A. optimiste>20ani(674) Felicitari mada86 !!!

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirunita1983 spune:

Citat:
citat din mesajul lui SS-Tzuky

Lore mersic de intrebare. Inca nu au venit rezultztele la testele de trombofilie, ma uit in posta in fiecare zi.
Doctorul ginecolog, plictisit probabil de intrebarile mele, mi-a dat toata lista cu analizele facute in timpul ultimei sarcini. Cind am ajuns acasa si am citit mai bine eram sa lesin - progesteronul la mine era 16,5 (era cu rosu), normalul fiind intre 18-25. De ce nu mi-a spus nimic??? Stia ca mai pierdusem o sarcina inainte. M-am enervat atit de tare ca am vomat. TSH 2,5, tot cu rosu, normalul in sarcina zice acolo, pa aceeasi hirtie este intre 1-1,5. Orice idiot ar fi vazut! Imi pare rau sa spun, dar doctorii de aici sunt varza, medicii din Romania, chiar daca intind mana dupa bani, macar stiu meserie.
Maine sunt programata la endocrinolog, sa vad ce-i cu tiroida.
Mi se face rau cind ma gindesc ca poate cu Levotiroxin si supliment de progesteron, as avea azi 20 de saptamani.

Sa imi fie invatatura de minte.
O zi frumoasa va doresc tuturor!

Doua sarcini pierdute, 6 si 9 sapt.

of imi pare rau ca e asa nu poti sa iti schimbi doctorul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SS-Tzuky spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirunita1983

Citat:
citat din mesajul lui SS-Tzuky

Lore mersic de intrebare. Inca nu au venit rezultztele la testele de trombofilie, ma uit in posta in fiecare zi.
Doctorul ginecolog, plictisit probabil de intrebarile mele, mi-a dat toata lista cu analizele facute in timpul ultimei sarcini. Cind am ajuns acasa si am citit mai bine eram sa lesin - progesteronul la mine era 16,5 (era cu rosu), normalul fiind intre 18-25. De ce nu mi-a spus nimic??? Stia ca mai pierdusem o sarcina inainte. M-am enervat atit de tare ca am vomat. TSH 2,5, tot cu rosu, normalul in sarcina zice acolo, pa aceeasi hirtie este intre 1-1,5. Orice idiot ar fi vazut! Imi pare rau sa spun, dar doctorii de aici sunt varza, medicii din Romania, chiar daca intind mana dupa bani, macar stiu meserie.
Maine sunt programata la endocrinolog, sa vad ce-i cu tiroida.
Mi se face rau cind ma gindesc ca poate cu Levotiroxin si supliment de progesteron, as avea azi 20 de saptamani.

Sa imi fie invatatura de minte.
O zi frumoasa va doresc tuturor!

of imi pare rau ca e asa nu poti sa iti schimbi doctorul

Doamne ajuta-ne sa ne vedem visul implinit

Hahaha! Pai asta e al treilea doctor, de cind m-am apucat de "ttc"...E cam prostanac (scuze), dar macar e deschis la sugestii - intr-un fel, eu ma chinui sa aflu ce e in neregula, ca el nu prea e in stare, si apoi imi da reteta cu ce-i spun eu, fara sa cricneasca..adica macar accepta ideea ca e ceva in neregula - ceilalti doi imi tot spuneau ca "ghinion, coane Fanica" si sa dau inainte cu tupeu, ca a cinshpea oara poate iese. Macar doctorul asta mi-a dat sa fac gratuit Trombofilia, care, daca nu ai trimitere, costa 2700 de euro.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

2700 euro
enorm...
tzuki, eu sper sa nu fie nimic altceva in neregula ca ce ai depistat tu pana acum cu progele si tsh se pot rezolva usor
dar eu tot cred ca tu ai si o problema hematologica.
sa dea Dumnezeu sa ma insel

eu te pup si sa ai grija de tine
sa ne tii la curent

========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Tzuky imi pare rau pentru cate ai de tras, bine ca ti-a dat macr pentru trombofilie.
Fetelor m-am lamurit ce e varsatul de vant si ce sunt corii, nu ma duc nicaieri stau acasa, dar ma cam mananca pielea si imi este frica.

Mergi la inceput

Lorena ce faci cum stai cu prestatul, ti-ai facut test de ovulatie, ai ovulat vineri sigur?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

miha nu am facut deloc teste
m-am abtinut
doar m-am daruit sotului si apoi cracanare pe pereti
nu ma mai stresez
sincer nu stiu daca vineri, sambata sau duminica ca am tot avut intepaturi si dureri
ideea e ca ambele ovare ma inteapa si ma dor
ce-i drept mai tare cel stang
ieri in mucusul fertil am avut un firicel rosu, pt prima data asa ceva
sau cel putin nu am mai observat eu pana acum
eu sper sa fie bine
oricum nici la testarea de sarcina nu o sa mai fiu asa nerabdatoare
o sa astept intarzierea si abia apoi bag un test

Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

Mergi la inceput

Lorena sa iti dea DD rabdarea necesara sa poti astepta sa nu te dezamagesti inainte si dupa se te bucuri, cel mai bine ar fi daca am avea toate dispozitia necesara sa asteptam pana la intarziere si sa ne bucuram atunci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mihaelafalt

Lorena sa iti dea DD rabdarea necesara sa poti astepta sa nu te dezamagesti inainte si dupa se te bucuri, cel mai bine ar fi daca am avea toate dispozitia necesara sa asteptam pana la intarziere si sa ne bucuram atunci.

da clar....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorena_86

neatza fetelor

tzuki, cum mai esti? ai primit analizele pt trombofilie?
sa ne tii la curent

fetelor, eu azi noapte am visat ca nasteam si asa usor a fost si apoi am avut un sentiment de nedescris, ma simteam implinita si fericita, asa protectoare eram

abia astept sa se intample si in realitate asa

O da.Cel mai usor lucru e sa nasti....Ajungi undeva la limita dintre rai si iad,revii si apoi o iei de la capat....Dar ai dreptate,la sfarsit te simti implinita si usurata,pentru cateva momente....
Pe cand ar fii testarea?La mine pe 3,doar ca eu imi cunosc asa de bine perioada inainte de ciclu sau inainte de bebe incat ar fi inconstienta din partea mea sa nu remarc....altfel de durere la sani,dureri in bazin chiar sub buric,somnolenta enorma,uneori chiar ameteli...
Aha...si in primul rand...BUNA DIMINEATA LUME

Mami Cornelia,Tati Daniel
Puiutz mic Cristian Ionut 14.03.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

TZUKY,imi pare rau ca din astfel de greseli se poate trece peste,neobservate,ma intreb daca si la urgennte,cand ar trebui sa salveze viata unui om trec peste astfel de lucruri importante....
Si da....eu am nascut in ro,iar medicii si-au dat tot sufletul ca eu sa nasc in siguranta...mai departe la faza cu asistentza,mai lasa de dorit,dar medicii,jos palaria....Si in italia sunt bunicei,dar si aici te lasa cand nasti sa te chinui,te uita cu epidurala,e mare noroc peste cine dai si daca e in ziua aia buna,daca intelegeti.
Sper ca viitoarea sarcina sa fie mentinuta pana la 38 de sapt...mai incolo nu...

Mami Cornelia,Tati Daniel
Puiutz mic Cristian Ionut 14.03.08

Mergi la inceput