A. optimiste>20ani(674) Felicitari mada86 !!!
Raspunsuri - Pagina 7
Monique77 spune:
b una seara fetelor
m-am adunat si eu de pe drumuri....
stare naspa in continuare
azi am facut un an de la casatorie
nu mai am rabdare pana la ovulatie
nici chef
in rest, la multi ani tuturor Florilor
vad ca n-a prea fost activitate azi aici
dar am vrut sa fac si eu prezenta
pooop
Mihaelafalt spune:
Buna seara fetelor. Ce faceti?
La multi ani tuturor celor care astazi isi serbeaza ziua de nume sau de nastere, sa va dea DD tot ce va doriti si in primul rand sanatosi si frumosi.
Eu astazi am fost la biserica , am facut un pic de nani si am fost in vizita la socrela.
Astazi sunt ziua 15 dar nu am facut nici un test de ovulatie ca nu vreau sa ma mai stresez, oricum noi de sambata trecuta prestam in fiecare zi asa ca speram ca luna aceasta sa fie .Ieri am simtit o mica intepatura de ovar dar foarte putin asa ca o sageata si gata, sotul cand i-am zis ca ma sageata ovarul a facut o fata si a zis ca spera sa nu se repete durerile de luna trecuta si intarzierea. si noapte buna vorbim maine.
Monica imi pare foarte rau ca nu te simti bine poate ar fi bine sa mergi la medic.
trandafirash spune:
buna seara fetele,sunt noua pe site,nu cunosc pe nimeni dar sper sa fiu acceptata in randul vostru,la multi ani tuturor celor ce poarta numele unei flori,desi e cam tarzie ora,nu stiu daca este corect sa postez aici dar as avea nevoie de niste lamuriri in legatura cu rezultatul unor analize.Sunt si eu aspiranta la bebe ca multe dintre voi,felicitari celor ce au resusit,eu ma straduiesc din octombrie sa raman insarcinata,nu ar fi prea grav caci dupa un an am inteles ca te declari infertila,insa am dereglari menstruale grave,dintr-o data nu mai am menstruatie din 11 feb anul acesta si pana in prezent,si atunci in feb.am provocat menstra cu duphaston,acum fac un tratament naturist de 3 sapt.singura reusita este ca nu mai am bufeuri.Am 36 de ani niciun copil dar am ramas insarcinata de 4 ori in trecut ultima data acum 6 ani,si acum nu mai resusesc...ce pot sa fac?
ma rog la Dumnezeu si sper in continuare
dianalaura spune:
Buna dimineata! Poftiti la cafeluta!
Trandafirash, bine ai venit, eu sincer nu pot sa iti raspund, ca nu ma pricep, dar sigur o sa intre pe forum fetele care te vor sfatui, avem aici fete foarte puternice, care incearca si ele de ani de zile. Ma rog la DD sa va ajute pe toate sa va tineti intr-o zi minunea in brate, o meritati cu prisosinta, nimic din lume nu se compara cu acel lucru!
diana 4+ si mami de IANIS STEFAN 14 mai 2007
www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com
Buburuza
www.clothnappytree.com/cntticker/g4da7e622e8233.png" target="_blank">Ticker greutate
Lia73 spune:
neata fetele
am venit si yo la cafelutza
adinutapop fibromul este in interiorul uterului
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
bebelinul meu scump
Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
+10
elenusht spune:
neata fetelor!la multi ani tuturor ce au nume de flori pentru ziua de ieri!
Vroiam sa va intreb: mi-am facut toate analizele hormonale, etc care mi-au iesit bine, in limite normale! Sa zicem ca anormal a iesit progesteronul care arata ca ovulez mai tarziu...adica am o perioada luteala mai mica.Din tot ce mi-a dat medicul mai am de facut HSG si astept o analiza de anticorpi antispermatici. Voi ce spuneti? de ce nu se intampla minunea?
va pup!
Cu speranta si rabdare toate se pot rezolva!
vreau sa fiu !!!
Monique77 spune:
'Neata gagici!
dau si eu o cafea
Trandafirash, de unde stii ca intri la menopauza?
Bine ai venit la noi!!
mada86 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui trandafirash buna seara fetele,sunt noua pe site,nu cunosc pe nimeni dar sper sa fiu acceptata in randul vostru,la multi ani tuturor celor ce poarta numele unei flori,desi e cam tarzie ora,nu stiu daca este corect sa postez aici dar as avea nevoie de niste lamuriri in legatura cu rezultatul unor analize.Sunt si eu aspiranta la bebe ca multe dintre voi,felicitari celor ce au resusit,eu ma straduiesc din octombrie sa raman insarcinata,nu ar fi prea grav caci dupa un an am inteles ca te declari infertila,insa am dereglari menstruale grave,dintr-o data nu mai am menstruatie din 11 feb anul acesta si pana in prezent,si atunci in feb.am provocat menstra cu duphaston,acum fac un tratament naturist de 3 sapt.singura reusita este ca nu mai am bufeuri.Am 36 de ani niciun copil dar am ramas insarcinata de 4 ori in trecut ultima data acum 6 ani,si acum nu mai resusesc...ce pot sa fac? ma rog la Dumnezeu si sper in continuare |
Bine ai venit!
http://lmtf.lilypie.com/OYFfp3.png
3+