Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(27)
Raspunsuri - Pagina 9
madalina_m spune:
Neata! Si noi ne-am intors la durerile de burta de acum o luna . Asta noapte nu a adormit decat cu foenul. Credeam ca au trecut. Dar in schimb mi-a ras zgomotos - o data aseara la masak cand l-am gadilat si o data mai devreme cand il timeam in brate si vorbeam la tel. Se uita fix la mine si a inceput sa zambeasca si apoi sa rada.
Shubu eu nu am inca cm, dar am momente cand ma doare burta ca si cand ar trebui sa vina. De vreo 10 ori am zis ca gata a venit si nimic.
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica
madalina_m spune:
Lavi dezvolta un pic la subiectul Libero. Cum sunt fata de Pampers? Sunt tot asa subtiri/elastici pe margini/absorbanti? Rezista daca nu il schimbi noaptea? Eu acum folosesc Huggies. I-am luat de la Baby Expo ca aveau oferta la 3 baxuri primeai unul gratis si astfel ieseau la un pret bun ca altfel sunt mult mai scumpi decat Pampers si nu se gasesc peste tot. Ca si calitate sunt f buni. Noaptea nu il schimb de loc si dimineata nu e nimic curs pe langa (piciu nu face kk noaptea). Loutzy poate ne bagam impreuna la un bax de Libero .
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica
gabrielaromt spune:
Intr-o carte pe care am mai citit-o eu legat de programul bebelusilor si alaptat si etc, se recomanda ca masa de la ora 10 seara sa fie cu LM muls, iar bebe sa fie hranit de tatic cu biberonul. Iar mama sa se mulga il loc sa alapteze. Logica e buna, dar eu n-am reusit sa aplic. Practic asa se dezvolta si legatura dintre bebe si tatic, se obisnuieste si cu bibe pt cand e necesar sa pleci de acasa, dar nu sari peste golitul sanilor, pt ca altfel risti sa scazi productia.
Gabriela
Mami fericita de Tudor (21.01.2011)
mirela2 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ian_feb2011 Mda..eu am depus dosarul pe 1 martie..dar nu am sanse sa vina indemn pana nu se rezolva cu alocatia fetei, deci ma mai tin fara bani vreo 2 luni. asa greu se misca actele la noi in tara,ceva incredibil acu ma gandeam la alta problema..Edi papa foarte prost,nici dupa 5 ore nu ar cere papa..cand ii dau dupa 3-4 ore mananca 50ml si gata,scoate limba si se supara. ma gandesc ca din cauza laptelui,de cand am trecut pe aptamil de la milumil. inainte papa cu pofta,la asta nu se uita. intre 3-4 luni a luat mai prost in greutate,in jur de 600,acu l-am cantarit,deci undeva e o problema..ori laptele nu ii face bine ori faptul ca papa asa putin. ma duc sa iau o cutie de milumil iar si sa incerc. voi ati trecut de la un lapte la altul,ati avut ceva reactii? |
nop
eu le dau si milumil si nan in acelasi timp
ref la alocatie si eu i am transferat dosarul electronic de la slatina la bucuresti ca l aveam pe vlad care lua de acolo alocatie
dar s a rezolvat repede
ce i drept la inceputul lui ian m au sunat astea de la alocatii sa mi spuna
apoi alea de la slatina s au miscat repede, le am pus eu pe mail certif de nastere a lui vlad si o cerere si au trimis imediat la buc
in martie am primit alocatia baietilor, la toti 3
ce i drept noi am depus dosarul de alocatie in dec cand am ridicat si certif de nastere, pe 29 parca
de asta a mers asa de repede, iar dosarul de indemnizatie pe 7 feb parca
mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)
gabrielaromt spune:
Am primit si noi alocatia pe doua luni . Dosarul l-a depus sotul in februarie. Sa vedem indemnizatia acum cand vine, ca am depus dosarul in martie la sfarsit, eu sper in mai, asa au zis si cucoanele alea de la primarie.
Gabriela
Mami fericita de Tudor (21.01.2011)
zumzu spune:
pus 5 poze proaspete.
Asa, de cand vreau sa va intreb: bebe al meu e aspru pe genunchi (la inceput) si acum s-a extins pe tot piciorul si pe manute. A mai patit cineva.?Pediatra ne-a zis cu ceai negru dar vad ca nu a trecut, cica ar fi de la hormonii din lapte?!
Mamica de Darius Alexandru 2.01.2011
madalina_m spune:
Am incercat metoda cu serul in nasuc si a mers! Au iesit mucisorii singuri. Asa m-am bucurat!
Shines spune:
Mirela, si mie imi tranfera alocatia tot electronic,dupa ce le-am trimis eu un dosar la aia de la Deva cu toate documentele. dar ziceau ca dosarul e inchis acolo cu 1 martie si ca abia dupa 20 apr il muta aici,apoi trebuie sa merg aici in Bucuresti cu toate documentele sa fac din nou alocatia fetei.
nu ti-au zis ca trebuie sa refaci dosarul ?
alocatia lui Edi a venit in februarie (in dec a depus actele cand a ridicat cert)..dar alocatia e pe numele sotului,de aia au trimis-o probabil. daca era pe numele meu opreau si alocatiile pana se rezolva cu transferul.
Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)
roxx26 spune:
Neata!
Ne-a intrat si noua alocatia pe 2 luni! (noroc cu voi ca uitasem sa ma mai uit prin cont...)
Ne pregatim de o tura de shopping la Carrefour. Cred ca e nebunie, dar nici noi nu mai avem de nici unele.
Bai, o mai veni vara aia vreodata? (ca primavara e deja la jumate!!) Sau ne-am pricopsit cu vremea asta forever?
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina
Botezul Catalinei
ariana2005 spune:
buna fetelor!..harnice mai sunteti..abia acum am reusit si eu sa ajung la zi..
Mirela,iti trimit maine comanda pe PM..multumesc..ah, sa nu uit, pana la ce varsta, sau kg.. merge leaganul tau si de la ce firma e?..
eu nu prea am inteles faza cu serul..pui copilul pe o parte si torni intr-o nara ser..cam cat?..si iese pe cealalta?