 pentru voi! Eu o duc destul de rau...sunt un sac de nervi! V-am zis ca m-am lasat de fumat. Mi-e foarte greu...adica sunt perfect constienta ca am facut alegerea cea mai buna pentru meu drag! Dar sunt nervoasa tot timpul!!! Si din cauza hormonilor si din cauza lipsei de nicotina....saracul meu sot! inca mai rezista, dar nu stiu cat http://lmtf.lilypie.com/OYFfp3.png 3+ |
Chiar astazi citeam intr-o revista pt mamici ca poti vorbi cu dr sa-ti dea nicotine patch, asta pana in a 5-a luna. Poate te ajuta
www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
ankcta spune:
citat din mesajul lui trandafirash buna seara fetele,sunt noua pe site,nu cunosc pe nimeni dar sper sa fiu acceptata in randul vostru,la multi ani tuturor celor ce poarta numele unei flori,desi e cam tarzie ora,nu stiu daca este corect sa postez aici dar as avea nevoie de niste lamuriri in legatura cu rezultatul unor analize.Sunt si eu aspiranta la bebe ca multe dintre voi,felicitari celor ce au resusit,eu ma straduiesc din octombrie sa raman insarcinata,nu ar fi prea grav caci dupa un an am inteles ca te declari infertila,insa am dereglari menstruale grave,dintr-o data nu mai am menstruatie din 11 feb anul acesta si pana in prezent,si atunci in feb.am provocat menstra cu duphaston,acum fac un tratament naturist de 3 sapt.singura reusita este ca nu mai am bufeuri.Am 36 de ani niciun copil dar am ramas insarcinata de 4 ori in trecut ultima data acum 6 ani,si acum nu mai resusesc...ce pot sa fac? ma rog la Dumnezeu si sper in continuare |
Bine ai venit draguta!
Scrie repede 10 mesaje ca sa scapi de moderare si sa te vedem si noi in timp real
Ancuta , in curand
Lia73 spune:
am fumat 18 ani
cand am aflat ca duce la infertilitate in ziua urmatoare le-am lasat
pe 1 noiembrie 2009 le-am lasat pe 15 noiembrie 2009 ma aflat ca sunt gravi
daca pana sa aflu ca sunt gravi imi mai curgeau balele la colege
va spun ca din momentul in care am vazut liniutele am zis SA NU LE MAI VAAAAAAAAAAD
si nu am simtit absolut deloc nevoia
succes
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
bebelinul meu scump
Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
+10
mada86 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui gabyv
Chiar astazi citeam intr-o revista pt mamici ca poti vorbi cu dr sa-ti dea nicotine patch, asta pana in a 5-a luna. Poate te ajuta www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC On voudrait bien un mini nous... Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May? |
Multumesc Gabyv.
Dar eu ma duc la medic dupa Paste. Momentan am 3 saptamani si 5 zile. Fetele m-au sfatuit sa astept pana la 5 saptamani si apoi sa ma duc la medic, pentru ca acum ar fi prea micuta sarcina. Iau acid folic de 5 mg...o pastiluta pe zi. Si mi-e frica sa-mi pun plasture acum...sa nu afecteze bebelul
3+
mada86 spune:
citat din mesajul lui Lia73 am fumat 18 ani cand am aflat ca duce la infertilitate in ziua urmatoare le-am lasat pe 1 noiembrie 2009 le-am lasat pe 15 noiembrie 2009 ma aflat ca sunt gravi daca pana sa aflu ca sunt gravi imi mai curgeau balele la colege va spun ca din momentul in care am vazut liniutele am zis SA NU LE MAI VAAAAAAAAAAD si nu am simtit absolut deloc nevoia succes Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine, Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt. Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus. bebelinul meu scump Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos +10 |
Lia...eu simt nevoia. Beau mult ceai cu lamaie cand simt ca nu mai pot...pana acum a functionat. Dar sunt foarte nervoasa...
3+