Mar-Apr (206) Bravo Xeo, Lalely07, Alina06!!!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui stefyapost

...multam !! cu wrap-ul si mei-tai-ul mi sea pare cam greu de infasurat si ca sa scoti puiutul tre sa le desfaci(dezlegi) si iar de la capat(cel putin asa am inteles eu din ce am vazut)...cred ca ring slingul e cel mai bun...
eu vreau sa ma deid azi sau maine ca am gasit un site din grecia care mi le aduce in 3-4 zile si vreau sa razbesc pana de paste
despre pachet nu ar fi greu de trimis,dar nu prea stiu ce as putea comanda

cea mai fericita de cea mai frumosa si sanatosa printesica Christina Gheorghia

stefy, dar nu trebuie dezlegat ca sa-l scoti pe bebe..eu il puneam pe mine si il puneam pe bebe cand vroiam eu..cand ma dadeam jos din masina sau cand ajungeam la cumparaturi sau cand aveam nevoie..pe urma il scoteam la fel de usor, iar wrapul ramanea pe mine..
dar ca si simplitate si mie slingul mi se pare pe primul loc, si eu vroiam unul din considerentele astea..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

Citat:
citat din mesajul lui miki1979

Citat:
citat din mesajul lui stefyapost

...multam !! cu wrap-ul si mei-tai-ul mi sea pare cam greu de infasurat si ca sa scoti puiutul tre sa le desfaci(dezlegi) si iar de la capat(cel putin asa am inteles eu din ce am vazut)...cred ca ring slingul e cel mai bun...
eu vreau sa ma deid azi sau maine ca am gasit un site din grecia care mi le aduce in 3-4 zile si vreau sa razbesc pana de paste
despre pachet nu ar fi greu de trimis,dar nu prea stiu ce as putea comanda

stefy, dar nu trebuie dezlegat ca sa-l scoti pe bebe..eu il puneam pe mine si il puneam pe bebe cand vroiam eu..cand ma dadeam jos din masina sau cand ajungeam la cumparaturi sau cand aveam nevoie..pe urma il scoteam la fel de usor, iar wrapul ramanea pe mine..
dar ca si simplitate si mie slingul mi se pare pe primul loc, si eu vroiam unul din considerentele astea..

mami de 2 prichindei

wrapul si mei taiul mi se par mai sigure...cred ca ma voi comanda si un mei tai si un sling...am gasit ceva oferte pe un site....http://www.ntanta.gr...daca te intereseaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Cami, Strumpfi, ce mai faceti? Stiu ca se ducea Cami la eco si de atunci vad ca nu a mai scris, sper sa fie ok!
Scrish draga, Inteleg ca tu ii dai Colief preventiv, a avut o singura data "colici"?
Ama, cu baita vei avea de fapt o plaja orara, sa zicem intre 7 si 9, si bebele va fi totdeauna treaz in intervalul asta. De obicei candintra in rutina ei dorm ziua max 3 ore legat. Noi azi am introdus la baita sezlong din acela de prosop (segasesc la Carrefour) si a fosto experientaexcelenta, puiul n-a mai plans, i-a placut!
Stefana ce ma bucur ca la voi totul merge bine, si ca si tu alaptezi exclusiv!
Noicred ca iar avem unmic puseu de crestere, azi a papat tot la 2 ore si vad ca si creste din ce in ce mai bine...
Va pup pe toate

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! Mami de dragalas Petru Constantin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Stefy dda e normal sa si plangi, esti epuizata si asta este exteriorizarea si supapa. Si eu am patit in primele2 zile acasa pe nesomn!!!
Mult curaj!!!

Pisuc Mic

Mergi la inceput

sunt happy!!! am comandat wrap si ring sling cu 71 eur

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pisucmic

Stefy dda e normal sa si plangi, esti epuizata si asta este exteriorizarea si supapa. Si eu am patit in primele2 zile acasa pe nesomn!!!
Mult curaj!!!

Pisuc Mic

bine zici pisuc 'mult curaj'...cred ca de aia plang...de ciuda ca nu am destula putere si curaj....si nervii aia multi pe mine ii am

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

pisuc da, preventiv ii dau si doar o singura data colici. pe "lista de instructiuni pt bebe" asa am fost sfatuiti, sa ii dam picaturi ca sa il ajute cu digestia, gaze, etc. cand ne am externat am primit lista cu medicamente pt bebe si ne am dus cu ea la farmacie. am intrebat acolo care din picaturile trecute sunt cele mai bune si vanzatoarea, cum nu era sa ne dea ceva de 20 de lei, ne a dat colief. la noi functioneaza fantastic de bine...

Mami fericita de Luca Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

stefy eu de exemplu am un sentimen imens de vina: fata de bebe, fata de sot si fata de mine. fata de bebe ma simt vinovata in orice moment simt ca imi e somn si nu prind cu maxima bucurie fiecare lucru pe care il face, sau noaptea cand ma trezesc sa manance si imi doresc sa termine repede inainte sa imi treaca somnul; fata de sot pentru ca de 3 saptamani si 4 zile ma vede doar in pijamale cu parul strans intr un coc rudimentar, cu cearcane cat casa etc, si fata de mine pentru ca imaginea mea idilica de mamica mereu pe faza, plina de o rabdare cat muntele, cu un zambet nesters de pe buze si evident, frumoasa, nu corespunde decat foarte putin cu realitatea...

dar incerc sa vad partea plina a paharului, si anume ca facem echipa buna impreuna, ca de fapt nu avem nici o problema, ca nu am picat nici o secunda in depresie, ca suntem pe drumul cel bun, ca bebe e super bine ingrijit, sotul nu se simte neglijat, radem, glumim, ne bucuram de copil...

sunt convinsa ca sentimentele astea de frustrare, vina, nervi vin majoritar de la oboseala. nu stiu, altfel duci lucrurile in spate cand esti odihnit...pe lista mea de lucuri de facut incepand cu saptamana viitoare deja am inclus si un somn in timpul zilei...poate ajuta. desi pana acum mi-a fost imposibil sa dorm, mi se pare ca trece timpul pe langa mine si eu il pierd dormind

Mami fericita de Luca Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xeo spune:

Dragi mamici. bine va regasesc...Lunga absenta,dar de citit va citeam de pe telefon.Sa va traiasca puii si sa fiti sanatosi si fericiti impreuna.
Eu am nascut vineri,15 aprilie.Cezariana - a treia - a decurs perfect.Bebe -Tudor,3400g - este sanatos si voios.
Am nascut la Sp.Jud Constanta, si pana acum sa-nnebunesc daca as putea obiecta ceva.Curatenie,personal amabil...
Nasol e cu oboseala si bebe care nu prea are chef sa suga.

Va imbratisez si revinn cu poze cand ne dau drumu' acasa...

Mami de fete cucuiete si-un baietel pe drum ... 32+

AMR 8 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Pisuc, imi place cum ti-ai intrat tu in ritm.
Ama, ai o fetitza cuminte si scumpaaaa foc!
roxy, ce fruuumos, cumparaturi, shoping....visez!
stefy, fata ia bine in greutate? adica esti sigura ca de colici plange???Sper sa va reveniti repede repede..
Scrish, eu sunt invers..ma bucur de alaptatul noaptea pentru ca sunt singura cu bb pot sa-l mangai si privesc in voie fara alti ochisori iscoditori (david si matei) care-mi analizeaza fiecare miscarecu aranjatul...asta-i partea mai grea, abia apuc sa dau o crema pe corp...o fac raar, nicidecum zilnic.
xeosa-ti traiasca bb tudor!!! Intra mai des sa ne spui cum e cu 3.

Mergi la inceput