Mar-Apr (206) Bravo Xeo, Lalely07, Alina06!!!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

salutari fete frumoase si bebici minunati!!!!
noi stam de paza sa nu cada suzeta si inca asteptam efectele colief-uli...avem 5 nopti consecutive la activ fara un ochi inchis..sunt chioara ...as dormi din picioare daca as putea..
strumpule imi pare tare rau ca te chinui cu pieptul....si eu am fost la un pas sa renunt la inceput,dar am avut noroc cu o tipa de la 'help line' pt alaptare care a venit acasa si m-a ajutat enorm...ca daca ma luam dupa asistentele de la clinica ar fi trebuit sa renunt...
tipa m-a ajutat cu coprese cat suportam de fierbinti( facute din pampers pt ca absorb destula apa si caldura rezista mai mult timp)masaj cat de puternic suportam,insiztand pe umflaturile care se formase,masajul de la baza spre sfarc si pompa medela(o minune pt mine dupa ce am incercat 3 alte pompe)...si puiutul pus la cat mai des la san...daca te poate ajuta sotu' e super..in timp ce alptezi sa iti faca masaj.....aaaaaaaaaaa...si sa faci chestia asta la 2 ore ca sa nu lasi sanul sa se umfle....
sper sa scapi de problema si sa te ajute sfaturile mele

madutule ce frumos spui tu acolo cu ritualul de culcare,dar cum pot eu sa fac treba asta cu fara mangaieri si luat in brate cand puiutul meu se trezeste la 20-30 de min plangand??? si cu nelasatul pe zi sa doarma mai mult de 2 ore consecutiv??? pai eu zic 'sarut-mana' ca mai razbesc sa inchid si eu ochianele...am vazut ca sunt cateva super norocase aici cu bebici necolicosi....
sper ca te simti mai bine

va pupacesc pe toate celelalte fete...nopti bune cu somnici pufosi la puiuti si noua

cea mai fericita de cea mai frumosa si sanatosa printesica Christina Gheorghia

Mergi la inceput

aaaaaaaaaaa.....am pus si eu poze cu negruta mea iubita...
sper sa razbesc sa fiu si eu mai activa ca tare dor imi e de voi

Mergi la inceput

si inca ceva....care e treaba cu termometrul??? sau cum se face??? ca de incercat sa cu el in fundulet am incercat,dar fara rezultat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

Citat:
citat din mesajul lui MaryM85

buna catank in spital neonatologul a spus ca cel mai indicat pt edem este pudra baneocin avea si a mea niste bubite dim si am dato cu pudra si deja se trec.sper sa te ajute si pr tine

mami fericita de Alexandra Mirela

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

Citat:
citat din mesajul lui SSABrya

[quote]citat din mesajul lui catank

Fetelor....ce ma fac? Ioana mea are niste bubite pe fundulet... sunt cam multe....mici si rosii..un fel de iritatie...ce ma fac? cu ce sa-i dau?

Poze nu am reusitg sa pun, nu merge timpul asa de program la mine, nu stiu de ce...

incearca cu violet de gentiana. La farmacie se gaseste solutie de 1%. Ia=o, dar pune jumate apa, jumate solutie si tamponeaza locul cu bubite de 2 ori pe zi. Trece garantat.
Cu Bryanna am avut mari probleme, ajunsese carne vie. Am incercat toate cremele din farmacii, de la cele mai ieftine la cele mai scumpe. Si am ajuns cu ea la dermatolog unde mi-a zis sa ii dau cu violet.

Mami fericita de 2 printese Bryanna Gabriela 02.06.2009 si Ayanna Stefania 26.03.2011

[size=3][url="http://bazar.

Multam mult....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanna16 spune:

neata la toata lumea

am facut si eu ochi dupa o noapte cam scurta de somn
si cum ziua buna se cunoaste de dimineata m-am apucat sa fac si mancare si ultimele lucruri din curatenia de paste...

aaaa.... si am schimbat si semnatura, poate o inspira pe fata mea

va pup pe toate

38 +

AMR MAXIM 10 ZILE !!!

Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antguess spune:

buna dimineata fetele....
am facut si eu oki, imi beau cafeluta si plecam la liberty mall sa ne intalnim cu tatal lui dani si cu iubita lui. cica e nu stiu ce 'carnaval' pe acolo...cred ca o sa fie fun..imi pare rau ca al meu bbt nu poa sa vina cu noi..lucreaza si azi..deh

fetelor, voi folositi geluri din alea antiseptice?
un unchi al bbt-ului meu lucreaza la o firma care vinde astfel de geluri si are un stoc care expira in noiembrie...e un gel f bun frantuzesc pe care ei le-au achizitionat in perioada cu gripa ah1n1 pentru spitale si clinici si a ramas cu multe sticlute de 100 ml pe care acum vrea sa le vanda foarte ieftin. costa 7 ron una....eu mi-am luat cateva chiar daca expira in nov pt ca eu folosesc tot timpul cand pun mana pe fetita..va intereseaza ?

Mami mandra a lui Dani (24.01.2003) si proaspata mamica de Evelinne 30.03.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama22 spune:

buna dimineata si de la noi :)

prima noaptea acasa a fost decenta, vreo 6 ore de somn (in doua reprize), putini colicuti, dar e o scumpa si o cuminte imi e draga de mor! a dormit singura in patutul ei, in camera separata. si acum de dimineata, dupa masa si un somnic scurt, a stat o gramada in liniste, singurica privind in jurul ei. nu scoate un sunet! am ramas socata sa o gasesc treaza ;)))

spre deosebire de primele zile, sanii nu mai stau sa imi explodeze, mulg foar putin inainte sa o pun la san sa ii inmoi, dar am scapat de dureri si scurgerile mari (in spital am udat intr-o noapte toata camasa de noapte si lenjeria!). si ne-am invatat si sa sugem ca nici sfarcurile nu mai dor oricum e o binecuvantare a tehnicii aparatul ala de muls!

toata casa mea zboara, azi sper sa reusesc sa mai adun din lucruri si sa ma organizez putin.

tot am auzit ca trebuie sa ii dau cu glicerina boraxata pe limbuta, dar nu sunt in clar cand exact si cum. cine imi pove si mie cum se face? :)

41+ Natalia

AMR 2 zile!!!!!

http://www.amainbucatarie.blogspot.com/

http://www.flickr.com/photos/8264324@N03/sets/72157625644823552/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nilufera spune:

Neatza fetele!

antquess eu as vrea vre-o 2, la theo foloseam destule mai ales prin parcuri.

ama glicerina boraxata eustiu ca se da daca are bebe afte in gurita, si de obicei se face de la lapte dar mai tarziu nu in primele zile, altfel nu vad la ce ti-ar trebui, doar daca te ajuta pe sfarcuri, la mine nu a avut nici un fel de efect.

38+ Mami de Theo, 12.04.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

neata

ama, te dai pe sfarc cu glicerina inainte sa o pui la san; daca banuiesti ca are ceva bubite, poti lua glicerina cu stamicina..preventiv merge si cea simpla, glicerina boraxata..
ma bucur ca bebelina e linistita
edit:nici eu n-o folosesc mereu, de fapt am folosit-o o singura data vreo saptamana cand mi-a spus pediatra ca are limbuta incarcata..adica cand observi limbuta alba..

Mergi la inceput