Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(27)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

mirela hotaraste cand...eu sper cat mai repede...

AMR:7 kg

Mamica de minune Antonia Luiza (18 feb.2011)
Multumesc Doamne, multumesc parinte Arsenie Boca, multumesc sfintelui Spiridon si Fecioarei Maria.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deea_sav85 spune:

Mirela ti-am trimis si eu comanda.

Andreea mamica de Radu Andrei (07.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danina spune:

Missmj sunt de-ai casei..:)),ca sa zic si prin prisma a ceea ce facem noi, unii de-ai nostri si altii se cunosc cu nasii Rebeccai.

Danina mami de Rebecca- Elena (26.12.2010) si Paula-Diana (20.10.2004)

Poze DIANA SI REBECCA - POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danina spune:

Ma poate ajuta cu parola de la picassa cineva?? Ca am bagat cu data aceea si nu mai merge.....

Danina mami de Rebecca- Elena (26.12.2010) si Paula-Diana (20.10.2004)

Poze DIANA SI REBECCA - POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Danina..parola e aceiasi
iti trimit din nou pe pm

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica_daria spune:

Buuuuna dragele mele? reusesc si eu dupa atata timp sa va scriu ceva cu zuza atarnata la tzitzi... si nici ea nu vrea sub nici o forma din bibe, mai bine sta nemancata.
Apropo de asta, nu am ajuns sa intru pe la voi pt ca l-am internat pe tata in spital si am fost tot pe drumuri, si am mai si avut copil urlator, si cu so,mn tot dupa 12 noaptea, si m-au terminat rau de tot spitalele, si doctorii si tot sistemul asta de kkt. si ce facea domnisoarea mea in timpul asta, cat eu eram plecata? Greva foamei!!!
Sub nici o forma nu a vrut bibe, deci clar si noi in club.
La fel ca si Simo, si eu eram necajita ca nu prea vorbeste pe limba ei, dar mna, ma console cu gandul ca are timp.
Revin , dupa ce nu maiurlaaa cat o tin plamaneii.
Mi-a fost dor de voi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Madalina_m ne bagam cum sa nu.

Laura de mic si neastamparat Stefan-Mihai (06.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielaromt spune:

fetelor eu am o dilema... cum fac eu la botez cu alaptatul? ca am o rochita pe care tre sa mi-o ridic in cap ca sa scot tzitzi la interval... voi cum ati procedat?

Gabriela
Mami fericita de Tudor (21.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tierry spune:

Seara buna (desi la mine nu-i prea buna, m-a luat depresia subit, n-am identificat inca f clar motivele - crek libertatea mea de altadata furata acu de ficioru-miu)

Mitsu, da..ete asa mi-a zis de de fam, luna asta sa-i dau cate 10 picaturi, cica are lipsa de calciu si vit D Si apoi vedem. Adevarul e ca si eu stiam ca pate fi toxica, insa si pediatrul la care am fost ulterior mi-a zis la fel, luna asta sa-i dau asa si apoi 4 picaturi pana la 2 ani. Si calciu la fel, 10ml/zi, primele 10 zile ale lunii tot pana la 2 ani si fier Haussmann. Fier eu inca nu i-am dat... am inteles ca ar putea face ceva reactii... Fetele care dati la bebei, ati avut ceva probleme?

Da' eu ma gandeam... daca mananca mai mult LP, pai ala n-are de toate in el? Si D, si Ca, si Fe si multe altele?! Da' probabil nu se absoarbe...

La voi tin capul bebeii bine, cei care au 3.5-4 luni de acum?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

GABRIELA, eu la Ioana am ales special ceva care se deschidea in fatza... Si acum, la Ilinca, tot asa intentionez. Dar tu vorbeste la restaurant din timp, trebuie sa aiba un birou, ceva pe care sa ti-l puna la dispozitie din trei in trei ore...

MONIKA, daca vecina aia a ta intra pe forum, ar fi aflat ca-n prima luna Ilinca facea caca de 10-14 ori pe zi... Eu zic mai bine sa intre pediatrii iia de la Botosani pe forum... sa-i mai invatam cite ceva... La noi, pediatra noastra e tare zen: Cori, Ioana vomita de 30 de ori, ce facem? Raspuns: are voie, hidrateaz-o. Cori, Ioana are febra peste 40... de trei zile. Dupa ce o verifica, raspuns: are voie, da-i paracetamol si hidrateaz-o. Cori, tuseste de 6 saptamini: dupa controale amanuntite si exudate: are voie, nebulizezaza DOAR cu ser. Cori, Ilinca face 14 caca pe zi! Are voie! Maninca si tu orez. Drept urmare, ea asa ne trateaza: cu are voie si ceva homeopate. De aia ea nici nu are clienti... ca parintii vor sa-i treaca instant boala, vor nurofene, antibiotice, anti-tusive, ori ea nu da, decit, probabil, cind chiar considera ca-i cazul (mi-a tinut-o pe Ioana si zece zile cu febra, doar cu paracetamol, ca zicea ca-i virus, de-mi sarisera toti in cap ca omor copilul cu doctorul meu. Si i-a trecut. Dar o asculta/consulta la trei zile mereu pina-i trece de tot). In concluzie, Ioana a luat de 2-3 ori antibiotic in 7 ani (din istea 2-3 ori, o data c-a muscat-o o capusa si i-a bagat un virus... mama, ce frica mi-era ca citisem numai bazaconii despre ce encefalite transmit capusele)... Sa-ti spun cinstit, chiar si eu, cind am dubii, o dublez cu un dr de la Bucuresti... dar pina acum diagnosticul a fost acelasi, deci n-am prins-o. In fine, ideea e, ca si a ta, ca nu trebuie sa ne panicam la orice si ca uite, copii traiesc si fara antibiotic de 7 ori pe an.

Mai voiam, dar am uitat. Sotul si fii-mea sunt la concert la PHOENIX... si eu consemnata in casa... cu virusii mei in cap!

Pup,
G

Mergi la inceput