A. optimiste>20ani(674) Felicitari mada86 !!!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirunita1983 spune:

Trandafirash bine ai venit si sa pleci cit mai repede la odisee scrie 10 mesage sa scapi de moderare
Elenush buna intrebare de ce nu ramanemsi la mine toate ok si bebe nu vrea sa vina ;numai un medic te poate sfatui ce trebuie sa faci in functie de toate analizele fruntea sus o sa vina si la noi eu mai nou merg pe teoria ca bebe vine cind vrea DD oricum ce tine de noi am facut

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Monique77

b una seara fetelor

m-am adunat si eu de pe drumuri....
stare naspa in continuare

azi am facut un an de la casatorie
nu mai am rabdare pana la ovulatie
nici chef

in rest, la multi ani tuturor Florilor
vad ca n-a prea fost activitate azi aici
dar am vrut sa fac si eu prezenta

pooop

Moni la multi ani fericiti impreuna si bebei sanatosi

Mergi la inceput

Lary hai cu liniutele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Buna dimineata fetelor,

Sa fie o saptamana plina de vesti bune.
Eu una am inceput sa am vaga senzatie de greturi dimineata. De fapt si acum imi cam vine sa fug la baie dar nu stiu daca e din cauza de bebe sau pentru ca ma autosugestionez eu la cate citesc pe internet.
Oricum semnele nu au cum sa apara atat de repede. Mie rusii trebuie sa-mi vina pe 26 si nu mai am rabdare sa vad daca se intampla sau nu.

In rest in face mare placere sa va citesc si mereu cand deschid forumul stau cu emotii sa vad daca au aparut vesti bune sau nu.

Va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

neata fetele
trandafirash mai avem aici o aspiranta paula care avea probleme cu dereglari menstruale si a reusit sa-l regleze cat de cat cu tratamente naturiste, cand intra sa o intrebi ca sigur i-ti raspunde
fetelor eu va cinstesc azi, ieri a fost si ziua mea CAMELIA
ia poftiti la tort si un www.frumusele.ro/poze/galerie/38-Efectele-benefice-ale-sucurilor-naturale-din-fructe9.jpg" target="_blank">suculet
la multi ani tuturor celor ce si-au serbat ziua de nume, eu am serbat-o prin munca acasa cu situatii de la servici
un inceput de saptamana minunat va doresc si frumos

www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Neata gagici.Am intrat pe fuga ca am o gramada de treaba si nu stiu cum sa ma impart. Stiu ca am zis ieri ca nu mai fac teste de ovulatie dar acu o jumatate de ora m-a mancat in fund si nu am mai putut rabda am facut unul asa de control si mi-a iesit liniuta de test mai inchisa ca cealalta. Aseara la jap, jap m-a durut un pic ovarul dar nu tare, cred ca ovulez astazi si nu sambata, noroc ca am facut testul ca eu credeam ca am ovulat sambata.O sa il pun diseara ca acum nu mai am timp.
Va doresc o zi frumoasa si spor la treaba ca toate cred ca avem treaba saptamana asta.Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

Neata si din partea mea!Urez si eu cu intarziere la multi ani tuturor floricelelor
De cand nu ne-am mai vorbit,multe dintre voi au trecut deja la odisee,superrrrr!!!
Cine este la testat?Va tin pumnii.Vad ca expresia"jap jap" a ramas pe primul loc.Azi maine trebuie sa ii dam ceva Liei pe DREPTURILE DE AUTOR
pUP

Mami Cornelia,Tati Daniel
Puiutz mic Cristian Ionut 14.03.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

fetelor pe unde sunteti
hai poftiti la un ceai
nu vreti sa veniti???????

www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

As veni eu, ma simt cam singura.
Pana mi se editeaza raspunsul deja sunt alte si alte mesaje....
Asta ar trebui sa fie al 10-lea si sa intru si eu in "direct"

Buna idee cu testele de ovulatie, o sa ma duc si eu la farmacie. Luna asta a fost aiurea rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cixinica spune:

Salutare!
camcris La Multi ani! pentru ieri sa fii sanatoasa, fericita si primavara asta sa iti trimita barza cu !

Mergi la inceput