Strumfi si prichindei de iulie-august 2011 (42)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ireth spune:

Fetelor,bafta tuturor la eco, sa veniti cu vesti care mai de care mai bune!!
Babyblue, merci de explicatii. Intr-adevar inclin sa cred ca nu era tensiunea, mai ales ca mie cand imi creste tensiunea (la nervi ) ma doare capul. Si aveam senzatia aia, ca nu iau (respir) destul oxigen fata de cat pompeaza inima.
Corry, 8 kile la gemeni NU e mult! intreaba si doctorul, si ai sa vezi ca o sa zica la fel. La tine, faza aia cu 13-15 kile cat se recomanda pentru o sarcina normala, nu exista.
In rest, felicitari celor care isi serbeaza saptamana astazi
Alexia, intrebai de concediu... pai cam prin iunie. Deci mai am. Sapt. viitoare am liber (de fapt de vinerea asta) dar pana vineri... parca nu se mai termina!!

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogoshika10 spune:

Buna dimineata, floricelelor!
Va pupam pe toate.
Si eu am avut un cosmar duminica dimineata, dupa ce sambata noaptea nu am putut dormi deloc. Am visat ca eram in spital si mi s-a declansat travaliul prematur, in somn; ca mi-a intins cineva rezultatele la analize care atestau un avort iminent. M-am trezit plangand si pa-pa somn! Acum ne-am mai revenit... Bebe a miscat ieri aproape toata ziua
Interesanta ideea cu injectia aia-Pabal...voi intreba si eu dr. in mai, daca nu uit...
Roxybarbu sa-ti traiasca sotul si sa fiti "amintrei" fericiti si sanatosi.
La Multi Ani tuturor florilor!
Va doresc tuturor o saptamana linistita si frumoasa.
Sa aveti grija de voi.

Cristina G.
24+

http://lmtm.lilypie.com/PrElp2.png

http://www.pregnology.com/preggoticker2/777777/000000/My%20pregnancy/08/05/2011.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxybarbu spune:

Neata si de la mine fetele

Irethdin cate am mai citit eu pe net sau in carti este normal sa ai foarte multa energie in trim 2 de sarcina, nu stiu daca asta este motivul pentru ca eu nu am avut energie de loc in sarcina

AliMihbafta la rezultatele de la OMS sa fie totul ok

Corry_28 bafta la morfofetala , sa vi numai cu vesti bune

Va multumesc tuturor celor care mi-au urat toate cele bune pentru sot

Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita cu o ( Alexia Carla) de 29+
DPN 04.07.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Buna dimineata
Mai pe la pranz, dar iar am dat ture prin casa de la 3 la 5 jumate

Rammy, mei-taiul se poate pune si in spate, din cate stiu eu, dar dupa 6 luni. Oricum mi se pare cel mai usor de folosit dintre toate.

Eu sunt confuza tare cu medicamentul ala, din cate stiu si in Ro uterul este ajutat si medicamentos sa se retraga. Apoi nu cred ca un medic ar putea folosi in spital un medicament neavizat in Romania, fara sa-si riste cariera. Sau e avizat?
Cand m-am trezit dupa cezariana, am fost uimita de cat de tare doare, tocmai d-asta durea ca se retragea uterul. Bine, prima mea grija, cand m-am trezit a fost sa-mi injur sotul si l-am injurat si pe doctor un pic. Apoi am citit ca este un efect advers al anesteziei generale, dar atunci, din cauza durerilor, aveam o mare ciuda pe toti barbatii din lume
Dar ca si Anaemi, pot sa va confirm ca n-am ramas cu burta dupa nastere, adica uterul are proprietatea asta de a-si reveni la forma initiala, asa cum se poate expanda enorm in timpul sarcinii

blog

asteptandu-l pe Filip (august 2011)

The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oanamares spune:

Citat:
citat din mesajul lui fecian

Ca vorbeati de gelozie...sincer (acum sa nu ii spuneti si sotului ) nu-s deloc geloasa pe el...ca ar veni vreo tipa, neah...mai degraba pe servici, ca asta il acapareaza cam mult (si el imi reproseaza acelasi lucru) dar uneori ma mai dau geloasa.

Stiti, un varf mic de gelozie da celuilalt partener increderea in puterea lui de seductie si mai ales ca il iubiti.
Acum fara aruncat oale in capul omului, dar niste replici bine spuse si cu subinteles, e suficient.
Exemplu personal Vine al meu acum 2-3 zile cu o idee nastrusnica de la servici...ca el crede ca e mai frumos cu barbitza..Imediat mi s-au ridicat antenutzele, butonelele galbene rosii din cap, si l-am descusut sa aflu de unde a aparut aceasta idee nemaivazuta si nemaiauzita.. Ca sa aflu ca o tipa de la servici l-a remarcat si chiar a facut conversatie cu el (ceea ce nu i s-a intamplat pana acum) si i-a placut... Eu, cu toate antenutele foarte ridicate, m-am dus cu cel mai mare calm, si cu zambetul cel mai larg m-am dus catre el si dragastos i-am zis: Dar tu esti cel mai frumos asa cum esti!

Si el, foarte surprins, a zis: Daaaa???

Apoi l-am luat deoparte si tot asa foarte calma si zambitoare l-am rugat sa imi faca cunostintza cu DUOAMNA. Sa schimbam si noi 2-3 vorbe ca intre femei
A inteles rapid mesajul, ma pupat focos, si in 10 minute dispare in baie si se rade... Fericit a venit sa ma pupe si mi-a zis ca s-a simtit tare bine sa vada ca inca il doresc.

Concluzia: Si barbatii resimt perioada asta la fel de grea ca si noi. Au si ei nevoie de afectiune (din cand in cand, sa nu exageram acum asa ca si noi) si de dovezzi de iubire...un pupic mai patimas, un pipait asa mai generos sau altele.

Acum minunatul si iubitul meu sotz, tocmai a regresat la stadiul de copil si joaca bomberman... Vedeti ce face lipsa de sex din om???

Felicia,de pui (Gabriel) si 24+ cu bulina (Mihai sauAnamaria???)
Nasterea lui Gabriel
_

Simply happy!

Fecian, pai la faza asta eu scoteam deja flacari pe nas si imi ascuteam cutitele!!! Ce sa fac, asta sunt eu!

Mergi la inceput

ALINAOPREA felicitari si bafta la eco astazi

Alinuff la mine a inceput sa fie tot mai greu, mai ales din cauza durerilor de spate, dar sunt atat de fericita incat uit repede si de durere

Babyblue si eu am aceeasi problema ca si tine legat de curatenie parca niciodata nu este destul de curat, mai nou nu prea mai pot sta aplecata asa ca ma bag cu totul in cada si asa o frec , sotul spune ca sunt nebuna

DPN 04.07.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns v_florina spune:

Buna dimineata! Multumesc tuturor pentru urarile frumoase! Nu o sa nominalizez, ca sa nu uit pe cineva, insa am citit toate postarile! Roxy, la multi ani si pentru sotul tau.

Ireth, mie mi se intampla sa nu pot dormi noaptea cand lucram f mult cateva zile in sir. Cred ca tine de o anumita irascibilitate a creierului, pe care il mentii f activ pana tarziu seara, cateva zile la rand. Cred ca se elibereaza nu stiu ce hormoni.

Roxy, Anaemi, Lissa - mai fetelor, dar voi chiar mai aveti putin! Sa stea bebe in burtica pana in saptamana 40, si sa decurga totul foarte usor!

Corry, te asteptam cu vesti bune si poze in seara asta!

Babyblue, noi urmam maine!

Noi am intrat astazi in 6 luni! Mai fetelor, noi suntem in urma rau de tot cu pregatirile pentru bebe. Pai, deocamdata stam cam asa:
- nu am ales nume
- trebuie sa citesc despre scaun de masina - am inteles ca acele scoici pentru 0-18 kg nu ar fi tocmai indicate pentru ca au o anumita inclinatie a spatelor. Cica ar exista niste landouri perfect orizontale recomandate pentru nou-nascuti. Fetele cu experienta practica sau teoretica (citit mult din domeniu), este adevarat sau merge tot scoica? Noi o sa investim mult in scaunul de masina, ma astept la una din firmele de top cu pret in jur de 250 euro.
- celule stem - am primit un card pentru CBC, beneficiez de 10%reducere daca inchei contractul pana pe 15 mai. Eu sunt in dubii, sotul vrea sa recoltam celule. Iar trebuie sa citesc la greu si sa vad ce si cum
- camera lui bebe? Deocamdata este camera noastra de musafiri. Avem doar patutul de la sotul meu care trebuie reconditionat, si in rest trebuie sa mutam mobila. Ca sa mutam, trebuie sa cumparam.

Nu stiu voi cum sunteti, dar noi avem o vara plina cu tot felul de munci de weekend. Avem de adus un dulap pe balcon, avem de tras curent la rulota de la doftana, de adus lemne e la craiova, dupa aia de facut gard... Si bineinteles ca trebuie sa fim prezenti ca sa punem si noi mana la munca si sa economisim bani. cred ca o sa mi se para o usurare cand vine bebe! O sa am senzatia ca sunt la relaxare!

22+

Mergi la inceput

Am rasfoit un pic albumele foto si am vazut ca voi aveti burticile rotunde si destul de ridicate, a mea este foarte jos, adica este cu foarte putin mai sus de buric...

DPN 04.07.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Florina, da, scoica are o usoara inclinatie, oricum pana pe la 3 luni nu este recomandat sa tii bebele in scoica mai mult de juma de ora.
A pus cineva aici un link cu un scaun de masina super, se intorcea intr-o parte si se intindea perfect orizontal

Am cautat Pabal in Ro si are autorizatie de punere pe piata, dar nu l-am gasit la nicio farmacie, doar la un depozit

blog

asteptandu-l pe Filip (august 2011)

The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ireth spune:

eu am pus linkul ala, dar gagica de la babyexpo (ca acolo l-am vazut) a zis ca se foloseste dupa 9 luni

23+

Mergi la inceput