Mar-Apr (206) Bravo Xeo, Lalely07, Alina06!!!
Raspunsuri - Pagina 9
stefyapost spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui roxy_s scrish ma iau de mana cu tine in ceea ce priveste unghiile...le am varza adica necuratate si neojate ![]() eu le fac saptamanal dar acum pauza.....de vopsit ma vopsesc saptamana viitoare. Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011) |
unghiiiiiiiiiiiii???? manechiura?????????????? par vopsit ?????????????? aste-s lucruri sfinte...dar tre sa gasesc niscai timp si pt mine sapt viitoare sa fiu si un mumoasa de paste
cea mai fericita
de cea mai frumosa si sanatosa printesica
Christina Gheorghia
miki1979 spune:
| citat din mesajul lui ama22 Fetelor multumesc de sugestii cu glicerina boraxata. Uitasem sa intreb in spital ce si cum si am vazut ceva alb pe limbuta fetei si am inceput cu scenariile. Am urmarit ulterior si nu am mai vazut nimic! Dar oricum e bine de stiut ;) Vreau sa va mai intreb ceva legat de rutina cu baita. Natalia face urat daca e trezita din somn si doarme cam 4 ore/tura. Cum fac sa am o ora fixa de baita seara? Voi ati facut ceva anume, ati trezit bebeii sau cum? Pe ea o alaptez la cerere si evident evit sa o trezesc mai repede de 5 ore (maxim) daca ea doarme dusa. Pisucmic asa ii zic si eu ca e o micuta chinezoaica :)) cu plimbarea eu obligat-fortat o scot luni cand merg sa imi scot atele (dar atunci va fi ca la iesirea din spital - mai mult in masina) si pe sfarsitul saptamanii viitoare iar sunt obligata sa o scot ca trebuie sa mergem la primarie sa o inregistram (sunt obligata sa merg si eu ca nu suntem casatoriti ). Dar daca continua vremea asta calda parca as scoate-o putin la soare dupa-amiaza pe balcon :Dmami de Natalia - 11.04.2011 http://www.amainbucatarie.blogspot.com/ http://www.flickr.com/photos/8264324@N03/sets/72157625644823552/ |
ama, cu baita eu nu am trezit-o niciodata..dar i-am facut baie seara in functie de cand e treaza, la 9-10-10.30 uneori..dar in general acum seara de pe la 7 sta treaza pana la 9 cand e baita ..dupa care nani

ama22 spune:
Ally si la mine Natalia a refuzat sanul primele zile, in conditiile in care, chiar si cu cezariana eu deja aveam lapte din prima seara. Abia prin a treia zi l-a acceptat, dar cu mult ajutor din parte asistentelor din spital.
Roxy intre mese ai mei sunt acum destul de moi. Daca Natalia doarme mai mult (peste 3 ore) se cam intaresc si incep sa curga. Pentru ca-s patita si stiu ca nu suge de la ei daca sunt tari ca piatra, eu multg putin din exces si ii pegatesc ptr cand se trezeste. Totusi am inteles ca asta se va regla, dupa ce productia se ajusteaza cu cererea. Momentan la mine este cam devreme :)
mami de Natalia - 11.04.2011
http://www.amainbucatarie.blogspot.com/
http://www.flickr.com/photos/8264324@N03/sets/72157625644823552/
ama22 spune:
Miki vai! mi-am luat o piatra de pe inima!
Eu tocmai am alaptat-o si acum am culcat-o si ptr 3 ore stiu sigur ca am liniste. Si ma gandeam cu groaza ca trebuie sa o trezesc.
Asa e perfect daca pot sa fac la ce oa se trezeste, si sa ramana rutina :D
mami de Natalia - 11.04.2011
http://www.amainbucatarie.blogspot.com/
http://www.flickr.com/photos/8264324@N03/sets/72157625644823552/
roxy_s spune:
stefy ce scumpica este puiuta mica , cum sta ea la baita

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)
stefyapost spune:
| citat din mesajul lui scrish stefy la noi si a facut efectul imediat, la o masa i-am dat espumisan si a facut prima si singura criza de colici pana acum, si peste 4 ore i am dat colief si a adormit linistit, de atunci tot pe colief suntem si nu avem probleme. poate nu sunt cele mai bune picaturi pentru christina! dupa colief al meu face kk regulat, intre 4 si 6 ori pe zi! roxy ce pofta de shopping mi ai facut ![]() Mami fericita de Luca Andrei |
la puiutul meu nu a avut nici un efect inseamna...tot am asteptat si nimic din minunile ce le descrii tu acolo

....deci nu-i prieste

cea mai fericita
de cea mai frumosa si sanatosa printesica
Christina Gheorghia
miki1979 spune:
| citat din mesajul lui stefyapost hello si de la noi..tot dupa o noapte nedormita ![]() ![]() ...voiam sa intreb fetele care folosesc colief, la cate zile de folosinta au inceput sa se vada efectele??? ca eu nu vad nici o diferenta ...incep sa cred ca e mai bun infacolul...si chiar a ajuat si la treaba cu cacucia??? ca piciuca mea tot la 2-3 zile face![]() ![]() ![]() miki si happymultam pt raspunsul cu termometrul ![]() ..eu doar l-am bagat in fundulet ca si cand iau temp,nu am facut cum zicea happy,dar am sa incerc si asa...poate-poate,ca ma doare sufletul cand o vad ca s chinuie atatdeeaam fol pana acu 4 zile infacol si acum colief(de fapt azi i-am dat din nou infacol ca mi se pare ca era totusi mai bine,mai inchideam un oki)...in rest cred ca fac totul bine...faza cu scos aerul nu imi iese mereu...crezi ca poate fi de la asta??? fetelor, voi ati avut crize de plans de cand ati nascut??? mie si aseara mi s-a intamplat ....am tipat si la ubi si el saracu incerca sa ma ajute ![]() ![]() ....cea mai fericita de cea mai frumosa si sanatosa printesica Christina Gheorghia |
stefy, ceva mai naturist nu gasesti acolo ? cum e aici alinan sau ala de la himalaya-bonisan-ul..ca a mea de la infacol facea crize de plans si nu mai putea face caca, se chinuia toata ziua si toata noaptea..de colief nu stiu ce sa zic ca nu l-am folosit..
mai incearca si altceva poate merge si o ajuta mai mult..
si e normal sa mai ai si crize din astea, hormonii si oboseala isi spun cuvantul..eu mai aveam la vlad probabil tot din cauza oboselii sau pt ca ma simteam inutila in incercarile mele de a-l linisti pe bebe, recunosc ca acum sunt norocoasa si nu le-am experimentat..

roxy_s spune:
ama 

si noi ne-am facut program de baita intre 19-20.30 si de obicei este treaza intre orele astea. apoi papica si somnic.
gata, merg sa facem baita ca s-a trezit bebelina

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)
miki1979 spune:
| citat din mesajul lui roxy_s ally dar poate trebuia sa mai insisti cu alaptatul, nu? ca de abia de acum invata si bebe sa suga ca lumea, laptele venea mai mult....de ce refuza sanul? ![]() ![]() chiar fetele care alaptati....voi cum aveti sanii intre alaptari? tari sau moi? Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011) |
la mine nu mai sunt asa tari ca la inceput..

...