A. optimiste>20ani(674) Felicitari mada86 !!!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

nelia, nu imi vorbi de somnolenta ca nu m-am simtit asa nici cand am luat somnifere sau nici dupa o noapte nedormita

sunt pur si simplu lesinata, mi se inched efectiv ochii
nu am putere nici sa scriu.....nimic

sper sa nu fie ceva grav ca de bebe nu e asa devreme, sunt abia z 18

offffffff
si sunt la munca dar nu sunt buna de nimic

va pup pe toate

========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

Fetelor,intrebare....
V-ati facut testul cu aflarea sexului viitorului copil?Mie si luna asta si cealalta imi da baiat....O sa fiu soacra cu 2 nurori ,eventual 3???'

Mami Cornelia,Tati Daniel
Puiutz mic Cristian Ionut 14.03.08

Mergi la inceput

mie fetita

nelia, sa inteleg ca vrei sa ne spui ceva

Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

Mergi la inceput

deocamdata nimic nou....Sper sa am vesti bune la sfarsitul lunii
Lore tu parca esti in acelasi an cu mine?86?oare conta si luna?tie cum ti-a dat fetita?stai sa mai bag o data sa vad.
Bea o ccafea pentru somnolenta sau un pic de gimnastica...sau pur si simplu du-te acasa.se pare ca organismul tau vrea o pauza inainte de pasti,mai lunga asa.si mie imi este somn...dar am avut niste nopti mai agitate acum cu procrearea asta si m-am cuclcat tarziu,apoi am inceput sa ma gandesc la o viitoare sarcina,viitoare greturi,viitoare lipsa de viata,sex,lume ce ma inconjoara....sper sa fie bine
Tre sa spal un covor,am o lene de ma doare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Ce mai faceti?
Eu incerc sa imi fac o lista cu ce sa fac de mancare si cum sa imi organizez timpul si nu stiu exact ce sa gatesc, cu toate ca nu as vrea sa fac nimic ca sa nu imi fie pofta ca sunt o pofticioasa de nu va pot spune, asta nu o sa fie un semn la mine in sarcina.
Lorena incearca sa bei o cafeluta sau ceva sa te revigoreze si eu in ultimele 2 saptamani numai dupa 12 noaptea ma culc, dar merita sacrificiul am avut treaba la magazin avem niste emotii ca am bagat banii si acum asteptam sa se vanda mobila si dupa ce ajung acasa pana facem pana stau cu piciorele pe pereti trece timpul.

Mergi la inceput

nelia, tot in 86, luna martie

eu nu suport cafeaua, mi se face rau si de la miros dar sa beau

si eu aseara m-am culcat la 12 dar se intampla foarte des sa adorm la astfel de ore dar niciodata nu m-am simtit asa a doua zi

te asteptam cu vesti bune

Mergi la inceput

Aha.
SA STITI CA EU CRED IN ZODIACUL CHINEZESC.L-am facut si la CHristian dupa nastere si tot baiat arat,l-am facut acum si surorii mele si i-a dat fetita,ceea ce si are....Acum doi ani imi dadea fetita si mie,anul asta imi da baiat....Ma las in voia sortii?
Sarbatorile in strainatate sunt fr normale,adica ,ca stare,nimic spacial,nici la biserica nu stiu daca merg,cu siguranta ar fii super plin,arhiplin....oua rosii poate,si o friptura.Mi-as dorii sa pot petrece sarbatorile alaturi de familie,dar oricum nu mai sunt ca cele din copilarie....ce mai stergeam la geamuri(care logic nu erau termopan!!!)

Mergi la inceput

fetelor am vazut ca ati tot pus problema vitaminelor
in special acidul folic daca luati prea mult
acum am citit si nu are nimic, ba din contra previne aparitia bolilor cardiovasculare, pe langa alte efecte benefice

cititi articolul de mai jos dar e in engleza ca eu asta lucrez
va mai pun articole pe care le gasesc mai interesante dar supa cum stiti sunt pt afara tari asa ca nu am ce sa fac, daca nu va descurcati dati pe google translate
(nu vreau sa jignesc pe nimeni dar nu stica putina explicatie pt cine nu stie.....folatii=acid folic)

"People are treated with vitamins for three reasons. The primary reason is to relieve a vitamin deficiency, when one has been detected. Chemical tests suitable for the detection of all vitamin deficiencies are available. The diagnosis of vitamin deficiency is often aided by visual tests, such as the examination of blood cells with a microscope, the x-ray examination of bones, or a visual examination of the eyes or skin.

A second reason for vitamin treatment is to prevent the development of an expected deficiency. Here, vitamins are administered even with no test for possible deficiency. One example is vitamin K treatment of newborn infants to prevent bleeding. Food supplementation is another form of vitamin treatment. The vitamin D added to foods serves the purpose of preventing the deficiency from occurring in persons who may not be exposed much to sunlight and who fail to consume foods that are fortified with vitamin D, such as milk. Niacin supplementation prevents pellagra, a disease that occurs in people who rely heavily on corn as the main source of food and who do not eat much meat or milk. In general, the American food supply is fortified with niacin.

A third reason for vitamin treatment is to reduce the risk for diseases that may occur even when vitamin deficiency cannot be detected by chemical tests. One example is folate deficiency. The risk for cardiovascular disease can be slightly reduced for a large fraction of the population by folic acid supplements. And the risk for certain birth defects can be sharply reduced in certain women by folic acid supplements.

Vitamin treatment is important during specific diseases in which the body's normal processing of a vitamin is impaired. In these cases, high doses of the needed vitamin can force the body to process or use it in the normal manner. One example is pernicious anemia, a disease that tends to occur in middle age or old age and impairs the absorption of vitamin B12. Surveys have revealed that about 0.1 percent of the general population, and 2–3 percent of the elderly, may have the disease. If left untreated, pernicious anemia leads to nervous system damage. The disease can easily be treated with large oral daily doses of vitamin B12 (hydroxocobalamin) or with monthly injections of the vitamin.

Vitamin supplements are widely available as over-the-counter products. But whether they work to prevent or curtail certain illnesses, particularly in people with a balanced diet, is in the early 2000s a matter of debate and ongoing research. For example, vitamin C is not proven to prevent the common cold. Yet millions of Americans take it for that reason. Consumers should ask a physician or pharmacist for more information on the appropriate use of multivitamin supplements."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cixinica spune:

salutare!
Si eu am o stare de somnolenta de ieri de imi pica ochii in gura, am baut si cafea si nimic
eu sunt z26 din 28-29 si sper sa nu vina uratii, nu am niciun simptom de niciun fel, doar somnolenta, dar poate fi de la vreme
am de lucru si nu am chef de nimic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

buna fetele

Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +8

samburelul meu

Mergi la inceput