Mar-Apr (206) Bravo Xeo, Lalely07, Alina06!!!

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ama22 spune:

Andreea noua consilierul de lactatie din spital ne-a zis ca nu conteaza cat timp sta la san/suge ptr ca fiecare suge altfel. Atata timp cat bebe da drumul singur la sfarc (de obicei adormit) e satul :) si daca e alaptat la cerere nu e nicio problema :)
si mie imi curg sanii asa ca sunt alaturi de tine

mami de Natalia - 11.04.2011

http://www.amainbucatarie.blogspot.com/

http://www.flickr.com/photos/8264324@N03/sets/72157625644823552/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui ama22

Andreea noua consilierul de lactatie din spital ne-a zis ca nu conteaza cat timp sta la san/suge ptr ca fiecare suge altfel. Atata timp cat bebe da drumul singur la sfarc (de obicei adormit) e satul :) si daca e alaptat la cerere nu e nicio problema :)
si mie imi curg sanii asa ca sunt alaturi de tine

mami de Natalia - 11.04.2011

http://www.amainbucatarie.blogspot.com/

http://www.flickr.com/photos/8264324@N03/sets/72157625644823552/

Va lua sanul ca eu asa faceam la masa de seara, ca era foarte agitat si nu voia sa suga si se supara, asa ca ma mulgeam si ii dadeam laptele meu cu biberonul si acum papa singur numai san, fara biberon, asa ca nu e nicio problema. Sa iti traiasca minunea mica, e o scumpa.

Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

ce fac fetele?

am dormit si eu pana acum, bebelina inca doarme. am avut si musafiri azi, am mancat la pesteee..... si putin usturoi. oare simte bebelina?
azi Anastasia a mancat tot la 1 1/2-2 ore, nu stiu ce-a fost asa fomista.

stefana imi fac eu timp si pentru discutii cu fetele. bebelina mea este cuminte, ma lasa. si eu simt intepaturi in sani cand urmeaza sa pape bebelina. tu nu tot atunci, la ora mesei? si eu am patit de cateva ori sa ma tresesc noaptea cu un san beton cu noduli dar mi-l goleste belbelina de tot aproape si celalalt il mulg ca nu mai mananca.

miki nici eu nu mai simt sanii asa tari ca la inceput. se intaresc cand se apropie ora mesei.
oricum nu mai mulg chiar dupa fiecare masa pentru ca se aduna prea mult lapte si bebelina nici nu manca atata. si n-avea rost sa tot mulg. am mai echilibrat cerea cu oferta.

madutza exact asa reusesc sa scot si eu aerul la bebelina, cu metodele care le aplici si tu. fac niste ture prin camera cateodata....

deea ce-am ras cu margareta ta....

toate fetele.

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

Am pus o poza cu printul meu. Fetelor, haideti sa mai stergeti din pozele de cand erati insarcinate, cele care ati nascut evident ca nu mai e spatiu deloc si nu mai putem pune poze.

Mergi la inceput

Am uitat sa spun ca am vazut poze cu bebelusi, sunt absolut adorabili toti fara exceptie.

Miki dar nu o ia frigul ca nu e acoperita toata de apa? Intreb si eu , desi eu nu am cadita ca a ta si nu as putea sa il las pe bebe.

Mergi la inceput

Roxy da se spune ca simte, ca usturoiul ar schimba gustul laptelui, dar daca va manca la fel nu e problema. Si eu mai patesc sa pape bebe asa des si il pun la san, nu vreau sa ii dau lapte praf deloc, atat cat am lapte si pot sa ii dau ma chinuiesc,chiar daca ar trebui si noaptea sa ma trezesc f des, pana aseara am facut-o, sper sa inceapa sa aiba si el un somn mai lung macar noaptea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

pupicuti dulcicuti la mamicute frumoase si bebici minunati!!!
noi ieri am reusit sa inchidem okii vreo 2 ore....mega realizare!!!! am revenit la infacol si parca suntem mai bine(nu minunat)...am inceput sa cred cacolieful produce colici...
maine avem 40 de zile..suntem fetite mari....ne ducem la biserica

fetele care au puiuti apropiati ca varsta de noi, cum fac puiutii vostrii cacuta??? cat de des si la ce interval de timp??? ca noi avem o verisorica cu 2 luni mai mare si parintii ei spun ca atunci cand alaptezi e normal sa fac mai rar...si pediatra mi-a spus ca e normal atunci cand alaptez....mie imi e teama. pana la o luna facea f bine.de 3-4 ori pe zi,dar de vreo 2-3 sapt face rar,la 2-3 zile o data

la puiutii vostri miroase urina??? ca mie mi se pare ca miroase ....nu urat,dar miroase...parca acid,nu stiu exact cum sa descriu mirosul....

atatea griji cu puiutul meu...si abia joi ne ducem la pediatru...
aaaaaa...si inca o intrebare....joi a spus ca ne face un vaccin,dar eu din ce am citit se fac de la 2 luni. a mai facut cineva la puiut la varsta asta vaccin(43 zile)???

simola multi ani pt matei
noi ultima oara cand am fost la dr puiuta era ok cu greutatea,plus ca la nastere nu a pierdut deloc la cat de papacioasa era....dar astept tare mult ziua de joi

maduta si deea multam pt sfaturi..am sa le pun in practica

vitamine si magne b6 am tot luat,dar de o sapt le-am lasat in urma

scrish si eu am dat lp la puiut pt ca lapticul a intarziat sa vina si cand am iesit pediatra mi-a spus sa tin apa fierbinte in termos fara nici o problema,dar apa sa o fierb la flacare nu in ibric electric...si acum inca mai incalzesc apa pt ceai si o tin in termos...

ama eu cateodata mai las laptic in bibe, mai ales cand o las cu bunica sau cand ma dor sanii,dar nu e ok sa o faci des,mai ales zilnic cum spui tu,pt ca puiutul se va obisnui cu bibe si nu v-a mai trage la san...

yasmi si pisuc cand m-am plans ca nu imi fac manechiura si nu ma vopsesc nu am spus ca ma neglijez total,doar ca fac ce consider eu ca e necesar....dar cand nu inchid un oki noaptea si dorm doar 4-5 ore si astea ziua nu mai imi arde de unghii rosii....

aaaaaaa...si ca tot veni vorba...cele care au facut cezariana,pt ca trec de cele 40 de zile vreau sa ma apuc de gimnastica....stiti cumva daca fac rau cremele anticelulitice si folia infasurata in jurul taliei???
....ca de acolo tre sa 'retusam'
cami puiutul meu face concert cu parturile...se aud tare
ma bucur mult pt tine ca nu e f mare problema ta

cea mai fericita de cea mai frumosa si sanatosa printesica Christina Gheorghia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Citat:
citat din mesajul lui stefyapost

pupicuti dulcicuti la mamicute frumoase si bebici minunati!!!
noi ieri am reusit sa inchidem okii vreo 2 ore....mega realizare!!!! am revenit la infacol si parca suntem mai bine(nu minunat)...am inceput sa cred cacolieful produce colici...
maine avem 40 de zile..suntem fetite mari....ne ducem la biserica

fetele care au puiuti apropiati ca varsta de noi, cum fac puiutii vostrii cacuta??? cat de des si la ce interval de timp??? ca noi avem o verisorica cu 2 luni mai mare si parintii ei spun ca atunci cand alaptezi e normal sa fac mai rar...si pediatra mi-a spus ca e normal atunci cand alaptez....mie imi e teama. pana la o luna facea f bine.de 3-4 ori pe zi,dar de vreo 2-3 sapt face rar,la 2-3 zile o data

la puiutii vostri miroase urina??? ca mie mi se pare ca miroase ....nu urat,dar miroase...parca acid,nu stiu exact cum sa descriu mirosul....

atatea griji cu puiutul meu...si abia joi ne ducem la pediatru...
aaaaaa...si inca o intrebare....joi a spus ca ne face un vaccin,dar eu din ce am citit se fac de la 2 luni. a mai facut cineva la puiut la varsta asta vaccin(43 zile)???

simola multi ani pt matei
noi ultima oara cand am fost la dr puiuta era ok cu greutatea,plus ca la nastere nu a pierdut deloc la cat de papacioasa era....dar astept tare mult ziua de joi

maduta si deea multam pt sfaturi..am sa le pun in practica

vitamine si magne b6 am tot luat,dar de o sapt le-am lasat in urma

scrish si eu am dat lp la puiut pt ca lapticul a intarziat sa vina si cand am iesit pediatra mi-a spus sa tin apa fierbinte in termos fara nici o problema,dar apa sa o fierb la flacare nu in ibric electric...si acum inca mai incalzesc apa pt ceai si o tin in termos...

ama eu cateodata mai las laptic in bibe, mai ales cand o las cu bunica sau cand ma dor sanii,dar nu e ok sa o faci des,mai ales zilnic cum spui tu,pt ca puiutul se va obisnui cu bibe si nu v-a mai trage la san...

yasmi si pisuc cand m-am plans ca nu imi fac manechiura si nu ma vopsesc nu am spus ca ma neglijez total,doar ca fac ce consider eu ca e necesar....dar cand nu inchid un oki noaptea si dorm doar 4-5 ore si astea ziua nu mai imi arde de unghii rosii....

aaaaaaa...si ca tot veni vorba...cele care au facut cezariana,pt ca trec de cele 40 de zile vreau sa ma apuc de gimnastica....stiti cumva daca fac rau cremele anticelulitice si folia infasurata in jurul taliei???
....ca de acolo tre sa 'retusam'
cami puiutul meu face concert cu parturile...se aud tare
ma bucur mult pt tine ca nu e f mare problema ta

cea mai fericita de cea mai frumosa si sanatosa printesica Christina Gheorghia

folie poti, dar nu crema anticelulitica, ca se absoarbe in piele si are ingrediente nerecomandate in alaptat...

mami de fete frumoase MARIA DANIELA si DODO (ANDRA SIMONA) si de ingeras (2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Deea asa am crescut-o pe Maria haiduceste. faptul ca am alaptat exclusiv la san m-a ajutat...
Noi cu Maria eram la trei sapt ale ei la Snagov la niste prieteni si la o luna la tara la 20 de km de Bucuresti... si am zis sa nu facem diferentza intre fete...
Suntem calatori din fire....
Iar eu cu Dodo am fost la un fel de mall mai mic de doua ori deja cu carutzul.( fac 15 minute pe jos in pas alert).. sa luam cadouri de Pasti...au lift, as ca e simplu..
Eu sunt pe pricipiul sa il scoti des si peste tot sa se invete..
La vara in iunie-iulie ne ducem cu fetele la mare ( si cu Maria am fost la 4 luni)

mami de fete frumoase MARIA DANIELA si DODO (ANDRA SIMONA) si de ingeras (2008)

Mergi la inceput

Stefy bebelusului meu nu ii miroase urina, cred ca ar trebui sa intrebi dr. LA 2-3 zile??? Al meu se screme mititelul si eu nu las nicio zi sa treaca fara sa faca , caca , mai ales ca imi e mila ca se inroseste si se chinuieste sa faca, asa ca il ajut si eu fie cu termometrul, fie cu supozitor si i-am dat si debridat si cred ca il ajuta sa iasa, ca tocmai ce a facut mai devreme.

Mergi la inceput