Strumfi si prichindei de iulie-august 2011 (42)
Raspunsuri - Pagina 18
Ireth spune:
Neatza burtici!
Cafeluta iz on me! 
Am avut o noapte tare ciudata... Am profitat de faptul ca Alex n-a fost acasa jumatate de noapte si m-am rasfatat. Dupa munca, am facut o baita luuuunga, lunga, de vreo ora (deh, sunt rac, m-as balaci in orice moment al zilei
) am papat o salata buna rau, si la 11 - in pat!
Toate bune si frumoase pana pe la 2, cand ajunge Alex acasa. Mai vorbim 3 min de una, de alta, cand sa ma culc... nu mai pot sa dorm. In prima instanta, mi-era teama ca mi-a crescut tensiunea (chiar, se poate asa, dintr-o data? brusc?), imi simteam inima cum pompeaza sange in orice pozitie stateam, nu numai pe stanga. Si cand ma ridicam in picioare. Ciudat este ca nu simteam zvacniturile ce insotesc cresterea tensiunii (la mine se simt la cap). Pur si simplu simteam inima ca pompeaza sange, si pompeaza, si pompeaza... am inceput sa ma ingrijorez, nu mai puteam sa dorm.
Nu intleg ce s-a intamplat, pentru ca vreo ora am tot stat treaza, imi trecuse orice somn (culmea, dupa atatea ore de munca!), iar inima - in continuare. Ma gandesc ca poate eram eu prea obosita si simteam toate modificarile astea mult prea accentuat, nu stiu ce sa mai cred... m-am gandit toata noaptea: asta imi mai lipsea! sa am si tensiune in sarcina!
Tot zic ca imi iau tensiometru, dar uite ca acum chiar imi iau, nu mai e de glumit.
Intrebare: e posibil ca de la vitaminele prenatale sa am atata energie? am lucrat vineri pana la 8 seara (programul meu e de la 9 la 6, dar eu ma duc de la 8 la 5 de cele mai multe ori), deci 12 ore vineri, inca 12 ore sambata, 10 ore si ceva duminica, si totusi eu nu resimt munca asta ca in anii trecuti, cand eram PRAF dupa un weekend de felul asta. Sunt un pic obosita (culmea, nici nu pot sa dorm noaptea!), dar in limite acceptabile. Dimineata sunt chiar fresh.
O fi normal?
Hai ca m-am intins ca o zi de post
ganduri de noapte, ce vreti.. va pup si o zi minunata, o saptamana excelenta!
23+ 
AlyMih spune:
multumim pt cafelutza Ireth
delicioasa
Poate te ai simtit asa din cauza baii prelungite...stiu ca nu e indicat sa faci baitza ci doar un dus rapid...si eu trisez la cap asta...imi place sa ma balacesc
Astazi merg sa mi iau rez la testu OMS...uff iar am emotii

26+
Ireth spune:
baia am facut-o pe la 9 seara, cu apa calaie (stiu ca nu e recomandata apa fierbinte in sarcina), iar chestia asta s-a intamplat pe la 2...
chiar nu stiu ce sa zic, sper sa nu fie de la tensiune, desi dupa ce am citit, nu am si alte simptome.
23+ 
anaemi spune:
Neata fetele!
La multe 40 de saptamani
fetelor !
Ireth si eu imi simt inima asa tare cateodata.
La mine este o senzatie de parca as fi alergat f mult si-mi bate inima ff repede.Plus ca parca-mi creste si ritmul respiratiilor....
Este o senzatie tare ciudata...dar m-am obisnuit.![]()
Rammy, Roberta
,
burtici frumoase !
Rammy este super mei-tai-ul.
Vreeeauuu si euuuu!
Alexia, mamutz ti-a spus f bine 
Mamutz, cand ai zis de PABAL...am crezut ca este ceva gimnastica
...N-am auzit pana acum de el ![]()
Dar eu n-am avut probleme (prea mari
) cu burta dupa nasteri...Sper sa nu am nici acum !
Dar daca ar fi ceva, cu sport/gimnastica cred ca se rezolva.
Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) &
28+ 
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...
corry_28 spune:
Buna dimineata!
Eu incep sa iau proportii
Am 8 kg in plus....
Nu ma pot abtine de la dulciuri.Cand zic GATA, de astazi nu mai pap, imi aduce o colega o prajitura, un coleg sorici...deci si ziua de azi este compromisa![]()
Astazi am eco morfo trim II
Am si eu emotii: colul, daca au dimensiuni apropiate, daca au luat in greutate, daca...daca...daca
Ireth, si eu patesc la fel cu pulsul.Parca ma ia si un pic cu calduri(cred ca unde mi se face un pic frica).Dar nu ma tine mult, max 5 min!Eu am aparat de luat tensiunea, si sunt ok, deci nu stiu care ar fi motivul![]()
Cand vei intra in prenatal?
Mamutz, astazi il voi intreba pe doctor de medicamentul PABAL.Sa vedem ce zice...Eu, oricum, nu cred ca scap de cezariana si am o burtaaaaa ( adica mi-ar fi folositor).![]()
Roberta, suntem colegute astazi
Fetelor, va povestesc mai multe cand ma intorc ( diseara)
In rest, LA MULTI ANI Floricelelor pentru ziua de ieri si o saptamana linistita si plina de vesti bune!!!
22+cu
si 
anaemi spune:
Babyblue, las-o mama mai usor
...eu m-am calmat ...le fac incet dar sigur. ![]()
Ii multumesc lui Dumnezeu ca am un sot intelegator, calm, rabdator si care ma ajuta mult...ca la ce am vazut pe la Dansez pt tine...
si la cate alte cazuri sunt...zic ca mi-a pus Dumnezeu mana in cap 
28+ 
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
ALINAOPREA spune:
Buna dimineata fetele !
O saptamana cat mai frumoasa sa aveti .
Noi azi implinim 26 de saptamani si avem programare la medic dupamiaza.
Abia astept sa vad ce mai face pitica, sper sa-mi dea dl dr numai vesti bune !
Pupici pe burtici !
Alina
25+ 
Multumesc Doamne pt. cel mai frumos cadou
Hipotiroidie Hashimoto, PCOS, gena MTHFR A1298 C genotip heterozigot, o sarcina obtinuta prin FIV si pierduta la 19 saptamani
anaemi spune:
Aly, Corry bafta multa! 
28+ 
babyblue spune:
neazta fetelor.
ireth, nu e tensiunea, e pulsul. cred ca ai facut usoara tahicardie, ceea ce este oarecum norma in sarcina si mai poate sa apara de la baie/oboseala..etc. am patit si eu intr o noaptea, nu mai puteam respira de ce batai cardiace aveam.
eu am luat o pe urmele tale, aseara am visat ca sangeram....

roberta, parca azi faci eco? bafta!
anaemi, sunt convinsa ca ai sunt minunat, ca nu cred ca i faceai 2 copii asa superbi si inca si pe al treilea!:)
corry, multa bafta la eco!! ai vazut ca toate patim la fel cu dulciurile, si eu am o pofta nebuna de dulciuri si mananc in continuu. se evident, incep sa depun. tu ai si gemenasi. 8 kile este super ok.
alina, felicitari pentru numarul de saptamani si bafta si tie la eco!!
alymih, bafta si tie la test!!!
maine mergem si noi la morfofetala. sunt moarta de frica.
toata noaptea am visat doar prostii, ca avortam, ca sangeram abundent si ma duceam la una sa mi faca eco si nu vedeam nimic pe ecograf si aia nu vorbea..eram disperata.uff
_
Babyblue va pupa pe toti!!
22+ cu
Iustin Andrei
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
2 IAD nereusite
1 FIV nereusit
Sarcina obtinuta natural
alinuff spune:
Buna dimineatza burticilor..La multi ani Floricelelor pt ieri
Mamutzda-ne mai multe detalii de Pabal suna ff bine..eu cu cordonul in jurul gatului la bebe nu sca de cezariana si m-ar interesa si daca nu se gaseste in farmacii in Ro as putea sa ma interesez pe aici..
Cool Oana cu somnul ce sa spun..e greu tare..mai ales ca au inceput si arsurile la stomac de cateva zile..ma trezesc cu mana amortita.. pe partea stanga e cel mai bine, cea mai relaxanta pozitie de somn..
Multumesc fetelor Ireth Babyblue pt urari de aniversare..:D..asteptam si noi fiecare saptamna cu inima cat un purice sa stea micuta la caldurica cat mai poate..sincer sa spun sunt ff speriata a 34 sapt plec din grecia in Romania cu masina vreo 1800 km..pana acasa in Suceava si sunt atat de speriata de drum imi e frica sa nu se declanseze ceva pe drum..sa ajung cu bine acasa sa ma pot programa la cezariana sau sa gasesc un doctor..in mare e vina meaca am lasat asa de multe timp sa treaca pana la plecarea acasa insa m-am incapatanat sa profit cat maimult de plaja si de mare..am tot zis ca cine stie ce va urma dupa ce vine Antonia..
babyblue ce poveste frumoasa si adevarata ne-ai dat sa citim..super tare..desi cere curaj maxim..si vointa si personal calificat si etc..bravo ei ca a reusit asa ceva eu sunt mai pragmatica..sa o stiu sanatoasa ca am timp apoi toata viata sa ma bucur de toate plans, ras..si ce vine la pachet..::D
Roxybarbu Anaemicum va simtiti?? noi avem aproape aceasi termen cu diferenta de cateva zile mai mult sau mai putin..oricum eu sunt sigura ca nu prindem luna iulie..intr-un fel ma bucur, ca am eu un fix sa nu isi aniverseze fata ziua in luna iulie cand nu mai e la scoala..toata lumea e in vacanta etc treburi din astea..fiecare cu piticii lui..
Instinctul de cuib e ff prezent si la mine..eu care nu ma omoram nicodata cu curatenia..adica sa fie curat si frumos in casa insa sa nu fac eu..acu sunt si eu un pic maniaca..praf dezinfectie..varuit..schimbat mobile redecorari etc..sunt prinsa in cate proiecte de reconditionare mobile si obiecte vechi..multa creativitate la mine in perioada asta..sper sa ma tina energia si puterile si dupa ce vine bebbe..
M-am cam lungit si eu sunt de regula scurt si la obiect..insa cred ca m-am trezit cu o stare buna de luni de dimineata..asteptam Pastele si caldura..
Tot vreau foto mai profesionale cu burtica sa am amintire..burtica care apropo s-a rotunjit ffff tare... pielea saraca e intinsa la maxim inca nu raportez vergeturi..insa e solicitata..kg nu stiu sincer din 3 martie cand aveam vreo 8 kg a 21 sapt acu..cred ca sunt vreo 15 plus insa sincer nu ma stresez deloc..manac ce imi e pofta ca doar stiu ca o sa treaca ceva vreme pana sa pot face ce vreau si cand vreau..intervine pers nr 3 pe lista si se schimba ecuatia..prioritatea in propozitie..:D
Va pupic pe toate..o sapt usoara celor care inca sunt la munca cu program incarcat..sefi neintelegatori..colegi rautaciosi..etc..concediu pacut celor care deja au intrat in ultima suta de metrii si putere la toate burticile sa trecem cu bine peste perioada de sarcina..
25+ cu
Antonia
DPN 6 iulie 2011