Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(27)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

GABI - doctorita ta cred ca si-a facut studiile in Canada, ca asa e aici. Pe noi ne-au tinut 2 saptamani cu febra peste 40. Ce sa zic, atunci a fost naspa, dar tot ma bucura stilul asta al lor, de a nu arunca cu antibiotice in tine la orice muc.

MONIK - ce rau imi pare de vecina ta, nu inteleg mai, ea, ca ea, sa zicem ca nu stia ca la inceput copilul face mult kk, dar doctorii aia... Of, ce mai sufera bietii copii nevinovati din cauza unor tampiti!

Multumesc fetelor de ideile cu siteuri cu filme, il pun pe-al meu sot ca el e hackerul principal.

FRAGRANT - azi am fost pe la tine prin zona, pe la Carrefour Laval. L-am batut in lung si-n lat timp de 5 ore, Patrick a facut saracul besica la deget de atata mers. Si rochie tot n-am gasit. Ca eu in sus port marimea S si in jos XXXXXXXXXL Asa ca nu exista rochie prete a porter pentru mine. Are ceva daca merg in blugi? Ca si asa sotul meu a zis sa-mi iau rochie uschita, ca el se imbraca punk si pune ca muzica de botez Sex Pistols si Toy Dolls.

TIERRY - si mie mi se pare mult, ce ti-au dat ei acolo. Eu ii dau o picatura pe zi de vitamina D, cand imi aduc aminte, adica vreo 2 zile pe saptamana. Mie mi-e mai frica de faptul ca s-ar putea sa se inchida fontanela prea devreme si sa trebuiasca apoi operatie, sa i se deschida craniul. Fontanela se inchide tarziu, dupa un an.
Calciu aici n-am auzit niciodata sa se dea. Nici lui Patrick, care era prematur. La el mi-au dat numai fier si vitamina D, insa mi-au zis ca daca ii dau mai mult LP, sa incetez cu fierul.
Si stii cum arata copilul meu? In loc de piept avea asa o gaura, care atunci cand respira, se lipea de spate, cand s-a nascut. Si nu era prea breaz nici dupa 3 saptamani, cand mi l-au dat acasa. Deci daca voiai sa vezi copil rahitic, te uitai la PAtrickul meu. Acum citesc si vad ca avea tot felul de simptome ce le enumerati voi, ii tremura piciorusul, avea (si are in continuare) piciorusele umede , dar si capul, el mereu transpira la cap. Si totusi nu i-au dat niciodata vreun supliment de calciu si a crescut foarte bine si frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

Neata!
pana la urma, cine vrea bouncerul de la cine? eu as vrea unul dintre ele. mai este valabila vreo oferta?

va pup si va doresc o zi frumoasa!

.........................................................................................

Copilului mic da-i radacini, celui mare– aripi sa zboare

sanziana de pestisori flavia [19.03.2006] si felix [26.02.2011]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Neata si de la mine Cine vrea o sau un ceai de lactatie
La multe lunite bebelusilor Stefan,Elena Alexandra, Theodor Andrei, Karina Maria si Maria Raysa
La multi ani Cami

Cate o pentru florile de azi ... Florin de simis, Iris de numeioana si barbateii lui Tunde

Eu astept sa se trezeasca baietii sa mancam si sa o taiem prin oras...trebuie sa facem cumparaturi, sa cautam si verighete...avem treaba azi.
Sa aveti o zi minunata.

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simis spune:

Neata! Am intrat numai o secunda sa urez LA MULTI ANI![ Camelia de Simo, Iris de Numeioana, Florin (sot de Tunde)si Mario Florin! Sa traiti, sa fiti sanatosi si bucurosi cu totii!
Noi azi ne botezam. Va pupacesc si va doresc o zi superrr!
Mie imi doresc o zi fara colici ca noaptea a fost plina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

simis sa aveti o zi minunata ! asteptam poze de la botez
lorich ce faci mami ? cum s-a comportat bubulina la crestinare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deea_sav85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui missmj

al meu barbat nu sforaie
SZ - voi aveti probleme cu memoria ? eu sunt tare uituca de cand am ramas insarcinata, si mai ales de cand am nascut. trebuie sa imi pun memo-uri pe telefon ca sa nu uit anumite chestii.zici ca am innebunit. ma duc pana intr-o camera sa iau ceva...si incep sa vorbesc de una singura " de ce am venit aici? ce imi trebuie?" si incep sa bombanesc !si poarca nici nu mai pot sa ma concentrez cum trebuie ! eu care inainte eram super concentrata ... job-ul era de asa natura ... mult exercitiu mental, imi punea si memoria la treaba. nu stiu ce o fi cu mine...sper sa imi revin ca zici ca sunt babeta.

Eu zilele astea am uitat daca am restul si a fost chestie de cateva secunde, mi-a dat femeia banii si cand am ajuns la usa magazinului m-am intrebat "dar eu oare am luat restul? ii luasem dar uitasem complet. si eu am probleme grave si cu concentrarea...cred ca ni se trage de la oboseala acumulata

Andreea mamica de Radu Andrei (07.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Neata si de la mine! Se pare ca in sfarsit avem o zi frumoasa! Tati a plecat sa joace tenis si cand se i toarce plecam si noi la cumparaturi si plimbare. O zi minunata tuturor!

Mami fericita de gogosel Razvan Petru (20 ian 2011) si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Carmen si eu sunt inca cu mintea in traista dar nu ca in sarcina. Doamne ce petarda eram, imi era rusine cu mine uneori. Sper sa imi revin complet pana incep serviciul.

Mami fericita de gogosel Razvan Petru (20 ian 2011) si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deea_sav85 spune:

La multe lunite bebelusilor Stefan,Elena Alexandra, Theodor Andrei, Karina Maria si Maria Raysa
La multi ani Camelia!!!
Si LA Multi Ani florilor de azi!!!

Andreea mamica de Radu Andrei (07.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Neata!

Multumim frumos pentru urari

La Multe Lunite : Stefan,Karina Maria,Maria Raysa,Elena Alexandra,Theodor Andrei

La Multi Ani! floricica mea iubita si draga Camelia
La Multi Ani! Florin de Simis..sa aveti parte de vreme frumoasa,iar micul crestin sa fie sanatos si norocos in viata alaturi de parintii lui
La Multi Ani! pentru Mario Florin si taticul lui,sa fiti sanatosi si sa aveti grija mare de fetele voastre dragi

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput