Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(27)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariana2005 spune:

ati patit vreodata sa se innece copilul asa din senin, nu in timp ce mananca, cu saliva cred de sa se roseasca tot pana la invinetire?..noi deja am patit-o de 3 ori..e groaznic..l-am intors intr-o parte si tot l-am lovit peste spate..ce metoda mai buna stiti?..eu in ultimul caz cred ca as recurge la metoda intorsului cu capul in jos si sa-l tin de picioare..nu stiu daca ar functiona dar tot am citit de metoda asta..probabil merge mai bine cand se inneaca cu alimnente solide dar, va spun ca pe mine m-a speriat rau..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danina spune:

E targ pt copii la Romaero Baneasa, a fost cineva??
M-ar interesa sa gasesc un carut sport- travel asa usor de strans si subtire, cu Stokke nici o sansa in vacanta.....

Danina mami de Rebecca- Elena (26.12.2010) si Paula-Diana (20.10.2004)

Poze DIANA SI REBECCA - POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Mami de Ariana ser pui pana iese pe nara cealalta si apoi intorci cupilu si torni in cealalta tot asa. Am pus jumate de fiola de 5 ml in ambele nari.
Cu innecatul nu am patit asa dar s-a mai discutat aici. Nu trebuie sa il bati pe spate ci sa ii dai capul pe spate. Eu am facut asa cand s-a innecat cu lapte si si-a revenit repede. Cu luatul copilul de picioare nu rezolvi felulasta de innec, asta se aplica daca e vorba de lucruri solide cand e bb mai mare.

Mami fericita de gogosel Razvan Petru (20 ian 2011) si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danina spune:

Am mai pus si noi cateva poze cu Rebecca POZE NOI AICI de la 3 luni sa ne vedeti ca suntem ca o mingiutza....

Danina mami de Rebecca- Elena (26.12.2010) si Paula-Diana (20.10.2004)

Poze DIANA SI REBECCA - POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

Deci, sa nu uit:
MIRELA, iti trimit PM cu comanda...O sa vb cu Deea sa primim un sg pachet si apoi ne descurcam noi..adica sa vad daca e de acord Deea...Cam pe cand estimezi sa faci caci mie mi-ar trebui pana pe 5 mai, cel tarziu...

Deci, vecina...
Vecina mea a nascut pe 2 martie o fetita. Noi suntem mutati recent asa ca nu conversam cand ne intalnim, doar ne salutam. Acum 2 saptamani se intalneste sotul cu sotul vecinei si stau de vb si afla ca vecina e in spital cu fetita, la Iasi.Deci la 4 sapt.Aseara a venit vecinul la noi sa ceara cantarul si asa am aflat intreaga poveste a sistemului sanitar si a mamelor panicoase. Deci:
vecina a intrat la idei ca de ce fata face scaun dupa fiecare masa si nu prea lua in greutate in ultimele 2 sapt (fata alaptata exclusiv la san)...asa ca ia fetita de-o aripa si fuga la spital (acelasi spital unde imi spusese mie ca fata e racita - si nu era - si imi dadeau antibiotic si voiau sa-i faca raza la o luna). Buun. O interneaza si-i fac ei nus'ce tratament...Fetita dintr-o data face diaree. Sotul o ia de la Bt si o duce la Iasi si o intrneaza cu diagnostic de la BT de malabsorbtie. La Iasi afla ca de fapt cand s-a internat la Bt nu avea nimic copilul, dar a luat un microb din spital si avea nus'ce infectie in scaun, dar nu cel care era in trimiterea de la Bt.In plus i-au spus ca la Bt a primit un tratament cu antibiotic gresit, asa ca au bagat-o pe alt antibiotic ca sa trateze infectia.
Saptamana asta i-au dat drumul acasa. Vecina de la stres si suparare a ramas fara lapte si a trebuit s-o treaca pe lapte praf. Acum e panicata din orice, daca varsa, daca face kk mai moale, daca geme, etc. I-am spus sotului sa vina si sa ma intrebe pe mine daca are vreo probleme. Recunosc ca m-am laudat cu voi si i-am sugerat sa intre si ea la odiseea martie-aprilie 2011...Acu voi vedea ce va face...Dar ca sa vedeti ce spital e aici care in loc sa te linisteasca te panicheaza, si in loc sa te trateze, te imbolnaveste. Kaput!

La multe lunite, mica Sophia!!

AMR:7 kg

Mamica de minune Antonia Luiza (18 feb.2011)
Multumesc Doamne, multumesc parinte Arsenie Boca, multumesc sfintelui Spiridon si Fecioarei Maria.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

Cu inecatul...da, si a mea se ineaca cu saliva. Eu o bat usor pe spate si o tin drept ptr ca ea isi da singura capul pe spate ca sa respire...au ei instinctul asta. Si incearca sa nu te panichezi. Copilasii sunt inzestrati de DD cu reflexe de supravietuire, asa ca stai linistita.

V-am povestit de bebelusul care a fost aruncat in WC la tara, gasit dupa 2 ore si era bine mersi si traieste si acum? Deci, fara panica!Zen!

AMR:7 kg

Mamica de minune Antonia Luiza (18 feb.2011)
Multumesc Doamne, multumesc parinte Arsenie Boca, multumesc sfintelui Spiridon si Fecioarei Maria.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Ce fac fetele ? ce urat e afara vreau soare, vreau in parc la aer curat !!!

La multe lunite buburuzelor Sophic si Jasmine

bebelina Ana , sa ai parte de o baita calduta si de o petrecere frumoasa !

Am verificat si eu contul, i intrat alocatia pe doua luni...noroc cu voi !
Mai dupa ce bagati ser asa intr-o parte...bagati batista bebelusului ? eu am bagat si aseara si nu a iesit decat un mucisor, desi mie mi se pare ca ar avea mai multi...ca sforaie si se mai si ineaca cateodata.
Mai imi dati si mie o data link-ul cu site-ul de pe care vreti sa faceti comada? il aveam si eu la favortie, dar mi-am formatat calculatorul.

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)

Mergi la inceput

vazut si poze noi bebelina rebecca si oltenashul edu...unde fusesi danino de facusi poze cu vedete?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deea_sav85 spune:

missmj uite www.flickr.com/photos/imbracaminte_copii/page50/" target="_blank">aici

Andreea mamica de Radu Andrei (07.02.2011)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui deea_sav85

missmj uite www.flickr.com/photos/imbracaminte_copii/page50/" target="_blank">aici

Andreea mamica de Radu Andrei (07.02.2011)

mercic Cand faceti comanda ?

Mergi la inceput