Mar-Apr (206) Bravo Xeo, Lalely07, Alina06!!!
Raspunsuri - Pagina 18
roxy_s spune:
mandreeac nu-i adevarat ca bebe trebuie sa manance 15 min la un san si 15 min la celalalt. este prea mult, asta era la inceput. acum cica trebuie ca intre 5-15 minute sa se sature. asa mi-a zis mie pediatra.

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)
roxy_s spune:
ama tare dulcica este Natalia, ce frumos este saculetul acela galben

antguess spune:
ailed- sa stii ca asa o sa auzi de mine...sunt hotarata sa imi fac viata mai frumoasa, nu mai las nimic sa ma doboare..nu ma mai las deprimata nici de kg in plus, nici de oboseala, nici de mici certuri cu cei dragi..nimic nu are importanta:)
urez din nou LA MULTI ANI FLORILOR DE PE ODISEEA NOASTRA
se plimba vreo mamica prin i.o.r zilele astea?
Mami mandra a lui Dani (24.01.2003) si proaspata mamica de Evelinne 30.03.2011
roxy_s spune:
bravo xeo, refacere rapida si mult laptic
roxy_s spune:
cami ma bucur ca totul este bine cu vasele acelea

ailed_dota spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui antguess ailed- sa stii ca asa o sa auzi de mine...sunt hotarata sa imi fac viata mai frumoasa, nu mai las nimic sa ma doboare..nu ma mai las deprimata nici de kg in plus, nici de oboseala, nici de mici certuri cu cei dragi..nimic nu are importanta:) urez din nou LA MULTI ANI FLORILOR DE PE ODISEEA NOASTRA se plimba vreo mamica prin i.o.r zilele astea? Mami mandra a lui Dani (24.01.2003) si proaspata mamica de Evelinne 30.03.2011 |
f.b5ne, gandeste pozitiv!
kg se dau jos, uita de zahar ca va fi f usor

ai 2 copii frumosi, un barbat care te iubeste mult ( ca de aia era gelos
mami de fete frumoase
MARIA DANIELA si
DODO (ANDRA SIMONA) si de ingeras (2008)
pisucmic spune:
Vai Stefy dar nici prin gand nu mi-a trecut sa ma refer la neglijare! 

E o perioada mai solicitanta pentru noi toate, incet incet ne vom reveni la normal!
Mult curaj in continuare, si somnic cat mai lung! 
Pisuc Mic
Ce minune de la Dumnezeu! Mami de
dragalas Petru Constantin
madutza spune:
| citat din mesajul lui pisucmic Madutza, daca tu care ai nascut pe 31 martie ai stat azi 4 ore afara, mi-ai dat incredere! Si ai alaptat in parc? Parca spuneai ca Raducu papa f des? Voi in ce parc mergeti? Noi avem langa casa parcul Kisselef, mai merge cineva acolo? Va imbratisez pe toate ![]() ![]() ![]() Pisuc Mic Ce minune de la Dumnezeu! Mami de dragalas Petru Constantin |
da, am alaptat pe o banca mai retrasa. crezi ca mai am vre-o jena la al 3-lea?
stefyapost spune:
| citat din mesajul lui mandreeac Stefy bebelusului meu nu ii miroase urina, cred ca ar trebui sa intrebi dr. LA 2-3 zile??? Al meu se screme mititelul si eu nu las nicio zi sa treaca fara sa faca , caca , mai ales ca imi e mila ca se inroseste si se chinuieste sa faca, asa ca il ajut si eu fie cu termometrul, fie cu supozitor si i-am dat si debridat si cred ca il ajuta sa iasa, ca tocmai ce a facut mai devreme. ![]() ![]() Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011 |
am intrebat dr si mi-a spus ca atata timp cat mananca sa nu imi fac griji...tu alaptezi sau ii dai lp??? ca am auzit ca treaba cu 2-3 zile se intampla atunci cand alaptezi.....
eu sufar de-o viata de constipatie, poate fi asta cauza?????????
cu termometrul am incercat,dar fara rezultat. cat timp trebui sa ii tin termometrul in fundulet??? poate nu fac eu bine ce fac..vad ca f multe dintre voi spun ca da rezultate....cu supozitoarele mi-e teama sa nu se invete lenesa....
abia astept joia sa mergem la dr
cea mai fericita
de cea mai frumosa si sanatosa printesica
Christina Gheorghia
mandreeac spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui stefyapost
am intrebat dr si mi-a spus ca atata timp cat mananca sa nu imi fac griji...tu alaptezi sau ii dai lp??? ca am auzit ca treaba cu 2-3 zile se intampla atunci cand alaptezi..... eu sufar de-o viata de constipatie, poate fi asta cauza????????? cu termometrul am incercat,dar fara rezultat. cat timp trebui sa ii tin termometrul in fundulet??? poate nu fac eu bine ce fac..vad ca f multe dintre voi spun ca da rezultate....cu supozitoarele mi-e teama sa nu se invete lenesa.... abia astept joia sa mergem la dr cea mai fericita de cea mai frumosa si sanatosa printesica Christina Gheorghia |
Da, alaptez exclusiv la san. CU termometrul eu il dau cu o crema bepathene si fac cercuri ca sa zic asa si il tii pana simti o oarecare presiune si ii bagi varful si ceva mai mult, nu stiu sa iti spun exact, dar iti dai seama.
Sper sa iti reuseasca. Astept vesti

Mami
de miracol
Rares Andrei 27.02.2011