Mar-Apr (206) Bravo Xeo, Lalely07, Alina06!!!
Raspunsuri - Pagina 13
Deea99 spune:
Simona la multi ani pt Matei!!!!
cum a fost petrecerea???
la multi ani si pt sotul lui mada!!!
Mada azi te grataresti?
La multi ani si pt sotul lui Madutza!!!
eu vad ca am cu ce ma imbraca....imi vine pantalonii dinainte de sarcina chiar mai largi..ieri am imbracat o preche de jeansii si era cat pe ce sa-i pierd pe drum..asa m-am tot tras de ei..problema e alta la mine..si e cam grava..am burta...da burta din aceea fix de sub sani
...moama ce ma oftic
uff gata ma cheama datoria de mama....una fica pute a kk...una ma intreaba ce mananca la pranz![]()
Stefana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Deea99 Stefana cred ca are trebui sa ne nasim intre noi si scapam de o grija botezul nici eu nu stiu ca se face joi-vineri sambata sau duminica si mirul a 2a zi..daca e duminica si nasii nu pot sa-i ia mirul luni , se poate lua in aceeasi zi cand ai timp nu mai faci si tu un colaj cu bebeii de martie, ca eu vreu sa-l scot in poza sa ii arat la fata cand o fi mare |
Deea, ce bine ar fi!
Pacat ca-s atatia km intre noi. Pe noi ne incurca nasii de cununie. E o situatie mai deosebita si nu stiu nici daca ne boteaza ei si nici nu ma pot apuca sa intreb pe altcineva, sa nu se supere dupa aia. Asa ca mai astept... Pe la voi se obisnuieste sa se puna mai multe perechi de nasi?Colajul nu l-am facut eu si nu stiu cum se face. Si eu il astept :)
Stef
de
Tudor Stefan (24.03.2011)It's nice to be important, but it's more important to be nice.
Deea99 spune:
inca un mesaj si ma duc....nu pe campii ...la fete...
scrish nu mai sta ia termos..eu incalzec apa putin mai calda decat bea fata laptele, o pun in termos...la mesele de noapte doar fac lunima de la veioza mai mare...pun apa in biberon..laptele, agit, schimb daca trebuie schimbata micsorez lumina si bag biberonul in gura
folosesc termosul si la mesele de peste zi....ca uneori nu coboram de la etaj....
in prima zi cand am venit de la spital si ii mai dadeam completare ..ametisem pe scari..aveam si doar 2 biberoane....am coborat si urcat de mi-a venit rau
apoi am gasit un mic foierbator in dulap..am luat un ibric si incalzeam apa puneam biberonul se incalzea si faceam laptele....pana cand mi-a zis viss de termos...
de ce nu ei incalzitorul de biberoane sus in camera
sunt cam coerenta dar maraie fetele astea
eu am la etaj..cuitia cu lapte , termosul cu apa calda si o cutie de plastic cu biberoane sterilizate....totul prepar sus
nu pot spune ca sun fresh dupa 2 treziri noaptea , dar e mult mai comod asa
gata am fugit
a....picea e mai bine cu papa...nu manca linistia..tot se screme, intinde , geme....o mai las asa si saptamana asta.....desi tot mai mult ma bate gandul sa ii inlocuiesc laptele....fara strirea doctorei..ca ea a zis sa nici nu ma gandesc...
dar imi e mila de micutza ca la cate o masa parca se chinuie
pup fetele
ama22 spune:
Buna dimineata asa mai pe la pranz si de la noi ;))
Am si uitat ieri (am scuza ca a fost prima zi acasa, nu?
) sa va multumesc ptr vorbele frumoase si ca va place gombotica mea mica si draga 
A doua noapte a fost un pic mai dificila, partea buna e ca am inceput sa am dexteritate la schimbat pampersul :) a avut niste colicei afurisiti pe la miezul noptii si apoi nu avea chef sa suga nicicum. Am stat 2 ore sa pape ceva!
Totusi am reusit si asa sa dorm cam 7 ore, deci sunt multumita ![]()
Am trecut ieri si testul cu pima baita acasa, ii place la nebunie sa o spalam pe spate :)) si masajul pe burta si piept! :))
Vedeam aici discutiile voastre despre frumusete si aranjat. Momentan nu ma bag, ca de abia ne-am intors acasa, dar la mine o problema sunt sanii care curg. Am tampoane speciale, dar tot trece prin ele. Nici nu stiu cand mai scot eu nasul din casa in ritmul asta. Voi ati avut probleme cu asta?
Eu nu mai incarc poze in galeria comuna sa nu mai ocup spatiu, eventual o sa pun 1-2 proaspete. Poze cu noi gasiti aici http://www.flickr.com/photos/8264324@N03/sets/72157625644823552/with/5627133252/ (am pus poze proaspete de aseara si azi dimineata :D)
Ah si inca doua intrebari ptr mamicile care alapteaza exclusiv.
Aseara, cum a fost asa neastamparata, mi-a distrus ambele sfarcuri de imi dau lacrimile de durere si cand ma ating de ele. Vroiam sa va intreb daca voi mai trisati si va mulgeti si ii dati lapticul proaspat de la biberon? Eu am procedat o singura data asa, in spital, cand mi s-a intarit prea tare sanii si ea era prea infometata sa aiba rabdare.
Si a doua chestie, maine trebuie sa ma duc sa imi scot firele si ma intrebam voi cum procedati in cazul acestor iesiri? Eu incerc sa o alaptez inainte de plecare, dar ma intrebam daca pot sa ma si mulg (productie este) si sa iau cu mine un biberon intr-o husa din aia care mentine temperatura si sa ii dau daca se trezeste pe acolo.
mami de Natalia - 11.04.2011
http://www.amainbucatarie.blogspot.com/
http://www.flickr.com/photos/8264324@N03/sets/72157625644823552/
bb_yasmi spune:
heelloo
simo, la multi ani pt matei!!
doamne cat e de frumos e sa ai 2 copilasi, cata fericire iti invadeaza sufletul cand vezi ca se iubesc, ca le e drag la unul de altul....

ce subiect frumos!! ei uite ca eu sunt in extrema cealalta
zilele trecute am inceput masajul anticelulitic, desi nu prea am, vreau sa reincep aerobicul, rar ies din casa nemachiata....deci nu e o regula ca dupa ca dupa ce devii mamica sa nu ai grija de tine...
sa nu mai spun ce importanta are pt mine ca sotul meu sa ma vada mereu in forma, ca reusesc si sa imi ingrijesc copilasii, casa , pe el dar nici eu nu ma las la urma 
.....deci NU neglijati acest aspect!!!!
mada cum te mai simti???
noi am fost cu copilasii la spatiul de joaca si apoi am luat pranzul cu ei in oras!!
mamica implinita de fetita si baietel
bb_yasmi spune:
am vazut multee pozici cu fluturasi frumosi!!! 

mamica implinita de fetita si baietel
Happiness_4_us spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui stefyapost foloseste careva wrap,ring sling sau mei tai???? ca vreau sa comand si nu stiu de care.... cea mai fericita de cea mai frumosa si sanatosa printesica Christina Gheorghia |
Eu mi- am luat wrap de pe greenbaby , am dat aproape 3 miliane cu tot cu taxe, si nubreusesc sa il folosesc. Mi #537;e pare tare incomod.
Mamica de Andrei si Maria
pisucmic spune:
Dragele mele
Top si eu dupa masa de Florii in familie!
Azi
- am taiat prima data unghiutele
- am stat la fereastra deschisa 15 min; cred ca pe marti iesim in parc
- am atins greutatea de la nastere
Noroc ca ii tin puiuluiun jurnal ca altfel as uita toate minunile asrea zilnice!
Cu frumusetewa e intr-adevar f important: si eu adortimpul dedicat dusului, cremuirii, si nu ies din casa nemachiata. Doar in primele doua zile am stat in pijama in casa, apoi am trecut ziua la tinute mai dragute de casa, ajutata si de faptul ca am slabit!
Ama draga,
Eu alaptez exclusiv; la inceput am avut ceva probl mici cu mameloane rontaite; trec cu uns cu Gramastan/Lanolina, pus tampoane care absorb umezeala, sau lasat un pic la aer sa se usuce. Trece! Cand am plecat de acasa la fire etc l-am alaptat inainte si oricum doarme asa bine in masina ca nu s-a trezit pana acasa! Daca vrei tu sa fii linistita ia un bibe muls, dar nu uita ca avantajul alaptatului e cs poti sa faci chiar asta la nevoie (eu l-am lasat acasa cu mama dar am lipsit sub 2 ore)
Pupagturi
Pisuc Mic
Ce minune de la Dumnezeu! Mami de
dragalas Petru Constantin
cami_antonia spune:
salutare fetele si de la noi
nu am mai apucat sa intru
pt ca incerc sa imi intru in mana
pana saptamana viitoare cand va plecva mama
imediat dupa sfintele pasti
nu vreau sa ma gandesc ca imi va fi greu
si nici cum ma voi descurca