Mar-Apr (206) Bravo Xeo, Lalely07, Alina06!!!
Raspunsuri - Pagina 15
ailed_dota spune:
ally si iony
...
pt pasti mi-am luat o bluza cu fluturasi

mami de fete frumoase
MARIA DANIELA si
DODO (ANDRA SIMONA) si de ingeras (2008)
pisucmic spune:
Cami, Ailed (Delia) - la multi ani pentru azi! 

Si toate cele care mai aveti nume de flori!

Pisuc Mic
Ce minune de la Dumnezeu! Mami de
dragalas Petru Constantin
ailed_dota spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pisucmic Cami, Ailed (Delia) - la multi ani pentru azi! ![]() ![]() Si toate cele care mai aveti nume de flori!![]() ![]() ![]() Pisuc Mic Ce minune de la Dumnezeu! Mami de dragalas Petru Constantin |
saru mana dar sunt Delia nu Dalia

Delia inseamna locuitoare a insulei Delos pe care s-au nascut Apollo si Artemis

mami de fete frumoase
MARIA DANIELA si
DODO (ANDRA SIMONA) si de ingeras (2008)
mandreeac spune:
| citat din mesajul lui ailed_dota stiti ce-mi zice sotul cand vede ca ma uit pe forumm? numai fluturasi ai in cap ![]() , ce m-as fi facxut eu fara fetele mele dragi...?am invatat atatea impreuna... miki te pup si pe tine... si pe draga mea viss cu minunile ei 2![]() ![]() andreea ![]() daca am uitat pe careva iertare dar va pup pe toate si tin tare mult la voi ![]() ![]() ati fost cel putin pt mine un real sprijin la greu si un ajutor de nadejde..![]() ![]() ![]() mami de fete frumoase MARIA DANIELA si DODO (ANDRA SIMONA) si de ingeras (2008) |
Pupici si de la noi.

Mami
de miracol
Rares Andrei 27.02.2011
catank spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mandreeac
Eu am sudocrem, l-am primit la spital si ala e pe baza de oxid de zinc si ai putea sa il incerci si pe ala. ![]() Cum a fost nasterea, cum a fost dl dr?![]() Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011 |
Mda, si eu am primit...dar nu merge... mai insist

Nasterea....hmmm operatia...poveste mare...dar a trecut..ok, ce sa mai? dr de nota 200 pina la final...JOS PALARIA PTR TOATA ECHIPA... INCLUSIV DR CATALIN SI DR ANCUTA

TU SPER CA ESTI OK, ...EU SUNT ...NUMAI CA INCERC SA RECUPEREZ DIN SOMN CUM POT... ALAPTEZ EXCLUSIV SI SUNT TARE MINDRA
Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet
IOANA
catank spune:
| citat din mesajul lui ailed_dota La multi ani, florilor de azi! Va pup pe toate! Am citit, dar ne-am tot plimbat zilele astea si n-am avut timp de scris... Am fost ieri la Zoo cu fetele si sotul..... Si azi am fost la 20 de km de oras la o pastravarie intre dealuri...Am papat pastrav cu ciuperci si clatite cu nuca ![]() , si am rabdat un pic de frig.... dar a fost supeer(toti 5 si cu mami meu)...Am alaptat ![]() ![]() ![]() eu la 3 sapt de la nasterea lui bb m-am vopsit singura acasa , ca nuanta mea naturala e prea inchisa pt tenul meu... De trei zile fac gimnastica... Am ajuns la 30 de abdomene pe zi... Si-aluat cineva relax and tone?M-ar tenta... Ca sunt cam lenesa de fel marti ma duc la gineco... la control si vineri sa-mi citeasca preotul, poate dupa pasti...![]() Strumph , vezi ca a mea cabnd tipa cu tata in gura de obicewi vrea sa regurgiteze... incearca si tu ![]() Gabi, ce tare caruselul...mai repeta figura cu aranjatul.. Stefana ![]() sa sti ca am papat un strop de cioco azi...![]() roxyesti un model pt mine.. ![]() alinelor va pup pe amndoua... yasmy, simo, scrish, ![]() deea( si eu intru in hainele de dinainte , dar burtica mea e doar jos intre buric si operatie...)cami, la multi ani! madutzelor si voi amndoua va pup catank[pup] ![]() au inflorit merii?mami de fete frumoase MARIA DANIELA si DODO (ANDRA SIMONA) si de ingeras (2008) |
SINCER? DAR CINE IA VAZUT?
aSTAZI AM IESIT PRIMA DATA AFARA CU MICUTA, DAR AM STAT 20 MIN..NU MAI MULT...SOARE DAR CAM BATEA VINTU....SI NU AM AJUNS INCA IN LIVADA...

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet
IOANA
Deea99 spune:
La multi ani Camelia!!!
floricica noasta de care stim pe fata sa zic asa!!!
ma bucur ca nu-i ceva grav cu piciorul si urmeaza sfatul lui Pisuc 
ce face Antonia?
ce zice de Pwetra?
tu te plangi ca nu face partzuri petra si u am intrebat daca's normale asa multe cum face fiimea![]()
Pisuc azi era de scosbebele afara...a fost asa frumos si noi am dat niste ture prin cartier..dar ma enerveaza ca e praf mult mai ales la mine pe strada ..trec astia cu viteza de parca sunt pe bulevard si ridica praful
Ally daca ai lapte e bun sfatul lui Andreea....daca nu mai produci asta e..important este sa fie bb edy bine , sa accepe usor formula si sa creasca frumos...nu te mai invinovati..eu ce sa mai zic ca nu am alaptat-o nici macar o zi fara completare si apoi o saptamana combinat si gata....
Ailed da ce curajoasa esti..ce departe ai plecat cu fata...mie nici pana la centrul comercial nu imi vine sa merg...si trebuie musai sa ies ca nu are stefy incaltaminte de primavara
bine cred ca si sotul tau e deschis la plimbari, nu ca akl meu ca parca e speriat de bombe..vai , sa u patesca fisa ceva
si cu burtica esti o norocoasa.asa am avut-o eu la stefy...era insa molesita rau si o indesam in blugi si nu se vedea ca am burta...da pe asta nu am cum s-o mai ascund
super tare sotul tau cu fluturasii
Andreea voi ce mai faceti?
mandreeac spune:
Pana se trezeste bebe al meu sa mai scriu si eu mesaj. Nu am apucat sa citesc, asa ca va scriu ce mai facem noi. Bebe al meu are probleme cu facutul de kk, fir-ar sa fie, incercam si noi cu termometrul, i-am pus si supozitor cu glicerina pentru copii.
Eu numai san ii dau, chiar daca trebuie uneori sa ii dau foarte des, dar nu ma las atata timp cat ia in greutate, eu zic ca e foarte bine.BEbe al meu papa, dar nu pot sa spun ca sta 15 min la un san si 15 min la alt san.Nu sunt stresata din punctul asta de vedere, dar acum ca mi-ati dat de gandit vreau sa va intreb cat trebuie sa ia pe saptamana??????/ Eu il va pe bebe al meu ca creste, a luat si in greutate si eu zic ca am lapte, sanii imi curg( urasc chestia asta, dar nu am ce face) si beau cam un litru si ceva de ceai de chimen si anason, e scarbos, dar beau zilnic, ala de la Humana nu face mare lucru
Am o frumusete de baiat, evident![]()
asta spune orice mama si am sa mai pun poze, daca apuc mai tarziu si sa intru sa va vad si voua comorile.
La multi ani tuturor florilor si in primul rand pentru Cami, ca numele ei imi vine primul in minte!
Si noi am iesit azi in parc o ora si jumatate doua.
Din ce am citit, am vazut ca Strumphy are probleme cu sanii, imi pare tare rau mamico, sper sa se rezolve problema.
S-a trezit bebe, voiam sa va mai scriu , dar poate mai tarziu reusesc sa mai intru.

tuturor si imi e asa dor de voi.
Am uitat sa ma laud ca azi-noapte a dormit bebe prima tura 4 ore si jumatate si a doua tura 3 ore si jumatate, miracol fetelor sunt tare fericita pt asta, ca pana acum la 2 ore , 2 ore jumate se trezea.
Mami
de miracol
Rares Andrei 27.02.2011
mandreeac spune:
Deea 
mamico si de la noi. SUntem bine, cu caca mai avem probleme, dar printul meu tocmai a facut si l-a schimbat sor-mea asa ca sunt tare fericita, noroc ca e ea pe aici si apuc sa mai scriu si eu un mesaj, repede repede. In rest cu somnul nu stau ok, ca ziua nu prea pot sa dorm, dar in rest sunt fericita si mandra ca am asa un baiat, care gangureste, da din maini si din picioare.
Catank cand ai timp poate imi lasi un pm sa aflu si eu despre tine. Durerile au fost mari banuiesc, ca asa a fost si la noi.
tuturor, ma duc sa alaptez.
Apropo, daca tot voi avea lapte, ce o sa ma fac cand vin caldurile, ca mie imi e rusine sa alaptez in locuri publice????
Mami
de miracol
Rares Andrei 27.02.2011
ama22 spune:
Daca dau la bebe lapte muls dar cu biberonul (cu tetina speciala ptr varsta) risc sa nu mai ia sanul? Ma gandesc undeva la 1 masa la 2 zile, nu des.
mami de Natalia - 11.04.2011
http://www.amainbucatarie.blogspot.com/
http://www.flickr.com/photos/8264324@N03/sets/72157625644823552/

pasti...