Strumfi si prichindei de iulie-august 2011 (42)
Raspunsuri - Pagina 17
babyblue spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui roxybarbu Buna ziua la toate burticile! W.....girl ![]() LA MULTI ANI TUTUROR FLORIILOR DIN ODISEEA NOASTRA ! noi astazi inplinim 29 saptamani Traieste, Iubeste, Daruieste... sunt cea mai fericita cu o ( Alexia Carla) de 29+DPN 04.07.2011 |
felicitari pentru cele 29 sapt!! si la multi ani pt sotior, sa ti traiasca, sa fie sanatos si sa se bucure de bebe al lui!!

_
Babyblue va pupa pe toti!!
22+ cu
Iustin AndreiDoamne Doamne, te rugam ai grija de noi....

2 IAD nereusite
1 FIV nereusit
Sarcina obtinuta natural
mamutz spune:
Si eu am avut din totdeuna o problema cu ordinea si curatenia, dar mai ales cu dezinfectatul
. Totul trebuie dezinfectat.
Dar acum doar dau ordine din varful patului.
27+ 
babyblue spune:
| citat din mesajul lui Ireth babyblue, am citit si povestea in cauza. Ce pot sa zic... impresionant Repet, e doar umila mea parere. Plus ca aici in Ro nu stiu daca poti sa faci chestia asta. Exista moase care vin acasa (si in care sa te increzi)? 23+ ![]() |
n am habar, am sharuit-o si eu cu voi, pt ca si eu am ramas si socata si impresionata si in orice fel.
nu stiu ce sa cred inca, despre asa ceva. asteptam si eu parerile voastre.
_
22+ cu

2 IAD nereusite
1 FIV nereusit
Sarcina obtinuta natural
babyblue spune:
| citat din mesajul lui mamutz Si eu am avut din totdeuna o problema cu ordinea si curatenia, dar mai ales cu dezinfectatul . Totul trebuie dezinfectat.Dar acum doar dau ordine din varful patului. 27+ ![]() |
da, eu zic ca e o compulsie ceva.
si eu sunt asa.
am manii, cartile trebuie sa fie la dunga in biblioteca, pe inaltimi, culori, stil, texte. hainele in dulap la fel...prosoapele de baie sa nu atarne aruncate, ci in ordine. dc a vazut cineva filmul " in pat cu dusmanul", eu sunt cam ca ala...cum era tipul ala dement cu curatenia.:)))
sotul meu, care e un om ff zen si in lumea lui ezoterica, ca in ultimul an a parcurs toate religiile, a fost cand budist, cand taoist, cand crestin, cand shaman, cand pe cultul druizilor...e fix antipodul meu. ar sta si cu o patura in geam pe post de draperie...si evident ca eu il scot din ale lui, facandu i liste cu ce are de facut.:))) si dc ma vede ca pun mana, este imposibil sa stea sa se uite la mine.:))) ceea ce pt el este un cosmar, cred....
_
22+ cu

2 IAD nereusite
1 FIV nereusit
Sarcina obtinuta natural
babyblue spune:
lissa, felicitari pentru saptamanile implinite!!
roberta, bafta maine la eco!!
babylicios, ce mai faci tu scumpo?
rammy, felicitari si tie pt saptamani si acum ma uit la poze!!!
_
22+ cu
Iustin Andrei
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
2 IAD nereusite
1 FIV nereusit
Sarcina obtinuta natural
Babylicious spune:
Eu fac bine! Multumesc de intrebare
Cuminte pe acasa
E posibil sa fie si sindromul de cuib la tine? ca si pe mine m-a cam apucat o nebunie de-asta, dar eu nu am fost niciodata asha, asta e mai ciudat
In rest nu mai am rabdareeeeeee!
Si tocmai am primit o invitatie la o nunta pe 9 iulie...cred ca o sa merg cu bagajul de spital dupa mine in caz de nu nasc pana atunci 
Cat de scump e o fiola de-aia? da-ne toata informatiile..ca deh
macar sa shtiu daca stau sa ma gandesc la el sau nu
Va puuuup fetelor
26+ cu 
Eliza Maria
Babylicious spune:
Din ce vad pe site-uri afara, ca la noi nu am gasit mai nimic, este indicat mai ales pentru nasterile prin ceza, la cele naturale nu s-a stabilit daca face ceva...
Aici e mai pe larg
26+ cu 
Eliza Maria
adra_bell spune:
La multi ani, tuturor sarbatoritilor zilei!
Noi am avut o zi placuta, am fost pe plaja, la un gratar, dar a batut in asa hal vantul, ca ne-am mutat in padure. A fost si nasica mica, ea si Eva se inteleg foarte bine, s-au jucat foarte frumos, nici n-am stiut de ele
Babyblue, Paulush e minunata, eu ii citesc demult blogul, si cand am citit povestea nasterii acasa, am plans. E o mare diferenta fata de cum am nascut eu, total inconstienta si drogata. Citisem dinainte ca la cezariana poti avea o senzatie de pierdere, pentru ca organismul nu este pregatit sa nasca, dar nu am crezut. Dupa operatie, tot duceam mana la burta si prima senzatie era de panica. O admir, dar eu am tot atat curaj cat o gaina fricoasa
Ireth, in Romania nu se naste acasa, normele pentru meseria de moasa (care exista in Ro) nu sunt reglementate. A nascut o tipa acasa, Ana Maria nustiucum, tot apare pe la Tv, ea sustine ca singura, in realitate a nascut cu o moasa destul de cunoscuta pentru promovarea nasterii naturale, nasterii acasa si alaptarii
blog
asteptandu-l pe Filip (august 2011)
The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world
alexia_ada spune:
buna seara fetelor 
am intrat asa o fuguta sa va urez noapte buna si saptamana ce vine sa fie una usoara si plina de vesti bune !
Mamutz sarumana pentru info legata de impartit ! habar nu aveam si bine am facut ca am intrebat 

Babyblue ti-am zis ca la curs ne-a vorbit despre acest lucru cu curatenia facuta mereu ... pregatirea pentru venirea pe lume a bebelusului 
Babylicious 
fug in patut ca sunt cam zombi dupa un wk plin .
21+ cu
Ruxandra Ioana
O buburuza mult dorita si asteptata !