A. optimiste>20ani(674) Felicitari mada86 !!!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cixinica spune:

bine ai revenit bella! Ce faci? Cum te simti? Cum a fost in mini-vacanta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Hai ca va zic si eu experienta mea cu fumatul... in liceu fumam cam o tigara pe zi, apoi la facultate am mai crescut putin in nr. Dar pt ca sotul nu fuma, acasa nu simteam nevoia. Nu am mai fumat de mult, dar am mereu un pachet de tigari in geanta ... De ce? Pentru ca daca nu am simt nevoia sa fumez... imi este pofta
Chiar vb cu o prietan, fumatoare, ca pachetul meu de 2 ani ... deja nu mai este bun. Dar nu o sa incerc sa vad

www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Camcris multumesc mult :-)
La multi ani pentru ieri!

Referitor la fumat, acum mult timp am citit ca nicotina se duce din corp la un fumator in jur de doi ani. Deci daca ai aflat ca esti gravida si intrerupi tigarile oricum nu e mare diferenta.
O sa mai caut pe net sa vedem daca asa este, sa nu spun prostii.
E personal fumez din facultate cam 3-4 tigari pe saptamana. Oricum daca vine bebe o sa ma las de sportul asta pentru ca nu e ceva esential.

ma simt ca micul Goe..... Cand vine bebe, eu vreau sa vie!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Am cautat pe internet si scrie ca se elimina mult mai repede din organism.
Deci ce am citit eu cu doi ani e ceva rasuflat si exagerat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

Generally, the longer one has smoked and the greater the number of cigarettes (and nicotine) consumed, the more likely it is that withdrawal symptoms will occur and the more severe they are likely to be. When a smoker switches from regular to low-nicotine cigarettes or significantly cuts back smoking, a milder form of nicotine withdrawal involving some or all of these symptoms can occur.

These are some of the withdrawal symptoms that most ex-smokers experience in the beginning of their new smoke-free life:

* dry mouth
* mood swings
* irritability
* feelings of depression
* gas
* tension
* sleeplessness or sleeping too much
* difficulty in concentration
* intense cravings for a cigarette
* increased appetite and weight gain
* headaches

These side effects are all temporary conditions that will probably subside in a short time for most people. These symptoms can last from one to three weeks and are strongest during the first week after quitting. Drinking plenty of water during the first week can help detoxify the body and shorten the duration of the withdrawal symptoms. A positive attitude, drive, commitment, and a willingness to get help from health care professionals and support groups will help a smoker kick the habit.

Researchers from the University of California San Diego strongly suggest that any of the above cessation aids should be used in combination with other types of smoking cessation help, such as behavioral counseling and/or support programs. These products are not designed to help with the behavioral aspects of smoking, but only the cravings associated with them. Counseling and support groups can offer tips on coping with difficult situations that can trigger the urge to smoke.

========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

Citat:
citat din mesajul lui cixinica

bine ai revenit bella! Ce faci? Cum te simti? Cum a fost in mini-vacanta?

a fost frumos dar in acelasi timp foarte obositor...te omoara in primul rand drumul, numai localitati radare etc...groaznic. la dus am facut aproape 7 ore am zis ca nu e adevarat.

si ca sa fie tacamul complet am fost racita moarta.da ii multumesc lui dumnezeu ca acum sunt bine, mi-am revenit..da am mai ramas cu o mica tuse da i-au sirop stodal care sincer va zic e super bun

Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +8

samburelul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_loca spune:

Buna fetelor, LA MULTI ANI CAMELIA si tuturor persoanelor care poarta nume de floare.O zi bune sa aveti, va ...
Vreau sa fiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Fetelor am venit din oras si am reusit si am pus pozele cu testul de ovulatie pe picasa, va rog intrati si spune-ti si mie ce parere aveti, ma doare spatele ca si cum ar trebui sa imi vina musafirii poate fi de la ovulatie ca eu de obicei aveam intepaturi de ovar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilimara spune:

Buna fetelor!!
trandafirash bine ai venit!Iti doresc o sedere scurta si placuta!
mada86 in legatura cu fumatul am sa te rog sa citesti cartea de care am pomenit mai demult un pic.Caut-o pe net ca ai sa o gasesti si in limba romana,este scrisa de alan carr.O sa te ajute sa vezi altfel fumatul si lasatul lui.Stiu ca nu iti este usor si stiu ca esti stresata.Pe sotul meu cand m-ama lasat l-am terminat doua saptamani...9 ani s-a rugat de mine sa ma las dar dupa 10 zile de nu a mai rezistat si mi-a zis sa fumez o tigara ca sunt de nesuportat.Atunci incapatanarea mea si-a spus cuvantul si i-am spus ca s-o creada el sa ma suporte ca ii dau ce si-a dorit M-a mai tinut vreo 5 zile si gata mi-au trecut si nervii.Am fuamt timp de 15 ani.Spre rusinea mea cand eram insarcinata mai fumam inca...nu reusisem sa le las...iti doresc mulat putere sa reusesti

Lili de strumfita Maria Eliza (06.06.2008)

Cu ajutorul lui DD in curand din nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_loca spune:

Draga Gaby, eu sunt in a-42-a zi, a-5-a zi de duphaston si mie tot nu mi-a venit. Efecte adverse nu am, nu am avut niciodata cand am luat...Acum astept sa vina sa incep tratamentul.

Mergi la inceput