A. optimiste>20ani(674) Felicitari mada86 !!!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

mada tre sa te gandesti numa la puiul din burtica ta
el este proiritatea

Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

bebelinul meu scump

Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
+10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Cine a mai luat Duphaston? EU sunt la a doua zi dupa el si imi este o greata de azi dimineata si nu stiu cu ce sa o calmez. Am incercat cu dulce, sarat, mar, lamaie etc...
E de la duphaston greata asta?

www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankcta spune:

Camelia la multi ani pt ziua de ieri! Multumim de tratatie

Ancuta , in curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

In general, chronic use of nicotine may cause an acceleration of coronary artery disease, hypertension, reproductive disturbances, esophageal reflux, peptic ulcer disease, fetal illnesses and death, and delayed wound healing. The smoker is at greater risk of developing cancer (especially in the lung, mouth, larynx, esophagus, bladder, kidney, pancreas, and cervix); heart attacks and strokes; and chronic lung disease. Using tobacco during pregnancy increases the risk of miscarriage, intrauterine growth retardation (resulting in the birth of an infant small for gestational age), and the infant's risk for sudden infant death syndrome.

The specific health risks of tobacco use include: nicotine addiction, lung disease, lung cancer, emphysema, chronic bronchitis, coronary artery disease and angina, heart attack, atherosclerotic and peripheral vascular disease, aneurysms, hypertension, blood clots, strokes, oral/tooth/gum diseases including oral cancer, and cancer in the kidney, bladder, and pancreas. Nicotine is also associated with decreased senses of taste and smell. During pregnancy, nicotine may cause increased fetal death, premature labor, low birth weight infants, and sudden infant death syndrome.

Nonsmokers who are regularly exposed to second hand smoke also may experience specific health risks including:

* Increased risk of lung cancer.
* An increased frequency of respiratory infections in infants and children (e.g. bronchitis and pneumonia), asthma, and decreases in lung function as the lungs mature.
* Acute, sudden, and occasionally severe reactions including eye, nose, throat, and lower respiratory tract symptoms.

The specific health risks for smokeless tobacco users include many of the diseases of smokers, as well as a 50-fold greater risk for oral cancer with long-term or regular use.

In diabetics taking medication for high blood pressure, it has been reported that smoking may increase the risk of kidney disease and/or kidney failure.

========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

Mergi la inceput

Mada totul este de la cap
Nu te mai gandi ca ai vrea sa tragi un fum..... gandeste ca si cum nu ai fi fumat niciodata.

Ancuta , in curand

Mergi la inceput

mada, acum tu decizi daca te "sacrifici" renuntand la fumat

eu zic ca se merita
chiar daca esti foarte nervoasa nu il afectezi pe bebe ca si atunci cand fumezi
fumatul iti da impresia ca te calmeaza dar efectele nocive numai organismul tau si al bebelului le simt la intensitate maxima

Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

Mergi la inceput

Gaby si eu am luat duphaston pt ca mie imi curgea prea putin, o zi maxim 2 dar f putin. Si exact aceleasi stari le aveam : greata, dureri de cap...Ajunsesem sa cred ca mi-a venit peste si ca este bb

Ancuta , in curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Anka, thx , deci e de la el. Bebe stiu sigur ca nu este ca am facut test de sange sapt trecuta, dar mi-a fos rau cu duph; rau dupa... Abia astept sa-mi vina sa scap de grija.
Cam la cat timp ar trebui sa vina, dupa intreruperea lui? 3-5 zile?

www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC

Mergi la inceput

buna fetelorcu intarziere
am un chef....de orice dar de munca ba

asa as pleca casa
se simte ca vine mare sarbatoare
offf si asa putin avem liber, abia daca avem timp sa ciocnim un ou rosu

va pupic pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

buna fetele va era dor de mine?

La multi ani pt cele care si-au sarbatorit ziua de nume ieri. sa aveti parte de toto ce e mai frumos pe lume si sa vi se indeplineasca cat mai repede dorinata de a fii mamici

mada86 FELICITARI PT BEBE. sa fii sanatoasa si sa ai parte de o sarcina usoara si un bebe sanatos.

felete ma bag si eu in subiect ca de daca nu cmentez nu ma simt bine
referitor la fumatul in timpul sarcinii( stiti ca si eu fumam inainte da m-am oprit la fix) da acum hai sa va spun ce sfat a primit o prietene de-a mea fumatoare de la dr. ei gineco.
daca esti fumatoare inraita mai rau faci sa opresti tigarile brusc. motivul se produce tusea si exista risc de avort. bun acum sa va zic si cum a sfatuit-o sa fumeze. eci repet dr i-a interzis sa renunte la fumat.
i-a zis sa fumeze max 7 tigari pe zi. si usor usor daca poate sa le reduca. in schimb i-a zis clar poti fuma cat esti gravida da in nici un caz sa nu pui tigara in gura cand alaptezi.
eu va zic ce i-a zis dr. sincer nici eu nu prea sunt de acord cu fumatul in timpul sarcinii da daca mamica e fumatoare inraita ii e mult mai rau sa opresasca tigarile brusc. si credeti-ma ca aici nu mai e vb de vointa
eu am reusit sa le opresc ca nu eram fumatoare inraita da sincer cand isi aprind prietenele mele tigara cam tanjesc si acum dupa gest

hai ca v-am plictisit

Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +8

samburelul meu

Mergi la inceput