Mar-Apr (206) Bravo Xeo, Lalely07, Alina06!!!
Raspunsuri - Pagina 8
antguess spune:
scrish- te inteleg in legatura cu aspectul fizic..si eu arat ca naiba....mi-am dat seama ieri ca sunt oribila..cu parul prins intr-un coc de-al lu mamaie....in pijamale tot timpul....nefardata, fara parfum...ieri va zic sincer ca nici nu am apucat sa fac dus pana nu a venit bbtul de la cabinet...si m-am refugiat intr-o cada plina de spuma...am iesit mai bine dispusa dar inainte de asta am tras o tura de plans ..degeaba.....stau destul de prost cu psihicul seara...de la oboseala cred....
azi cand am fost la mall m-am facut frumoasa, m-am fardat, mi-am pus cercei...parul tot prins l-am avut dar intr=-un coc aranjat cat de cat...gen latino...si m-am imbracat intr-o rochie in care stiu ca imi sta bine..ma subtiaza si ma face sa arat f lunga....fosta sotie a fostului sot ( era si ea acolo..e complicata povestea) si actuala lui iubita mi-au zis ca arat super, ca parca nici nu am nascut...m-am simtit bine pt prima dat de cand am nascut,...chiar m-am simtit frumoasa...asa ca o sa continui sa ma aranjez...
cand a venit si bb=tul acasa..mi-a zis si el ca sunt f frumoasa..deci s-au vazut schimbarile...
Mami mandra a lui Dani (24.01.2003) si proaspata mamica de Evelinne 30.03.2011
antguess spune:
ama- superba pitica ta:)

eu nu ii fac lui Evelinne baie zilnic pt ca nu mi se pare ok pt pielicica ei...eu o spal o data la 2-3 zile...mai ales ca ea e o fetita f curata, nu=mi varsa, nu da laptele pe ea.....e tot timpul curatica si miroase curat:)
Mami mandra a lui Dani (24.01.2003) si proaspata mamica de Evelinne 30.03.2011
scrish spune:
vai antguess parca m ai descris pe mine
la mine maine e zi de beauty...evident home made :)) sper ca luca al meu sa coopereze si sa fie cuminte, ca sa nu ramana singurul din casa frumos imbracat, spalat si parfumat :)))
Mami fericita de Luca Andrei
stefyapost spune:
hello si de la noi..tot dupa o noapte nedormita

...
voiam sa intreb fetele care folosesc colief, la cate zile de folosinta au inceput sa se vada efectele??? ca eu nu vad nici o diferenta
...incep sa cred ca e mai bun infacolul...si chiar a ajuat si la treaba cu cacucia??? ca piciuca mea tot la 2-3 zile face

miki si happymultam pt raspunsul cu termometrul
..eu doar l-am bagat in fundulet ca si cand iau temp,nu am facut cum zicea happy,dar am sa incerc si asa...poate-poate,ca ma doare sufletul cand o vad ca s chinuie atat
deeaam fol pana acu 4 zile infacol si acum colief(de fapt azi i-am dat din nou infacol ca mi se pare ca era totusi mai bine,mai inchideam un oki)...in rest cred ca fac totul bine...faza cu scos aerul nu imi iese mereu...crezi ca poate fi de la asta???
fetelor, voi ati avut crize de plans de cand ati nascut??? mie si aseara mi s-a intamplat ....am tipat si la ubi si el saracu incerca sa ma ajute

....
cea mai fericita
de cea mai frumosa si sanatosa printesica
Christina Gheorghia
roxy_s spune:
ce faceti fetele?
am am iesit si eu pentru prima oara mai mult la cumparaturi, adica vreo 3 ore asa![]()
cu mama. si l-am lasat pe sot cu bebelina mancata, normal.![]()
![]()
ceaiul alinan este bun, aseara n-a plans deloc, a fost linistita si azi noapte am dormit si noi aproape 6 ore

madutza multumesc pentru raspunsuri. chiar, eu o sa o alaptez pe bebelina la botez, sper sa nu patesc ca tine sa stau cu ea agatata de san, parca vad ca atunci vrea sa stea asa.
tu ce ceai ii dai? 

ama este tare dulce puiuta

scrish nu cred ca trebuie sa te iei musai dupa schema de pe cutie. da-i bebelului cat vrea el, poate mananca uneori mai mult.

miki da, n-o sa poti folosi mult cadita, dar imi place

pisuc noi a iesit pe la 3 saptamani asa si am stat prima oara vreo 20 minute. acum de cand cu frigul asta si cu vant n-am mai iesit.
antguess frumos cadou, sa-l foloseasca bebelina sanatoasa 

toate fetele.
Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)
roxy_s spune:
stefy dar vezi ca nu la toti bebeii este bun colief-ul. eu zic sa-i dai altceva. fetele ziceau ca si-a facut efectul imediat. inseamna ca pentru puiuta ta nu este bun.

roxy_s spune:
giuliaa stiu de care recipiente zici ca le-am vazut. inca nu mi-am luat, sa vad daca ma hotarasc

catank ai zis tu bine...dupa nastere alte griji, intrebari...![]()
noroc cu fetele ca ne mai indruma.

roxy_s spune:
ally dar poate trebuia sa mai insisti cu alaptatul, nu? ca de abia de acum invata si bebe sa suga ca lumea, laptele venea mai mult....de ce refuza sanul?

chiar fetele care alaptati....voi cum aveti sanii intre alaptari? tari sau moi?
roxy_s spune:
scrish ma iau de mana cu tine in ceea ce priveste unghiile...le am varza adica necuratate si neojate![]()
de o saptamana tot zic ca le fac si ba n-am timp, ba n-am chef
eu le fac saptamanal dar acum pauza.....
de vopsit ma vopsesc saptamana viitoare.
scrish spune:
stefy la noi si a facut efectul imediat, la o masa i-am dat espumisan si a facut prima si singura criza de colici pana acum, si peste 4 ore i am dat colief si a adormit linistit, de atunci tot pe colief suntem si nu avem probleme. poate nu sunt cele mai bune picaturi pentru christina! dupa colief al meu face kk regulat, intre 4 si 6 ori pe zi!
roxy ce pofta de shopping mi ai facut![]()

Mami fericita de Luca Andrei