Mar-Apr (206) Bravo Xeo, Lalely07, Alina06!!!
Raspunsuri - Pagina 4
miki1979 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui scrish antguess, miki, leloo, multumesc mult de raspunsuri ![]() ![]() ![]() miki wow, 300 la o masa? intr adevar enorm nu am incercat cu ceai pentru ca doctorii mi au spus ca nici in caz de lapte praf nu e nevoie, pentru ca e preparat cu apa si ii hidrateaza foarte bine. m-am linistit intre timp ca de cand am scris ultima oara s a trezit dupa patru ore jumate, sa il vedem la urmatoarea masa. nici eu nu vreau sa il indop, nu prea merg pe principiul "copilul cu cat e mai gras e mai sanatos", vreau doar sa fiu sigura ca ii dau cat ii trebuie tu cum mai esti? ai mai apucat sa te odihnesti un pic?![]() ![]() leloo, are 3400! Mami fericita de Luca Andrei |
eu sunt binisor..inca rezist
acum mi-am adus aminte ca si pediatra mea spunea la fel de lp, ca ei se hidrateaza pt ca lp e facut cu apa..dar poate un ceai d'asta de bebe n-are ce sa-i faca rau..mai ales cand vor veni caldurile..
oricum te adaptezi tu in functie de cum ii merge

liana_stoia spune:
Buna Mamici si viitoare Mamici
Sunt si eu mamica unei domnisoare fluturas care a venit pe lume in 14 martie. Ieri a avut o luna!
V-am citit mereu, chiar de la inceputul sarcinii, dar am preferat sa raman in umbra. Asa sunt eu...
Va scriu acum pt ca am primit un card de reducere de a CBC pt cine semneaza contracul cu ei pana in 15 mai. Daca mai este vreuna din voi care are nevoie de el, va rog sa imi spuneti.
Sa va traiasca fluturasii, sa fie sanatosi si sa va bucurati de ei!
MaryM85 spune:
buna catank in spital neonatologul a spus ca cel mai indicat pt edem este pudra baneocin avea si a mea niste bubite dim si am dato cu pudra si deja se trec.sper sa te ajute si pr tine
mami fericita de
Alexandra Mirela
Leeloo21 spune:
legat de sfatul asta cu pusul la san 2 zile fara lapte praf...va zic ca eu am incercat la tudor..si a fopst chinul de pe lume..copilul plangea efectiv de foame..dormea de oboseala si asa cu taraita cate jumatate de ore..nici nu mai putea sa suga de foame ce ii era..plus ca oricum nu mai curgea nimic din sani..nu stiu daca este varianta cea mai buna asta..eu zic ca asa cum procedez acum pt mine si productia mea este benefic..pus la san la fiecare masa..daca adoarme dupa il las sa doarma si il pun iar la san cand se trezeste, daca nu doarme si mai cere laptic ii fac lapte praf si ii dau sa se sature...
oricum cat de putin laptic avem pt bebei..este foarte important pt ei! dar nu sa ne chinuim atat si noi si bebeii..nu cred ca asta este solutia..pur si simplu unele femei nu fac laptic suficient!
ama22 spune:
Buna dragelor!
Ne-am intors si noi acasa astazi, dupa 5 zile de la nastere :) am trecut cu brio de proba primului scutec schimbat singura si prima masa acasa.
V-o prezint pe Natalia - http://www.flickr.com/photos/8264324@N03/5622380630/ 
Este foarte cumintica, doarme 3-4 ore adanc,ne mai chinuie coliceii un pic, am venit pe lume la 3790 si am plecat din spital cu 3650 (deja in curba ascendenta), mami are mult (prea mult
) laptic si Natalia e o pofticioasa.
Cel mai important e ca e sanatoasa si cumintica. Deocamdata :)) eu ma simt bine dupa cezariana.
Va pup si incerc cat de curand sa prind din urma!
Felicitari noilor mamici! :) 

41+
Natalia
AMR 2 zile!!!!!
http://www.amainbucatarie.blogspot.com/
http://www.flickr.com/photos/8264324@N03/sets/72157625644823552/
antguess spune:
ama- bine ai venit acasa:))
Mami mandra a lui Dani (24.01.2003) si proaspata mamica de Evelinne 30.03.2011
pisucmic spune:
Pentru cele care alaptam, am gasit un link genial:
http://www.babble. com/baby/feeding-and-nutrition /breastfeeding/
(am lasat niste spatii ca sa nu se ia ca reclama)
Va imbratisez
Pisuc Mic
Ce minune de la Dumnezeu! Mami de
dragalas Petru Constantin
miki1979 spune:
| citat din mesajul lui Leeloo21 legat de sfatul asta cu pusul la san 2 zile fara lapte praf...va zic ca eu am incercat la tudor..si a fopst chinul de pe lume..copilul plangea efectiv de foame..dormea de oboseala si asa cu taraita cate jumatate de ore..nici nu mai putea sa suga de foame ce ii era..plus ca oricum nu mai curgea nimic din sani..nu stiu daca este varianta cea mai buna asta..eu zic ca asa cum procedez acum pt mine si productia mea este benefic..pus la san la fiecare masa..daca adoarme dupa il las sa doarma si il pun iar la san cand se trezeste, daca nu doarme si mai cere laptic ii fac lapte praf si ii dau sa se sature... oricum cat de putin laptic avem pt bebei..este foarte important pt ei! dar nu sa ne chinuim atat si noi si bebeii..nu cred ca asta este solutia..pur si simplu unele femei nu fac laptic suficient! ![]() Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor,pestisor de 12.03.09 si de Eva, fluturas de 31.03.2011nasterea in apa pozici dragute |
si eu am incercat la vlad..tot cu mare chin ca urla ceva de groaza..dar asta e normal pana se ajusteaza necesarul de lapte cerere-oferta..nici eu n-am ajuns la un rezultat perfect, in sensul de exclusiv san, dar situatia s-a imbunatatit vizibil, mai aveam nevoie doar de un bibe /zi eventual..si asta de la mult mai mult cat ii dadeam inainte..
asta cu completare dupa masa e oricum bine decat deloc..dar partea proasta este ca treptat se duce de tot lapticul matern..cel putin eu asa am patit-o cand am aplicat metoda asta la vlad, pe la 6-7 luni
in final l-am pierdut de tot, si asta destul de repede, cam intr-o luna..oricum, asa cum a zis si laleloo, fiecare picatura conteaza..

SSABrya spune:
| citat din mesajul lui catank Fetelor....ce ma fac? Ioana mea are niste bubite pe fundulet... sunt cam multe....mici si rosii..un fel de iritatie...ce ma fac? cu ce sa-i dau? ![]() Poze nu am reusitg sa pun, nu merge timpul asa de program la mine, nu stiu de ce... Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA |
incearca cu violet de gentiana. La farmacie se gaseste solutie de 1%. Ia=o, dar pune jumate apa, jumate solutie si tamponeaza locul cu bubite de 2 ori pe zi. Trece garantat.
Cu Bryanna am avut mari probleme, ajunsese carne vie. Am incercat toate cremele din farmacii, de la cele mai ieftine la cele mai scumpe. Si am ajuns cu ea la dermatolog unde mi-a zis sa ii dau cu violet.
am produse la Bazar

nu am incercat cu ceai pentru ca doctorii mi au spus ca nici in caz de lapte praf nu e nevoie, pentru ca e preparat cu apa si ii hidrateaza foarte bine. m-am linistit intre timp ca de cand am scris ultima oara s a trezit dupa patru ore jumate, sa il vedem la urmatoarea masa. nici eu nu vreau sa il indop, nu prea merg pe principiul "copilul cu cat e mai gras e mai sanatos", vreau doar sa fiu sigura ca ii dau cat ii trebuie
Tudor,pestisor de 12.03.09 si de