A. optimiste>20ani(674) Felicitari mada86 !!!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirunita1983 spune:

Mihaela eu zic sa incepi jap jap ca e pozitiv

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunita1983 spune:

Gabi tie in cite zile ti-au ajuns testele de ovulatie si pot sa le fac la orice ora? ;hmmmmmm greata eu zic sa mai bagi un test daca nu iti vine dupa ce ai intrerupt duphastonul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

mihaela e clar pozitiv....incearca sa nu ratezi sapt asta nici o zi

Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +8

samburelul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lary74 spune:

Buna fetelor!
Din pacate pt noi a fost vb de o mica intarziere,sa marit putin cm meu de la 28 la 29 de zile,asta este .Nu a fost sa fie luna asta,speram sa avem mai mult noroc luna ce vine.De dimineata am fost pe marginea butoiului,dar cum am ameteli de inaltime mam dat frumusel jos de pe el si acum ma simpt mai bn.
MADA in legatura cu lasatul tigarilor am sa-ti spun cum mam lasat eu de ele in urma cu 5 ani:pur si simplu beam toata ziua lichide,tot ce prindeam :suc,ceaiuri,chiar si apa chioara.Dupa un timp am vazut la tv ca este indicat consumul de lichide in perioada in care incerci sa te lasi de fumat.Eu am facut asta fara sa stiu ,imi ceara corpul sa beau cat mai multe lichide.
GABBY cate pastile de dupfaston iei pe zi?Daca iei doar o pastila sa o iei seara inainte de culcare asa nu o sa mai ai senzatia de ameteala si greata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Citat:
citat din mesajul lui bellasamoyed

samburelul meu

Fetele pe aici ziceau ca e pacat ca e saptamana mare acum nu stiu ce sa fac, sa vedem ce zice sotul ca oricum avem 9 zile de cand prestam in fiecare zi, el nu se plange din contra vad ca trage de mine.
Lary imi pare rau pentru urati, bine ai facut ca te-ai dat jos de pa butoi daca nu veneam noi si iti dadeam bataita.

Mergi la inceput

Fetele nou venite bine ati venit si sa treceti repede la odisee ca acolo e mai frumos si nu e asa stresant cum e asteptarea aici.
Gabi si eu am luat duphaston si tot asa rau m-am simtit, imi era greata in masina mie care nu mi-a fost rau niciodata in masina, atunci sotul a zis gata nici nu se mai discuta esti gravi si imi era pofta de mere care nu imi plac si nici nu mi-au placut vreodata. Doctorul mi-a dat si mie trebuia sa incep de pe 16 sa iau 10 zile cate 2 pe zi dar nu am luat ca vreau sa imi vina menstra natural daca nu bag niste ceaiuri nu vreau sa mai repet experienta cu duphastonul plus ca am auzit ca nu e asa bun pentru organism, mie mi-a venit cu duphaston cam la 7 zile dupa ce am terminat.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mihaelafalt

Citat:

samburelul meu

Fetele pe aici ziceau ca e pacat ca e saptamana mare acum nu stiu ce sa fac, sa vedem ce zice sotul ca oricum avem 9 zile de cand prestam in fiecare zi, el nu se plange din contra vad ca trage de mine.
Lary imi pare rau pentru urati, bine ai facut ca te-ai dat jos de pa butoi daca nu veneam noi si iti dadeam bataita.

mihaela atata timp cat faci dragoste cu barbatul tau cu care esti unita in fata lui dumnezeu de ce sa fie pacat? si ca sa nu mai zic si motivul....dumnezeu iubeste copii si nu cred ca ai concepe chiar si in sapt mare este pacat.
intai ar trb avem grija cum vb, ce gandim, etc.
eu zic sa stai linistita si sa iti vezi de plan.

stiu ce vb ca doar am deja la activ o luna si de manastiri,biserici, pamant sfant etc ...fetele ma bate dumnezeu da mi-a iesit pe nas atata mers la biserica

samburelul meu

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Mihaelafalt

Citat:

samburelul meu

mihaela atata timp cat faci dragoste cu barbatul tau cu care esti unita in fata lui dumnezeu de ce sa fie pacat? si ca sa nu mai zic si motivul....dumnezeu iubeste copii si nu cred ca ai concepe chiar si in sapt mare este pacat.
intai ar trb avem grija cum vb, ce gandim, etc.
eu zic sa stai linistita si sa iti vezi de plan.

stiu ce vb ca doar am deja la activ o luna si de manastiri,biserici, pamant sfant etc ...fetele ma bate dumnezeu da mi-a iesit pe nas atata mers la biserica

samburelul meu

Bela multumesc de incurajare si sotului meu un preot tot asa ia zis dar depinde ce preot nimeresti ca nu au toti aceleasi idei ca si doctorii.Cred ca o sa imi vad de treba mea si saptamana asta, DD poate vede ce sacrificiu am facut ca eu nu am postit pana cum doar sotul si postul asta am zis la vrajeala am sa postesc si eu cat pot si vad ca DD m-a ajutat si am postit pana acum, iar saptamana asta nici nu se pune problema, mai greu imi este cand o sa fac mancarea pentru pasti.

Mergi la inceput

mihaela nu stii vb cate bordeie atatea obicee? pai sa vezi calugarii ce zic.sa faci dragoste doar martia,joia si sambata sa nu te machiezi, sa nu te tunzi sa nu sa nu...nu mai ai voie nimic

eu sunt o pers credincioasa de felul meu da nici chiar asa nene.

samburelul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Buna fetelor!
In sfarsit si-a dat drumul la net la munca!
Legat de tigari, si eu am fumat cativa ani buni, pachetul si ziua, si cand am aflat ca sunt insarcinata, din momentul acela am lasat tigara. Pur si simplu am zis ca e mai important bebe decat tigara, si nici nu mi-a mai trebuit.
O alta varianta ar fi tigara electronica. Si-a luat o colega care fuma, si cum vrea sa faca bebe 2, vrea sa se lase su de fumat. Si-a facut o analiza interioara si cica si-a dat seama ca pe ea asta o incanta, sa puna tigara in gura, sa scoata fum...si toate astea le poate face cu tigara elecronica.

diana 4+ si mami de IANIS STEFAN 14 mai 2007

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuza
www.clothnappytree.com/cntticker/g4da7e622e8233.png" target="_blank">Ticker greutate

Mergi la inceput