Mar-Apr (206) Bravo Xeo, Lalely07, Alina06!!!
Raspunsuri - Pagina 6
miki1979 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui stefyapost si inca ceva....care e treaba cu termometrul??? sau cum se face??? ca de incercat sa cu el in fundulet am incercat,dar fara rezultat... cea mai fericita de cea mai frumosa si sanatosa printesica Christina Gheorghia |
pai cam asta e treaba, il bagi in fundulet ca si cum i-ai lua temperatura - se pare ca ajuta sa faca caca..dar daca vezi ca n-are efect, n-o mai chinui..

miki1979 spune:
stefy, imi pare rau ca bebe va da atata bataie de cap, e greu ca se aduna oboseala..asa eram si eu la vlad, nu mai stiam de mine..partea buna e ca trece, sper ca voua sa va treaca mai repede ca eu am ajuns cu el pana pe la un an asa..![]()
stii ce e nasol ? ca acum cand am vazut cum e altfel, cu un bebe linistit, mi-am dat seama ca altfel savurezi fiecare moment alaturi de el daca bebe nu-ti da batai de cap..
dar sunt sigura ca o scoateti voi la capat, bine ca ai ajutor..si urmatorul bebe va fi altfel, trebuie sa incerci ca sa vezi![]()

Deea99 spune:
neatza!
ama ai o gogosica dulce foc!!1
sa ramana la fel de cuminte ii doresc
glicerina pune pe sfarc la fiecare alaptat....
eu puneam chiar pe amandoi ca imi calma si ranile...
acum la biberon imi pun compresa sterila pe aratator si o ster in guritza . e cam incomod dar vreu sa ma tin sa elimin orice chestie care ar duce la refuzul lapticului
oricum nu sunt multumita de cum decurge o masa....adica se foieste si se chinuie parca cand papa si ma tot duce cu gandul s-o bag pe alt lapte....aseara am cantarit-o si vad ca a luat 235 g....e in limite pt o saptamana....adr si cum se incordeaza si se pufaie si un alaptat dureaza si 40 minute..parca nu e in regula
stefy imi pare rau ca are asa multi colici micutza...
altceva inafara de colief ai mai incercat?
tu iti controlezi alimentatia?
da bine aerul afara?
un
pt brunetica ta...e asa de frumosa..ciprioata 100%
azinoapte m-am delectat iar cu pozicile voaste....toti puiutii sunt frumosi frumosi...
evelinne e cea mai botoasa![]()
....se potriveste cu alexu lui alina![]()
stefana termometrul il rotesti usor in fundlet....ii ridici picioarele sus spre burtica..cat mai sus....ii faci de cateva ori si mai astepti...o mai impingi si cu ghenunchii pe burtica..si o sa vezi ca face....asa face si a mea...
catank si eu tot cu violet de gentiaba am reusit sa repar iritatia de la fundulet, dar nu am duluat-o..am punctat fiecare bubitza cu un betisor suntire de urechiuse...
pup fetele
antguess spune:
hai ca iti zic eu cum se face. cu o compresa sterila....o infasori bine pe un deget, torni niste glicerina pe ea...si i-o bagi lu bebe in gura.....tinand de compresa cu alte degete...adica sa nu ii dau drumu in gurita lui.....si lasi bebe sa suga degetul dar incerci sa duci cat mai sus pe limbuta . alta varianta e sa pui glicerina pe suzeta si sa ii dai s-o suga dar nu se curata bine asa....
succes
Mami mandra a lui Dani (24.01.2003) si proaspata mamica de Evelinne 30.03.2011
felicitas spune:
Felicitari Lalely !!! Sa te bucuri de Davidutzu si recuperare usoara!!!
Mamica fericita de Miriam 01.03.2011
felicitas spune:
Buna dimineata mamicute !
Strumph asa cum au zis mamicutele masajul si compresele sunt foarte bune! Insista. Daca nu o ultima metoda, dar foarte eficienta, o prietena a scapat de o forma foarte urata de mastita cu metoda asta: il pui pe tati sa scoata laptele. E mai ciudata metoda, dar foarte eficienta.
felicitas spune:
Roxy suntem bine , ne-am facut cat de cat program. Noaptea dormim binisor cam 5- 6 ore, uneori cu o mica pauza de titi.
MA bucur ca ai lapte de congelat, la mine trebuie sa-i dau complectare cam 2 mese pe zi de cand am avut furia laptelui. Eu sper sa-si revina, dar nu stiu. Lui Miriam oricum titi ii place mai mult, nu e prea entuziasmata de biberon. 
Happiness_4_us spune:
Stefyapost, rolul termometrului in fundulet este sa largeasca sfincterul asa incat sa faca, kk usor, miscarea ta descrie un cerc, asa ne- a explicat dr.
Mamica de Andrei si Maria
antguess spune:
nulifera- pai sa vedem cum facem, vvad ca esti din bucuresti..pe unde stai?
antguess spune:
fetelor sunt super fericita...am primit cadou de la fostul sot si iubita lui un carusel de pat pentru bebica....are muzica, lumini....si senzor de sunet...daca plange bebe 7 secunde, se activeaza iar chiar daca s-a oprit acum mult timp.....abia astept sa-l montez la patut..acum tre sa astept ca doarme domnisoara

de cea mai frumosa si sanatosa printesica
Christina Gheorghia