A. optimiste>20ani(674) Felicitari mada86 !!!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Buna dimineata.
Ce faceti fetelor?
Eu m-as duce pana la mama la tara sa o ajut un pic la treaba dar nu prea am chef si nu as vrea sa ma duc ca nepotelul meu cel iubit are cori si nu stiu cum se manifesta iar daca ma duc sigur nu pot rabda sa nu ma apropii de el ca imi este mult prea drag, are aproape 3 ani si e asa istet.Voi stiti ceva cum se manifesta si daca imi poate face rau daca ma molipsesc?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

miha daca vrei bebe eu zic sa stai cat mai departe de el pana e complet sanatos, altfel risti mult
si sa nu intri in contact nici cu persoanele apropiate lui
adica mai bine stai acasa

========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

moni
cum mai esti?

Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

Mergi la inceput

Fetelor acum am citit pe net si cori cum se zice la tara e rujeola? Vai si eu sambata l-am vazut si m-am jucat cu el, nu avea nimic dar duminica ia aparut, e posibil sa fi luat si eu mai ales ca l-am pupat? De aseara parca am impresia ca ma mananca pielea dar sigur e doar in mintea mea.

Mergi la inceput

Dar varsatul de vant e altceva?

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorena_86

moni
cum mai esti?

iaca bine sa zicem

m-am saturat de rutina asta: ciclu-ovulatie-calareala mecanica-....iar ciclu din pacate

alaltaieri mi-a iesit un test de ovu' mai intens decat ieri... ma rog...sa zicem ca a fost mai diluat pipi, seara tarziu....

dar in rest sunt ok
tu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SS-Tzuky spune:

Lore mersic de intrebare. Inca nu au venit rezultztele la testele de trombofilie, ma uit in posta in fiecare zi.
Doctorul ginecolog, plictisit probabil de intrebarile mele, mi-a dat toata lista cu analizele facute in timpul ultimei sarcini. Cind am ajuns acasa si am citit mai bine eram sa lesin - progesteronul la mine era 16,5 (era cu rosu), normalul fiind intre 18-25. De ce nu mi-a spus nimic??? Stia ca mai pierdusem o sarcina inainte. M-am enervat atit de tare ca am vomat. TSH 2,5, tot cu rosu, normalul in sarcina zice acolo, pa aceeasi hirtie este intre 1-1,5. Orice idiot ar fi vazut! Imi pare rau sa spun, dar doctorii de aici sunt varza, medicii din Romania, chiar daca intind mana dupa bani, macar stiu meserie.
Maine sunt programata la endocrinolog, sa vad ce-i cu tiroida.
Mi se face rau cind ma gindesc ca poate cu Levotiroxin si supliment de progesteron, as avea azi 20 de saptamani.

Sa imi fie invatatura de minte.
O zi frumoasa va doresc tuturor!

Doua sarcini pierdute, 6 si 9 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunita1983 spune:

neata fetele o cafea ceva ..?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunita1983 spune:

acuma am vazut Diana ms de cafea

Mergi la inceput