Mar-Apr (206) Bravo Xeo, Lalely07, Alina06!!!
Raspunsuri - Pagina 7
antguess spune:
Deea evelinne are botic pe toata fatza:))))
Mami mandra a lui Dani (24.01.2003) si proaspata mamica de Evelinne 30.03.2011
ioanna16 spune:
ama - bine ati ajuns acasa
antguess - sa folositi sanatosi cadoul, este super tare; sa ne spui daca are efect
38 +
AMR MAXIM 10 ZILE !!!
Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.
antguess spune:
multumesc ioana...va spun..astept sa vina tati cu baterii pt ca functioneaza cu din alea f groase....si sa se trezeasca bebe sa-l montam....deja a devenit rasfatata pitica mea si vrea mereu atentie si ieri m-am chinuit ingrozitor sa imi fac treburile prin casa si sa prajesc niste chiftele pt ca ea vroia ba in brate, ba arunca tot timpil suzeta si dupa aia tipa dupa ea.....poate caruselul asta o tine un pic ocupata de cateva ori pe zi sa pot sa ma ocup de casa si de dani
pisucmic spune:
Buna dragele mele!
Azi sunt si mai odihnita ca de obicei, fiindca azi-noapte am dormit 6 ore legate
: puiul a adormit la 1 ora dupa mine, dar tati i-a asigurat antrenul pana s-a decis sa adoarma; si dupa ce mancase de bubuise toata seara (cam tot la 2 ore), a dormit apoi 5 ore legate; cand am vazut ca e ceasul 6 dimineata m-am si speriat... 

A luat si in greutate, pare ca maine e la greutatea de la nastere daca o tinem tot asa, in a 15a zi de viata deci inca la fel ca-n carti. Pentru bebe alimentat doar la san super OK.
Ama, bine ai venit acasa, mi-a placut papusa ta, ti-am zis si pe FB: parca e o micuta chinezoaica dulce foc! Cat despre glicerina boraxata nu se da decat daca are afte sau alte probleme in gurita, eu stiu ca in niciun caz doar asa, degeaba! Sa ai laptic mult, sa manance bine iti doresc, si nopti cat mai lungi!
Antguess, imi place ce activitati casnice si de cumparaturi ai; mereu ma gandesc la voi mamicile cu 2 copii si fara sot acasa toata ziua 

- sunteti model si inspiratie pentru mine; la noi sotul sta pana la 3 saptamani, si ziua vine si mama si ma ajuta cu casa/masa, deci sunt o rasfatata, dar cand se va intoarce sotul la serviciu ma voi adapta si la acest ritm.
Leeloo, masajul descris de tine este perfect, exact cel invatat de la moasa! E foarte util.
Strumpfi, ce mai faci, cum te simti, cum te descurci? Ai de la mine numai ganduri bune si imbratisari si flori 

Noi inca n-am iesit la plimbare cu vremea asta mai inchisa; astept sa fie zilele mai insorite - voi la ce varsta ati iesit la plimbare, si cat ati stat afara?
Pisuc Mic
Ce minune de la Dumnezeu! Mami de
dragalas Petru Constantin
antguess spune:
pisucmic- ai sa vezi ca te vei descurca perfect cand vei ramane fara sot si mama sa te ajute...te adaptezi fara nici o problema desi acum ti-o fi greu sa crezi
eu am scos-o pe evelinne de la 6 zile...am fost la pediatru...a stat mai mult in masina ...pana la dr si inapoi
am mai scos-o la 7 zile cand am fost eu la dr mea pt control...a stat afara cu tati pe o banca vreo juma de ora...dupa care tati a trebuit sa plece asa ca ne-a lasat singure dar a fost dragut si ne-a lasat masina sa nu mergem cu taxi
la 2 sapt am iesit iar cu ea la dr ei pt cantarit....
miercuri face 3 saptamani si azi am fost cu ea la liberty mall ca a fost un fel de petrecere si trebuia sa=l duc pe dani acolo unde lucreaza iubita fostului meu sot si sa il dau ei sa-l ia pt weekend.
am stat acolo cu muzica tare, multi copii...a fost super...
ideea e sa imbraci bebe adecvat
ziceam si zilele trecute ca in alte tari mamele isi scot copiii pe orice vreme din primele zile de viata. iesi cu bebe cand simti tu....
scrish spune:
antguess ce cadou dragut!!! subscriu si eu, neaparat sa ne spui daca functioneaza![]()

pisuc noi l-am scos in prima zi cu soare dupa ce ne-am externat, a fost a 5 lui zi de viata. am stat vreo jumatate de ora, nu de alta dar obosisem eu la plimbare dupa operatie. pe urma am iesit cu el in parc doar in zilele cu soare, a fost si vremea asta mai dubioasa, dar in schimb l-am tinut zilnic pe terasa ferit de vant. vad ca ii face tare bine aerul, doarme dus, e mai linistit cand se trezeste... de abia astept sa se faca odata frumos afara!! felicitari pentru cresterea in greutate si pentru orele dormite!! la cat mai multe iti doresc![]()

Mami fericita de Luca Andrei
alina.n spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Deea99 evelinne e cea mai botoasa ....se potriveste cu alexu lui alina------------------------------------------------ de 2x fericita....Anna Theodora (07.03.11) si Andreea Stefania (14.12.99) |
Deea

Voi cum mai sunteti, inteleg ca a inceput bb sa ia in greutate, asta e bine nu?
scrish spune:
ama bine ati ajuns acasa!!! e o dulceata fetita ta!!
zici ca e bronzata

sotul meu mai sta acasa pana pe 2 mai, mai bine de o luna cu noi
si eu imi fac griji, oare cum o sa fie cand o sa raman singura cu bebe... eu m-am incapatanat sa nu cer nici ajutorul mamei, nici al soacrei, si ne-am ocupat noi 2 de tot. a fost genial, sincera sa fiu nici nu am simtit nevoia de ajutor. dar imi fac si eu griji cum o sa fie cand raman fara sot...
nu mi se pare deloc grea viata cu copilul mai putin un aspect: somnul. si stiu, spun asta cu un bebe care se trezeste doar odata pe noapte
inca imi e greu sa ma trezesc, nu stiu cum se face, ma asteptam sa fiu deja obisnuita cu ritmul asta dar parca sunt in misiune imposibila cand il aud ca incepe sa planga la 5 sau 6 dimineata...nu stiu de ce am iesit asa rea de somn
plus ca ma trezesc, ma duc la el in camera, scutec, cobor in bucatarie, ii fac biberonul, pana mananca si stau cu el sa scoata aerul mi se duce tot somnul. ma gandesc de multe ori ca mi-ar fi mult mai simplu sa il iau cu noi in camera si eventual sa am biberonul pregatit dar strang din dinti si merg inainte asa pentru ca imi doresc tare mult sa doarma bine la el in patut, in ideea de a putea, la momentul potrivit sa ne tinem de rutina somnului, sa il facem sa doarma linistit toata noaptea.
m-am apucat iar de bicicleta in casa, nu pot mai mult de 15 minute dar macar sunt ok. de saptamana viitoare ma apuc organizat de ceva miscare si mi-am propus si sa incerc sa am ceva mai multa grija de mine. de cand am nascut, unghiile le am varza, parul prins in coada ca nu am apucat sa il aranjez cumva, etc...si nu mai imi place de mine cand ma uit in oglinda. asa ca vreau sa slabesc si sa ma si aranjez zilnic, macar asa, in limitele decentei... sa vedem de unde scot energie si pt asa ceva, ca pana acum ma invart ca titirezul intre bebe si strans servetele, pus vase la spalat, dat cu aspiratorul si sters praful...
Mami fericita de Luca Andrei
ama22 spune:
Fetelor multumesc de sugestii cu glicerina boraxata. Uitasem sa intreb in spital ce si cum si am vazut ceva alb pe limbuta fetei si am inceput cu scenariile. Am urmarit ulterior si nu am mai vazut nimic! Dar oricum e bine de stiut ;)
Vreau sa va mai intreb ceva legat de rutina cu baita.
Natalia face urat daca e trezita din somn si doarme cam 4 ore/tura.
Cum fac sa am o ora fixa de baita seara? Voi ati facut ceva anume, ati trezit bebeii sau cum?
Pe ea o alaptez la cerere si evident evit sa o trezesc mai repede de 5 ore (maxim) daca ea doarme dusa.
Pisucmic asa ii zic si eu ca e o micuta chinezoaica :)) cu plimbarea eu obligat-fortat o scot luni cand merg sa imi scot atele (dar atunci va fi ca la iesirea din spital - mai mult in masina) si pe sfarsitul saptamanii viitoare iar sunt obligata sa o scot ca trebuie sa mergem la primarie sa o inregistram (sunt obligata sa merg si eu ca nu suntem casatoriti
). Dar daca continua vremea asta calda parca as scoate-o putin la soare dupa-amiaza pe balcon :D
mami de Natalia - 11.04.2011
http://www.amainbucatarie.blogspot.com/
http://www.flickr.com/photos/8264324@N03/sets/72157625644823552/
antguess spune:
fetelor am incercat caruselul...e tare ! a ramas fi-mea muta cand a inceput ala sa vorbeasca....are si niste lumini care sunt proiectate in tavan...o sa le vedem mai bine diseara.....o voce care ii spune...its sleeping time...si incepe dupa aia o muzica f blanda..si mai are un program cu sunete din natura. in timp ce canta muzica, fetita se uita la un fel de lampa cu niste desena inauntru,..sunt la baza caruselului...e super...cred ca mai incolo o sa fie si mai bun cand mai creste micuta un pic...dar oricum deja i-a atras atentia...chiar ma mir pt ca nu avem decat 2 saptamani jumate