Mar-Apr (206) Bravo Xeo, Lalely07, Alina06!!!
Raspunsuri - Pagina 17
roxy_s spune:
ailed si eu am inceput abdomenele sa-mi recapat patratelele![]()
dar eu fac 15 acum. si cresc treptat ca sa nu fie prea brusc.

bb_yasmi ce dulce este lucas , ce frumos rade

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)
mandreeac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ailed_dota Deea asa am crescut-o pe Maria haiduceste ![]() . faptul ca am alaptat exclusiv la san m-a ajutat...Noi cu Maria eram la trei sapt ale ei la Snagov Suntem calatori din fire.... Iar eu cu Dodo am fost la un fel de mall mai mic de doua ori deja cu carutzul.( fac 15 minute pe jos in pas alert).. Eu sunt pe pricipiul sa il scoti des si peste tot sa se invete.. ![]() La vara in iunie-iulie ne ducem cu fetele la mare ( si cu Maria am fost la 4 luni) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() mami de fete frumoase MARIA DANIELA si DODO (ANDRA SIMONA) si de ingeras (2008) |
Si cum ati facut la mare? Cat le-ai tinut pe fete la soare, cum ai procedat? Te intreb ca tocmai astazi vb cu sotul meu si am zis sa nu il ducem la mare ca e foarte mic si nu prea ma pricep eu si sunt si fricoasa din fire

Mami
de miracol
Rares Andrei 27.02.2011
ailed_dota spune:
roxy eu fac abdomene din alea pe bucati, adica nu ma ridic la 90 de grade ci la 45 cu trunchiul, si de ridic picioarele de abia de azi 10 ca am a treia ceza totusi...
mami de fete frumoase
MARIA DANIELA si
DODO (ANDRA SIMONA) si de ingeras (2008)
ailed_dota spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mandreeac
Si cum ati facut la mare? Cat le-ai tinut pe fete la soare, cum ai procedat? Te intreb ca tocmai astazi vb cu sotul meu si am zis sa nu il ducem la mare ca e foarte mic si nu prea ma pricep eu si sunt si fricoasa din fire ![]() ![]() Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011 |
aia mare o sa stea cu ta-su...
pe Dodo o sa o tin ca pe maria.. cand era mica.. de dimi de la 8.30 pana la 10 , sub umbrela si la adapostul carutului... si daca se poate la umbra
le face bine soarele...

oricum pe Maria ma tinut-o vara la tara toata ziua afara la umbra..
si e nascut-a pe 7 aprilie , deci bb o sa fie mai mare
mami de fete frumoase
MARIA DANIELA si
antguess spune:
gata! am venit si noi
am avut o zi superba...
am fost la kiabi si mi-a luat bb-tul o pereche de colanti si o rochita flu flu lila....dintr-un material superb....
i-a luat si micutei niste pantofiori albi si lui dani un tricou frumos
dupa aia am fost la pedichiura si mi-am facut unghiile culoarea rochitei pe care mi-am luat-o azi..
cand am plecat de acolo ne-am dus la 20 km de bucuresti unde a luat bb=tul un teren si ne apucam de casa....ma rog..luni se apuca bb-tul de gard si am fost sa vedem ce si cum si sa ne sfatuim....dupa aia am fost la satul de langa la o prietena..sa vada fetita..acolo am stat la aer curat, am mancat peste si prajituri si am stat de vrb...a fost f frumos
cand am ajuns acasa a venit si dani de la o petrecere la care a fost cu taica-su, cu surioara lui vitrega si cu baietelul actualei iubite a fostului meu sot...cica s-au distrat copios.
ma apuc de gatit un ostropel de pui cu piure cat imi astept bb-tul ca iar s-a dus la o urgenta..si dupa aia facem baie micutei
vai ce zi frumoasa!!!
maine ma imbrac in hainele noi...si imi intind parul cu placa..si ma fac frumoasa foc....si azi am fost by the way :))
Mami mandra a lui Dani (24.01.2003) si proaspata mamica de Evelinne 30.03.2011
ailed_dota spune:
Andreea incearca Mustela Stelactiv pt nappy rush
eu o folsesc si n-am avut probleme si nu tb sa dai multa
mami de fete frumoase
MARIA DANIELA si
ailed_dota spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui antguess gata! am venit si noi am avut o zi superba... am fost la kiabi si mi-a luat bb-tul o pereche de colanti si o rochita flu flu lila....dintr-un material superb.... i-a luat si micutei niste pantofiori albi si lui dani un tricou frumos dupa aia am fost la pedichiura si mi-am facut unghiile culoarea rochitei pe care mi-am luat-o azi.. cand am plecat de acolo ne-am dus la 20 km de bucuresti unde a luat bb=tul un teren si ne apucam de casa....ma rog..luni se apuca bb-tul de gard si am fost sa vedem ce si cum si sa ne sfatuim....dupa aia am fost la satul de langa la o prietena..sa vada fetita..acolo am stat la aer curat, am mancat peste si prajituri si am stat de vrb...a fost f frumos cand am ajuns acasa a venit si dani de la o petrecere la care a fost cu taica-su, cu surioara lui vitrega si cu baietelul actualei iubite a fostului meu sot...cica s-au distrat copios. ma apuc de gatit un ostropel de pui cu piure cat imi astept bb-tul ca iar s-a dus la o urgenta..si dupa aia facem baie micutei vai ce zi frumoasa!!! maine ma imbrac in hainele noi...si imi intind parul cu placa..si ma fac frumoasa foc....si azi am fost by the way :)) Mami mandra a lui Dani (24.01.2003) si proaspata mamica de Evelinne 30.03.2011 |
ma bucur pt tine draga mea

asa vreau sa vad mereu postarile tale

mami de fete frumoase
MARIA DANIELA si
ailed_dota spune:
oricand pot andreea
mami de fete frumoase
MARIA DANIELA si
ailed_dota spune:
vad ca scrie ca e hipoalergenica, fara parfum si coloranti si fara parabeni..CATANK atentie cred ca si pe tine te intereseaza...
mami de fete frumoase
MARIA DANIELA si