Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(27)
Raspunsuri - Pagina 16
Shines spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamutz A facut careva dintre voi injectie cu Pabal dupa nastere? 27+ |
Din cate stiu la noi nu a facut nimeni.
si de asemenea mai stiu ca la noi nu cred ca se gaseste.
cauta acum cativa ani o prietena.
e buna injectia dupa nastere pentru retragerea mai rapida a uterului si pentru evitarea hemoragiilor.
Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)
Irinukaaa spune:
Hey!
Pupam mamici scumpe si buburuze dragalase!
Multumesc pentru urari ca si eu sunt o mica floricica! Dau cate o feliuta de tortulet (la cerere se poate suplimenta), praji bune, suculet si bere (fara alcool)!
Urez si eu un calduros LA MULTI ANI celorlalte floricele (pui si tati Tunde; pui de Simis, pui de Simo, pui de numeIoana... ), dar si celor ce implinesc azi 2 (Maria Raysa), 3 (Elena Alexandra, Theodor Andrei, Karina Maria) si 4 (Stefan) lunite. Sa fiti sanatosi dragilor !
Irina ~ mamica norocoasa de Patrick Cristian {07.12.2010}
www.dropshots.com/PatrickCristian#date" target="_blank">Albumul piticului si www.dropshots.com/patrickcristian1#date" target="_blank">Botezul
Irinukaaa spune:
RSZ propus de Simo: Al meu sforaie dar nu ma deranjeaza. Mai ales ca de cand cu bb eu cum pun capul pe perna cum adorm bomba.
Sforaia si mai tare cand fuma, acum e varianta light.
Am primit reclamatii ca si eu sforai .
Propun sa incercati cu plasturi din aceia care se pun pe nas si te ajuta sa respiri (ca de fapt de la asta se trage sforaitul). Am auzit ca-s cam costisitoare dar eficiente.
RSZ propus de Carmen: Si eu am fost aeriana tare in timpul sarcinii, dau semne ca-mi revin acum.
Irina ~ mamica norocoasa de Patrick Cristian {07.12.2010}
www.dropshots.com/PatrickCristian#date" target="_blank">Albumul piticului si www.dropshots.com/patrickcristian1#date" target="_blank">Botezul
mamutz spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Shines
Din cate stiu la noi nu a facut nimeni. si de asemenea mai stiu ca la noi nu cred ca se gaseste. cauta acum cativa ani o prietena. e buna injectia dupa nastere pentru retragerea mai rapida a uterului si pentru evitarea hemoragiilor. Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010) 'Viata poate fi inteleasa doar prinvind inapoi dar trebuie traita privind inainte' |
Se gasesc intr+un singur loc. Ca cica nu cer decat vedetele.
Sunt cam scumpute, dar trebuie doar o fiola. Mai vroiam pareri de la cine a facut, ca am doar o prietena care a incdercat si s+a retras repede uterul si burtica.
27+
Shines spune:
Mamutz..da,o fiola e undeva intre 120-140 lei. cel putin asa era,acum nu mai stiu.
ajuta mult la retragerea uterului..dar burtica depinde de fiecare femeie si de organismul ei.
e clar ca dupa nastere trebuie sa se ''retraga'' pielea inapoi,sa se refaca muschii. depinde de conformatie,de stratul de grasime de pe burtica.
pe faza cu burta lipita dupa..nu m-as baza.
loutzy spune:
Hello fetele.
Am revenit cu o veste buna, am gasit nasi de cununie.
Sunt very da very happy.
Am in schimb o intrebare, nu e chiar un SZ.
Voi dati sirop de calciu la bebe(Calicu Kids)? Daca da cum ii faceti sa accepte, cca al meu cavaler il da cu limba tot afara si ii dau si cu serinta?
LA MULTI ANI!!! sarbatoritilor de azi
Simo eu am un barbaat sforaitor, deobicei il ghintesc sau incerc chiar sa-l intorc pe o parca(stiu ca asa nu sforaie). El imi tot zice sa-l prind de nas, dar mie frica sa nu ma trezesc cu vreo palma ceva.
Madalina si noi dormim toti trei intr-o camera si stiu cum e cand sforaie si eu sunt cu copilul la san, care incepe sa se agite sa se enerveze. Imi vine sa-i dau 2 pumni in cap.
Pupici la toata lumea.
Laura de mic si neastamparat Stefan-Mihai (06.01.2011)
mamutz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Shines Mamutz..da,o fiola e undeva intre 120-140 lei. cel putin asa era,acum nu mai stiu. ajuta mult la retragerea uterului..dar burtica depinde de fiecare femeie si de organismul ei. e clar ca dupa nastere trebuie sa se ''retraga'' pielea inapoi,sa se refaca muschii. depinde de conformatie,de stratul de grasime de pe burtica. pe faza cu burta lipita dupa..nu m-as baza. Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010) 'Viata poate fi inteleasa doar prinvind inapoi dar trebuie traita privind inainte' |
Nici nu ma gandeam ca topeste si suncile. Dar nu stiu pana la urma daca sa fac sau nu. O sa discut si cu dr.
27+
Shines spune:
Laura..si eu incerc sa il misc sa se mute intr-o parte cand sforaie...dar cum se aseaza cum incepe iar
am fost si la dr,nu are nimic din pct de vedere medical,are nu stiu ce chestii mai groase pe caile respiratorii..doar chirurgical merg indepartate.dar nu l-as chinui vreodata cu operatii nici daca n-as dormii toata noaptea.
aaa..felicitari pentru nashi. sunt cunoscuti,prieteni ?
Irina..plasturii aia nu ii suporta si oricum la el nu ar avea nici un efect.
eee..asta e,am un sforaitor de clasa.
daca adorm prima nu-i bai,nu ma mai deranjeaza,dar el cum pune capul jos,in doua sec a adormit,mereu ma minunez de el cat de repede poate sa adoarma.