Mar-Apr (206) Bravo Xeo, Lalely07, Alina06!!!
Raspunsuri - Pagina 10
stefyapost spune:
foloseste careva wrap,ring sling sau mei tai???? ca vreau sa comand si nu stiu de care....
cea mai fericita
de cea mai frumosa si sanatosa printesica
Christina Gheorghia
miki1979 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ama22 Miki vai! mi-am luat o piatra de pe inima! Eu tocmai am alaptat-o si acum am culcat-o si ptr 3 ore stiu sigur ca am liniste. Si ma gandeam cu groaza ca trebuie sa o trezesc.mami de Natalia - 11.04.2011 http://www.amainbucatarie.blogspot.com/ http://www.flickr.com/photos/8264324@N03/sets/72157625644823552/ |
ama, eu ti-am spus doar cum am procedat eu..nu stiu daca e de bine
uite azi e exceptie ca si a mea doarme la ora asta..

stefyapost spune:
mikiaici singurul remediu naturis aici e ceaiul de fenicul...
..tara lu' papura voda
...
intrebare??? colicile se fac doar noapte??ca puiutul meu noaptea are..si poate dimineata.. ziua doarme,se trezeste doar sa pape la 4 ore
cea mai fericita
Christina Gheorghia
miki1979 spune:
| citat din mesajul lui stefyapost foloseste careva wrap,ring sling sau mei tai???? ca vreau sa comand si nu stiu de care.... cea mai fericita de cea mai frumosa si sanatosa printesica Christina Gheorghia |
eu am wrap, dar inca nu l-am pus in folosinta..e vremea cam urata pe aici si f rar am reusit sa ies..deci mai astept..
miki1979 spune:
| citat din mesajul lui stefyapost mikiaici singurul remediu naturis aici e ceaiul de fenicul... ![]() ..tara lu' papura voda ...intrebare??? colicile se fac doar noapte??ca puiutul meu noaptea are..si poate dimineata.. ziua doarme,se trezeste doar sa pape la 4 ore cea mai fericita de cea mai frumosa si sanatosa printesica Christina Gheorghia |
da, se pot manifesta la unii bebei doar noaptea, la altii doar ziua..mai frecvent se pare ca noaptea..
dar picaturile astea de la himalaya nu se gasesc ? bonisan-ul adica ? ca doar e firma cunoscuta zic eu..
stefyapost spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui miki1979
da, se pot manifesta la unii bebei doar noaptea, la altii doar ziua..mai frecvent se pare ca noaptea.. dar picaturile astea de la himalaya nu se gasesc ? bonisan-ul adica ? ca doar e firma cunoscuta zic eu.. mami de 2 prichindei |
sincer nu stiu..nici nu am auzit de ea...am sa intreb pe la farmcie,cu toate ca am indoieli ca voi gasi..
wrap-ul nu-i greu de folosit??? ca am vazut ceva demo si mi-am prins urechile uitandu-ma,dar folosindu-l
cea mai fericita
Christina Gheorghia
miki1979 spune:
| citat din mesajul lui stefyapost sincer nu stiu..nici nu am auzit de ea...am sa intreb pe la farmcie,cu toate ca am indoieli ca voi gasi.. wrap-ul nu-i greu de folosit??? ca am vazut ceva demo si mi-am prins urechile uitandu-ma,dar folosindu-l cea mai fericita de cea mai frumosa si sanatosa printesica Christina Gheorghia |
mie nu mi se pare greu, adica te obisnuiesti f repede..odata ce-l pui prima oara pe urma e f usor..e adevarat ca nu l-am folosit decat intr-o singura pozitie..
scrish spune:
stefy daca nu gasesti bonisan-ul exact cu denumirea asta, poti sa te uiti pe net la ingredientele pe care le are si sa ceri la farmacie corespondentul, trebuie sa aiba ceva asemanator. de bonisan si eu am auzit lucruri foarte bune, dar acum imi e cam frica sa ma risc si sa fac iar experimente...
Mami fericita de Luca Andrei
Stefana spune:
Buna!
Roxy, ce activa esti!
Bravo tie, mamica curajoasa! De obicei mamicile la primul bebe sunt mai stresate.
Eu am un bebe cumintel si fara colici si tot nu prea reusesc sa intru si mai ales sa scriu, ca de citit mai citesc.
Voiam sa mai zic si eu una-alta, apropo de ce scrieti voi. Si eu alaptez exclusiv. Am avut un episod de febra si frisoane sambata trecuta, am luat un Advil, am pus gheata si am scos laptele cu pompita si s-a reglat. Acum e mult mai ok. Se mai intaresc sanii cand trec 2-3 ore de la supt, insa nu foarte rau. In schimb, de atunci simt uneori o durere in sani, ca si cum m-am intepa mii de ace, de parca simt cum se produce laptele. Insa nu e f dureros. Bebe papa tot putintel ca si timp, insa cred ca bine, avand in vedere ca la 3 saptamani avea 4400 g, zic eu bine pt un bebe alaptat exclusiv.
cand am mai iesit eu si l-am lasat cu tati, a incercat sa-i dea bibe si greu tare l-a luat si a mancat f putin, cat sa reziste pana am venit eu ![]()
Stefy, te admir ca ai reusit sa alaptezi. Tin minte cat te-ai chinuit in primele zile. Sper sa reuseasca si Strumphy, ca ar fi maaare pacat.
Si eu as vrea un wrap, insa mi se pare cam scumpicel. Un mei-tai o sa-mi iau sigur, ca imi place tare, insa nu e recomandat inainte de 6 luni.
Daca vrei produse pt colici nu poti comanda de pe net? Sau sa-ti trimita cineva pachet din Romania, daca nu costa prea mult trnasportul. Oricum, ar merita, pt linistea voastra si a puiutei.
Tudor al meu nu are colici, in sensul ca nu plange, dar il doare burtica si pe el, se strange si se screme. Eu ii dau alternativ Infacol si Alinan sirop (am si ceai, insa cum e alaptat exclusiv nu are rost sa-i umflu burtica cu ceai; il tin pt mai tarziu) si vad ca-i face destul de bine.
Pisucmic, noi abia astazi, la 3 sapt si 2 zile, am iesit afara la plimbare in landou. Pana acum am iesit de 3 ori pana la medic si ne-am mai oprit cate 10-15 minute afara, nu mai mult pt ca aici a plouat mult si a batut vantul ca nebunul. Si astazi a fost vant, dar ceva mai pototlit si l-am scos la plimbare o ora. I-a placut mult. Pediatrul mi-a zis sa-l scot dupa 10 zile, insa eu l-as fi scos si mai repede daca ar fi fost vreme buna. Dar la noi a si nins saptamana trecuta ![]()
Deea, nu esti singura fara nasi. Noi nici nu ne-am gandit pana acum la botez sau la cine o sa-i fie nasi. Daca s-ar fi oferit cineva ar fi fost mai bne, insa asa va trebui sa intrebam noi si nu stiu pe cine. Oricum, nu facem cumatrie, ci doar botez si o masa restransa la restaurant.
Apropo de botez, voi in ce zi il faceti? Joi sau sambata-duminica? Si scosul din mir il faceti in aceeasi zi? Ca nu stiu cum sa procedez cu succesiunea evenimentelor.
Stef
de
Tudor Stefan (24.03.2011)
It's nice to be important, but it's more important to be nice.
stefyapost spune:
| citat din mesajul lui Stefana Buna! Roxy, ce activa esti! Bravo tie, mamica curajoasa! De obicei mamicile la primul bebe sunt mai stresate.Eu am un bebe cumintel si fara colici si tot nu prea reusesc sa intru si mai ales sa scriu, ca de citit mai citesc. Voiam sa mai zic si eu una-alta, apropo de ce scrieti voi. Si eu alaptez exclusiv. Am avut un episod de febra si frisoane sambata trecuta, am luat un Advil, am pus gheata si am scos laptele cu pompita si s-a reglat. Acum e mult mai ok. Se mai intaresc sanii cand trec 2-3 ore de la supt, insa nu foarte rau. In schimb, de atunci simt uneori o durere in sani, ca si cum m-am intepa mii de ace, de parca simt cum se produce laptele. Insa nu e f dureros. Bebe papa tot putintel ca si timp, insa cred ca bine, avand in vedere ca la 3 saptamani avea 4400 g, zic eu bine pt un bebe alaptat exclusiv. cand am mai iesit eu si l-am lasat cu tati, a incercat sa-i dea bibe si greu tare l-a luat si a mancat f putin, cat sa reziste pana am venit eu Stefy, te admir ca ai reusit sa alaptezi. Tin minte cat te-ai chinuit in primele zile. Sper sa reuseasca si Strumphy, ca ar fi maaare pacat. Si eu as vrea un wrap, insa mi se pare cam scumpicel. Un mei-tai o sa-mi iau sigur, ca imi place tare, insa nu e recomandat inainte de 6 luni. Daca vrei produse pt colici nu poti comanda de pe net? Sau sa-ti trimita cineva pachet din Romania, daca nu costa prea mult trnasportul. Oricum, ar merita, pt linistea voastra si a puiutei. Tudor al meu nu are colici, in sensul ca nu plange, dar il doare burtica si pe el, se strange si se screme. Eu ii dau alternativ Infacol si Alinan sirop (am si ceai, insa cum e alaptat exclusiv nu are rost sa-i umflu burtica cu ceai; il tin pt mai tarziu) si vad ca-i face destul de bine. Pisucmic, noi abia astazi, la 3 sapt si 2 zile, am iesit afara la plimbare in landou. Pana acum am iesit de 3 ori pana la medic si ne-am mai oprit cate 10-15 minute afara, nu mai mult pt ca aici a plouat mult si a batut vantul ca nebunul. Si astazi a fost vant, dar ceva mai pototlit si l-am scos la plimbare o ora. I-a placut mult. Pediatrul mi-a zis sa-l scot dupa 10 zile, insa eu l-as fi scos si mai repede daca ar fi fost vreme buna. Dar la noi a si nins saptamana trecuta Deea, nu esti singura fara nasi. Noi nici nu ne-am gandit pana acum la botez sau la cine o sa-i fie nasi. Daca s-ar fi oferit cineva ar fi fost mai bne, insa asa va trebui sa intrebam noi si nu stiu pe cine. Oricum, nu facem cumatrie, ci doar botez si o masa restransa la restaurant. Apropo de botez, voi in ce zi il faceti? Joi sau sambata-duminica? Si scosul din mir il faceti in aceeasi zi? Ca nu stiu cum sa procedez cu succesiunea evenimentelor. ![]() Stef de Tudor Stefan (24.03.2011)It's nice to be important, but it's more important to be nice. |

...multam !! cu wrap-ul si mei-tai-ul mi sea pare cam greu de infasurat si ca sa scoti puiutul tre sa le desfaci(dezlegi) si iar de la capat(cel putin asa am inteles eu din ce am vazut)...cred ca ring slingul e cel mai bun...eu vreau sa ma deid azi sau maine ca am gasit un site din grecia care mi le aduce in 3-4 zile si vreau sa razbesc pana de paste
despre pachet nu ar fi greu de trimis,dar nu prea stiu ce as putea comanda
cea mai fericita
Christina Gheorghia