A. optimiste>20ani(674) Felicitari mada86 !!!
Raspunsuri - Pagina 13
magddalena spune:
BUNA FETELOR...........
revin si eu in forta dupa 10 zile de concediu..tot citesc de doua zile ce ati mai scris si abia acum am terminat toate paginile!!
FELICITARI MULTE FETELOR cu testele pozitive bebei sanatosi si la termen sa aveti si multa multa sanatate!!
Eu m-am intors de 3 zile si am avut treaba prin casa si sa va citesc pe voi ca ati scris nu gluma..totul e ok la noi sunt in a ziua 15 a CM e ok cred ca ovulez nu am idee ca nu am facut teste sotul e in deplasare asa ca pauza..prostii!!
va pup pe toate si va urez o seara cat mai frumoasa
ma bucur ca m-am intors ca imi era dor de voi(si de sot bineneteles)
bellasamoyed spune:
ce liniste e pe aici....fetelor pe unde umblati?
Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +8
samburelul meu
Monique77 spune:
Hello fetele
sunt si eu pe aici
azi dimineata au plecat si socrii si am ramas iar singurei
tare-i bine fara inghesuiala
acum sunt cu a doua masina la spalat
tre sa imi fac si un test de ovulatie sa vedem ce si cum...
mi-a venit pe 14...
vreau sa ma programez la dr. cocei din nou..sa ma programeze la HSG si apoi inseminare...
bellasamoyed spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Monique77 Hello fetele sunt si eu pe aici azi dimineata au plecat si socrii si am ramas iar singurei tare-i bine fara inghesuiala acum sunt cu a doua masina la spalat tre sa imi fac si un test de ovulatie sa vedem ce si cum... mi-a venit pe 14... vreau sa ma programez la dr. cocei din nou..sa ma programeze la HSG si apoi inseminare... |
monique nu te grabi cu gandul de inseminare...ia si tu pas cu pas...intai hsg-ul vezi cum sta treaba pe acolo.
Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +8
samburelul meu
draguta spune:
buna seara fetele
e corect asa??? copilasul abia nascut gasit la tomberon, ce fel de mama o fi aia???
offf si noi cat ne chinium si altele ii arunca
trandafirash spune:
multumesc pentru intampinare si urari,spor la toate in procreerea unor prunci sanatosi si voiosi,sincer ma simt mai bine cand comunic cu voi pe acest site avand in vedere ca sunt intr-o depresie destul de avansata,dar trece,asa imi place mie sa ma imbarbatez,vorba dragutei,noi ne chinuim sa facem copii si altele ii arunca,am o colega de serviciu care nu are copii,sotul e decedat demult si imi spunea la un moment dat ca pe vremuri cand era tanar si voia un copil a mers la gineco si doctorul de acolo a sfatuit-o sa nu mai incerce cu disperarare sa aiba un copil ca altele nu stiu cum sa faca sa se descotoroseasca de ei,va dati seama ce medic infect si da,intr-adevar sunt femei daca le putem numi asa care ii omoara pur si simplu la nastere sau ii abandoneaza pe te miri unde,cum e posibil????de curand era la televizor una care isi maltrata copilasul de cateva luni,era sacutul cu muscaturi si vanatai pe corp,eu le-as face la fel nenorocitelor,dar hai sa nu fiu rea ca suntem in post si trebuie sa fim piosi
trandafirash spune:
acum ca am vazut ca una dintre voi s-a lasat de fumat sau chiar mai multe,eu personal am incetat sa fumez acum 4 ani mai exact in 2008 cand am racit groaznic si nu mai puteam fuma.Atunci am zis gata cu tigarile,dintr-o data si nu am mai fumat,iar anul trecut in aprilie m-am reapucat,divortasem de curand si intelegeti si voi,acum nu mai fumez din 24 ianuarie ca nu ma simteam bine dupa ce fumam,mai ales cand eram intr-o vizita sau la o cafenea ceva,plus ca miroseam tot timpul a tigari si sunt si costisitoare,am zis din nou gata,e mai sanatos asa fara tigari,mai bine imi cumpar altceva,fructe,imi prepar o charlota,o ciocolata de casa,etc
trandafirash spune:
sa va spun problema mea.Am fost azi la doctor si mi-a interpretat analizele,o usoara anemie dar nu cine stie ce,mai am de facut investigatii oricum,hormonii sunt astfel(VREAU SA SPUN CA NU MAI AM MENSTRUATIE DIN 11 FEB.ANUL ACESTA CARE SI ASTA A FOST INDUSA CU DUPHASTON)LH -rezultat24,7,valori normale (FAZA FOL 1,1-11,6)OVULATIE(17-77,FAZA LUTEALA(0-14,7)(menopauza 11,3-39,8
estradiol-rez.33,6, valori normale-faza foliculara(20-160)ovulatie(34-400) faza luteala(27-246)
progesteron-rez.0,559, valori normale in faza foliculara (0,1-13)ovulatie(0,48-1,78)faza luteala(0,95-21)
prolactina-15,4.
in urma acestor rezultate doctorul a spus ca am insuficienta luteala cauzata de lipsa de progesteron care lipsa de progesteron este cauzata de lipsa de ovulatie,deci eu nu ovulez practic.Am intrebat de ce nu ovulez,care este cauza?a ridicat din umeri si mi-a prescris duphaston pe care nu il voi lua pentru ca eu avand zero ovulatie degeaba iau dupahston care este un progestativ sintetic si care nu ma va ajuta din contra dupa ce il voi intrerupe problema va aparea din nou
trandafirash spune:
el mi-a dat duphaston ca sa imi vina menstruatia dar de vreme ce eu nu am ovulatie problema va aprea din nou la intreruperea tratamentului,practic ovulatia este influentata de ciclu,cu cat ciclu se prelungeste mai mult adica vine peste 35 di zile,cu atat intarzie si ovulatia,exista si cicluri anovulatorii,fara ovulatie si eu cred ca le-am avut dar daca exista si ciclu fara ovulatie atunci ce a dus la suprimarea lui,de nu mi-a venit pana acum?lipsa ovulatiei dar ce anume duce la lipsa ovulatiei care duce implicit la scaderea progesteronului si de aici eu nu pot ramane insarcinata.Stiti cumva ce teste se fac pentru depistarea lipsei de ovulatie?eu mi-am masurat si temperatura bazala care nu era aceeasi in fiecare zi doar doau zile am avut aceeasi temperatura,mucusul fertil este inexistent,sunt anumite semne fertile care iti indica ovulatia dar iti trebuie timp si rabdare si bineinteles menstruatie.
trandafirash spune:
dupa cum se vede din analize,eu am lh ul marit,asta spune medicul din cauza cantitatii scazute de progesteron,si mai mult pe fond de stres fetelor,multe dintre noi suntem stresate de aceea nu vine bebe,ar trebui sa ne relaxam,sa gandim pozitiv,sa avem rabdare si intr-o buna zi se va intampla minunea si la noi.