Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(27)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

Buna dimineata!!!

Intai si intai:

LA MULTI ANI, CAMELIA DE SIMO, FLOARE INTRE FLORI! SA CRESTI MARE SI SANATOASA SI SA-I ADUCI MAMEI UN GINERICA INTOCMAI PE SUFLETUL EI!!

La multe lunite, Stefan,Elena Alexandra, Theodor Andrei, Karina Maria si Maria Raysa! Floricele de mame fericite!!

Apoi, petrecere frumoasa, Simis! Sa va fie cu noroc crestinarea!

Eu fug la soacra-mea ca facu peste...revin spre seara.
O zi minunata va doresc.

AMR:7 kg

Mamica de minune Antonia Luiza (18 feb.2011)
Multumesc Doamne, multumesc parinte Arsenie Boca, multumesc sfintelui Spiridon si Fecioarei Maria.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magnetism79 spune:

Neatza si de la noi!!!!
La Multi Ani pentru toate floricelele de la odiseea noastra...........si floriceii si tatici si mamici de floricei !!!!
Sa va dau datele sa ne treceti si pe noi la odisee:ma numesc Adriana Theodora,m-am nascut pe 2 Februarie,am avut la nastere 3270 g, nota 9 la Medlife, si mai am un fratior mai mare G.B. de 2 ani si 10 luni.
Fetelor cine sa ocupa de comanda de pe Aramis , am si eu de comandat niste produse si daca se poate sa-mi ziceti cine strange comenzile.Va pup si va multumesc de primire!!
Noi avem botezul pe 21 mai la Restaurantul Royal de la unirii iar de botezat o vom boteza pe printi la Biserica Scaune de la Rosetti acolo unde ne-am cununat noi, e un preot acolo cu mult har iar Biserica e minunata.
Multumesc Maimutzica am vazut acum mesajul tau si ti-am trimis raspuns!

Mami de Bogdanici Pogonici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deea_sav85 spune:

Magnetism de comanda de la Aramis se ocupa Mirela2, noi i-am trimis ei prin PM produsele.

Andreea mamica de Radu Andrei (07.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tierry spune:

'Neatza fetelor si LA MULTI ANI tuturor floricelelor si floriceilor daca aveti prin familie Sa petreceti de minune astazi!

Pupam Camelia de Simo astazi!!

Noi am fost cu juniorul la impartasit de dimineata... a fost mai cuminte ca niciodata, nici un urlet pe drum

O sa ii dau mai putine picaturi de vigantol, ca vb lui Doloress, si eu ma gandeam nu e mai nasol sa se inchida fontanela mai devreme, doamne fere, decat mai tarziu!? Deh, ce ti-e si cu dr astia...

Va pup si o zi minunata va doresc! Acusi plecam si noi la plimbari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vasilasanita spune:

La multi ani tuturor celor care si serbeaza ziua azi!!!

E o zi frumoasa de plimbari!!!!

Va pup si o zi buna!!!!!

Dumnezeu ne-a binecuvantat cu Stefan (12.01.2011) !

AMR 7 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura_Luiza spune:

Mirela, ce scumpa ai fost! Da, zic sa facem si clubul mulgatoarelor de soi Tu prima, eu pe locul doi (nu o sa scot niciodata 500ml) si lista (sper ca nu) va continua

Vasilasanita, ms de raspuns. Dar de cate ori pe zi? (treaba cu glicerina)

Missmj...o da!!!! Uituca eram de fel, dar de cand am ramas insarcinata sunt dezastru..astept sa-mi revin..

La multi ani floricelelor si floriceilor!

Pt toate mamicile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

Sal, fetele!

La multi ani micilor flori! La multi ani Cami, Iris, Florin! Si la multi ai si celor care fac azi 2 si 3 luni!

Eu, prin casa, inca racita, am iesit putin afara... dar eram molesita, flescanita... asa c-am intrat inapoi...

Ma tot gindeam la ce-or mai face fetele noastre care erau active gravidute, era cineva, nu-mi mai amintesc numele, care lucra la un aeroport si ne scria noaptea, zicea: tura de noapte! Si cite altele... de ce nu ne-or mai saluta? Mie mi-e dor si de Lenuta...

Ma duc sa-mi hranesc cupilu` si apoi sa frec menta...

Rest de zi minunat!

G

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Gabi..de ce nu stai mami mai mult afara la soare ? asa iti revii mai repede. sa te faci bine repede

Monika ..bun pestele ? eu as papa o ciorba (bors) cum se face pe la voi..fac si eu de multe ori.

Am venit si noi de afara..frumos,soare,dar aglomerat rau in parcuri..nervi la maxim am avut..nu am rabdare,ma enerveaza cum toata lumea alearga..copii nesupravegheati care intra cu bicicletele in tine si pe urma rad..oameni in toata firea stau pe banci si scuipa seminte pe jos,fumeaza si sting tigarea langa ei..beau suc/bere si arunca cutia sub banca..doamne,sunt scarbita de ce am vazut azi..si nu doar azi.
nu mai ai un spatiu curat unde sa iesi cu copii,din toate partile vine fumul de tigare,de mici..de gogosi..de draci baltzati
cred ca voi ramane la plimbarile de cartier.

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

aaa..s-au apucat primarii de sectoare sa amenajeze parcurile cu diverse chestii pentru paste..oua mari luminate..iepurasi, frumos adevarul..dar deja oamenii erau calare pe ei la facut poze,copii cu mainile sleite de gogosi si pline de vata de zahar stateau cocotati si trageau pe acolo de ce apucau (iar parintii ii laudau si le faceau poze ca la niste adevarate vedete)..nu meritam nimic

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

La multi ani, floricele si floricei!

27+

Mergi la inceput