A. optimiste>20ani(674) Felicitari mada86 !!!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns trandafirash spune:

in 2009 aveam analize mai bune,vad ca din an in an productia mea de hormoni scade,de aceea spun ca ma apropii de menopauza,am 36 de ani,sunt tanara deocamdat,e o greseala medicala cand se spune ca doar pana la 35 de ani poti procreea,e o tampenie,atata timp cat femeia are menstruatie si e sanatoasa poate face cati copii vrea si la 50 de ani

Mergi la inceput

eu una nu vreau sa ma las asa usor batuta,vreau bebe si il voi avea,chiar doi,de ce nu?o sa apelez la homeopat si voi face tratament in continuare dar duphaston sau alte dracii eu nu mai iau,am facut alergie de la duphaston si m-am dereglat si mai rau,pentru cine nu stie,acest medicament inhiba ovulatia daca nu este prescris inainte de ovulatie,si pentru asta trebuie sa stii cand ovulezi ori unii medici dau medicamente fara o monitorizare a ovulatiei

Mergi la inceput

vreau sa imi fac si o colposcopie pentru ca am descoperit ceva pe col,ca un chist acum doua luni mai exact in februarie,cand la un contact s-a spart,stiu ca a fost un chist pentru ca la spalaturi vaginalel-am simtit la palpare si apoi dupa contact am sangerat si a disparut,la eco nu s-a vazut nimic in neregula cu colul,papa nicolau este ok,nu am rana dar...ce sa fi fost?
un medic mi-a zis ca am sangerat din cauza ovulatiei???e posibil asa ceva?eu zic ca nu.
LA MINE E CLARA TREABA,NU SE PRODUCE OVULATIA SI VA TREBUI SA O STIMULEZ,DAR DACA AM VREO INFECTIE PE UNDEVA SI ASTA A SUPRIMAT MENSTRUATIA?VOM VEDEA.

Mergi la inceput

pana una alta o seara minunata tuturor,si ne auzim curand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Buna dimineata!
Poftiti la cafea
Off trandafirash, cate probleme ai si tu...

diana 5+ si mami de IANIS STEFAN 14 mai 2007

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuza
www.clothnappytree.com/cntticker/g4da7e622e8233.png" target="_blank">Ticker greutate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SS-Tzuky spune:

Buna dimineata!
Trandafiras, tiroida e ok? Multe femei nu stiu ca daca TSH e prea mare (hypotiroidie), poate sa suprime ovulatia.
Fa un test simplu de singe la un cabinet profilat pe endocrinologie. Ar putea fi o cauza.

Doua sarcini pierdute, 6 si 9 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

neatza fetelor

tzuki, cum mai esti? ai primit analizele pt trombofilie?
sa ne tii la curent

fetelor, eu azi noapte am visat ca nasteam si asa usor a fost si apoi am avut un sentiment de nedescris, ma simteam implinita si fericita, asa protectoare eram

abia astept sa se intample si in realitate asa

========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Buna dimineata fetelor!

ce vreme urata e afaraaaaaaaaa
bleah

voi ce faceti?

Trandafirash, cati ani ai?
eu am 33, in decembrie fac 34 si mi-e si mie frica de toate cele

am devenit "bag sama' " ipohondra...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui trandafirash

in 2009 aveam analize mai bune,vad ca din an in an productia mea de hormoni scade,de aceea spun ca ma apropii de menopauza,am 36 de ani,sunt tanara deocamdat,e o greseala medicala cand se spune ca doar pana la 35 de ani poti procreea,e o tampenie,atata timp cat femeia are menstruatie si e sanatoasa poate face cati copii vrea si la 50 de ani

aaaa, tocmai te intrebasem cati ani ai
scuze...
eu intai scriu si dupa aia citesc grosul

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui trandafirash

vreau sa imi fac si o colposcopie pentru ca am descoperit ceva pe col,ca un chist acum doua luni mai exact in februarie,cand la un contact s-a spart,stiu ca a fost un chist pentru ca la spalaturi vaginalel-am simtit la palpare si apoi dupa contact am sangerat si a disparut,la eco nu s-a vazut nimic in neregula cu colul,papa nicolau este ok,nu am rana dar...ce sa fi fost?
un medic mi-a zis ca am sangerat din cauza ovulatiei???e posibil asa ceva?eu zic ca nu.
LA MINE E CLARA TREABA,NU SE PRODUCE OVULATIA SI VA TREBUI SA O STIMULEZ,DAR DACA AM VREO INFECTIE PE UNDEVA SI ASTA A SUPRIMAT MENSTRUATIA?VOM VEDEA.

din cate am auzit unele fete sangereaza putin si la ovulatie deci... se poate

Mergi la inceput