Mar-Apr (206) Bravo Xeo, Lalely07, Alina06!!!
Raspunsuri - Pagina 14
cami_antonia spune:
pisuc aici sunt
am fost la medic
am un cheag de sange
dar cica in stratul superficial
si cica nu e periculos
nu e din ala de se poate duce la cap sau la inima
se poate scoate cu xilina facuta local
inca nu stiu ce sa fac
tu ce imi sugerezi
astea mi le-a zis un chirurg
crezi ca e bine sa merg
si la un cardiolog?
madutza spune:
fetelor, am comis-o. am stat in parc 4h cu tot familionul. nu ne mai duceam dusi...daca nu trebuia sa mearga sotul la bazin, cred ca stateam pana noaptea. acum mi-a venit o idee: sa cumpar finetti cat e el plecat si sa ii fac un tort din clatite ![]()
antguess, multumesc pentru urari.
scrish, cu termosul sau cu o cana fierbator la etaj.
ama, e ok sa te mai mulgi. eu nu pot si de aia nu fac. marti ma duc si eu la scos firele in bucuresti, cu tot cu bebele. il luam si pe tati, care o sa stea cu el afara pana rezolv eu, apoi dam o tura prin magazine si ajungem inapoi seara.
cami, eu aud parturile lui bebe. petra da aerul afara bine? ma bucur ca nu e grava problema cu acel cheag de sange. cum l-ai descoperit. App, La multi ani!
ama22 spune:
Pisucmic eu inca nu m-am obisnuit sa o alaptez altfel decat in pozitie culcata
am incercat dar nu imi iese nicicum sa o alaptez in fund. Probabil ca daca o roade foamea tare o sa prinda si asa :D
Felicitari pentru marile prime-evenimente!
si eu am zis ca neaparat trebuie sa scriu si nasterea si primele zile ca uit apoi :)
Cami la mine Natalia a facut partzuri zgomotoase din a doua zi :)
Madutza ce iesire lunga! abia astept sa am si eu curajul sa ies cu ea la cumparaturi ![]()
mami de Natalia - 11.04.2011
http://www.amainbucatarie.blogspot.com/
http://www.flickr.com/photos/8264324@N03/sets/72157625644823552/
pisucmic spune:
Dragele mele,
de data asta nu mai scriu de pe telefon, asa ca sper sa nu mai fac atatea greseli si mai pun si eu cate o floare
![]()
Ama draga, cred ca e totusi util sa alaptezi si asezata, macar in pozitia clasica cu bebele in fata, orizontal si cu burtica lui lipita de burtica ta. E practic in cea mai mare parte a timpului.
Cami, inteleg ca ai o flebita superficiala, probabil favorizata de varice. Daca e asa, nu e necesar niciun tratament, te poti da cu unguent cu Hepatrombin de exemplu. Dar genul asta de diagnostic n-ar trebui pus de chirurg ci numai de un cardiolog/eventual internist care sa faca Doppler venos. Exista si flebite superficiale in vene mari care totusi necesita o anumita atentie si tratament. Vezi si tu cum te mai supara (e vena rosie, dureroasa, tumefiata?)
Madutza, daca tu care ai nascut pe 31 martie ai stat azi 4 ore afara, mi-ai dat incredere! Si ai alaptat in parc? Parca spuneai ca Raducu papa f des?
Scrish, voi ati iesit azi?
Voi in ce parc mergeti? Noi avem langa casa parcul Kisselef, mai merge cineva acolo?
Va imbratisez pe toate

Pisuc Mic
Ce minune de la Dumnezeu! Mami de
dragalas Petru Constantin
scrish spune:
pisuc da, am iesit, a fost prea frumos afara!!am stat o ora jumate si ne am intors acasa ca era prea aglomerat parcul! acum luca sta pe terasa in landou, doarme dus! noi stam pe langa ambasada chinei si mergem in herastrau, zona cu roata mare! poate dupa sarbatori ne sincronizam, ori la mine ori la tine![]()

Mami fericita de Luca Andrei
ailed_dota spune:
La multi ani, florilor de azi!
Va pup pe toate!
Am citit, dar ne-am tot plimbat zilele astea si n-am avut timp de scris...
Am fost ieri la Zoo cu fetele si sotul.....![]()
Si azi am fost la 20 de km de oras la o pastravarie intre dealuri...Am papat pastrav cu ciuperci si clatite cu nuca
, si am rabdat un pic de frig.... dar a fost supeer
(toti 5 si cu mami meu)...Am alaptat
si schimbat scutec in masina

![]()
eu la 3 sapt de la nasterea lui bb m-am vopsit singura acasa , ca nuanta mea naturala e prea inchisa pt tenul meu...
De trei zile fac gimnastica... Am ajuns la 30 de abdomene pe zi...
Si-aluat cineva relax and tone?M-ar tenta... Ca sunt cam lenesa de fel![]()
marti ma duc la gineco... la control si vineri sa-mi citeasca preotul, poate dupa
pasti...
![]()
Strumph , vezi ca a mea cabnd tipa cu tata in gura de obicewi vrea sa regurgiteze... incearca si tu
Gabi, ce tare caruselul...mai repeta figura cu aranjatul..
Stefana
sa sti ca am papat un strop de cioco azi...
roxyesti un model pt mine..
alinelor va pup pe amndoua...
yasmy, simo, scrish,
deea( si eu intru in hainele de dinainte , dar burtica mea e doar jos intre buric si operatie...)
cami, la multi ani!
madutzelor si voi amndoua va pup
catank[pup]
au inflorit merii?
mami de fete frumoase
MARIA DANIELA si
DODO (ANDRA SIMONA) si de ingeras (2008)
mandreeac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui AllyLaur Buna ziua fetelor !!!Ne este tare dor sa stam la povesti dar, minunea noastra are acum prioritate si nu ne mai dezlipim de el ...este atat de dulce si cumintel. Noi din pacate am renuntat la alaptat...imi refuza sanul total dupa lungi incercari de amelioare . Am intrat exclusiv pe lapte praf(Nidina 1 de la Nestle)...ma simt foarte vinovata dar, ma rog sa fie el sanatos.Va pup pe toate !!!Ally , mami fericita de bebe Eduard Andrei |
Imi pare rau mamico, dar eu zic sa incerci sa te mulgi cu o pompa electrica si sa ii dai la biberon sa vezi daca papa.

Mami
de miracol
Rares Andrei 27.02.2011
mandreeac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui catank Fetelor....ce ma fac? Ioana mea are niste bubite pe fundulet... sunt cam multe....mici si rosii..un fel de iritatie...ce ma fac? cu ce sa-i dau? ![]() Poze nu am reusitg sa pun, nu merge timpul asa de program la mine, nu stiu de ce... Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA |
Eu am sudocrem, l-am primit la spital si ala e pe baza de oxid de zinc si ai putea sa il incerci si pe ala.

Cum a fost nasterea, cum a fost dl dr?
Mami
de miracol
Rares Andrei 27.02.2011
ailed_dota spune:
stiti ce-mi zice sotul cand vede ca ma uit pe forumm?
numai fluturasi ai in cap![]()

, ce m-as fi facxut eu fara fetele mele dragi...?
am invatat atatea impreuna...
miki te pup si pe tine...
si pe draga mea viss
cu minunile ei 2

andreea
daca am uitat pe careva iertare dar va pup pe toate si tin tare mult la voi

ati fost cel putin pt mine un real sprijin la greu si un ajutor de nadejde..

mami de fete frumoase
MARIA DANIELA si
DODO (ANDRA SIMONA) si de ingeras (2008)

. Am intrat exclusiv pe lapte praf(Nidina 1 de la Nestle)...ma simt foarte vinovata dar, ma rog sa fie el sanatos.
IOANA