Strumfi si prichindei de iulie-august 2011 (42)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ireth spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxybarbu

noi astazi inplinim 29 saptamani si speram sa petrecem o zi frumoasa alaturi de sot (care este Florentin), asa ca am intrat scurt doar sa va doresc o zi frumoasa si La multi ani !

Wow, 29 de saptamani! multe inainte, dar nu mai mult de 11
Sa-ti traiasca sotul, la multi ani si din partea mea! sper ca e cald si frumos si la voi, asa cum e acum la Bucuresti...

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ireth spune:

babyblue, am citit si povestea in cauza.
Ce pot sa zic... impresionant dar sincer la cat de panicoasa sunt, NU e de mine! prefer sa am 100 de doctori in jurul meu pe care sa ii capiez cu intrebari prostesti, decat sa stau asa.....
Repet, e doar umila mea parere. Plus ca aici in Ro nu stiu daca poti sa faci chestia asta. Exista moase care vin acasa (si in care sa te increzi)?

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

28 + azi...sunt mai relax

mai da mult mai ciripiti.

Mama de Ana si 28+

Fashion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roberta84 spune:

la multi ani tuturor florilor din odisee si de acasa
Roxy sa iti traiasca sotul si toata familia!!!sa aveti o zi frumoasa!!
si felicitari pt cele 29 saptamani, si eu fac azi 27( am pus si pozica aferenta ), Of Dmoane , babyblue si eu am o teama nedescrisa pt nasterea prematura si nu pot sa va spun cat ma bucur pt fiecare zi care trece.
Maine am intalnire cu Dt. si am niste emotii .. sa vad ce imi spune de col mai ales
Va pup pe toate! o saptamana superba sa aveti si Ireth , termina mai repede cu munca asta ca dam bataita!!!!

27+ cu Gabriel

Ajuta-ne Doamne sa nastem prunci sanatosi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Fetele, face vreo una dintre voi PABAL dupa nastere? Pentru cine nu stie, e pt revenirea uterului la forma initiala si sa scapi repede de burtica inestetica.

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyy spune:

la multi ani la toate florile si de la noi

Gaby cuvintele sunt de prisos

roxybarbu felicitari pt 29 sapt.

am pus si eu poze proaspete facute azi cu burtica si cu mei-tai e destul de complicat de legat adica singura si cu copilul fara ajutor eu zic ca nu sunt sanse de montaj

24+

2006-sarcina obtinuta sub tratament hormonal-avort spontant 9 sapt. 4 IAD- 2008 1iad reusita-sarcina oprita in evolitie 12sapt. 2010-sarcina obtinuta natural :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babylicious spune:

Salutare burticute!
La multi ani tuturor Florilor de la noi, precum si celor care au Flori/Florini pe acasa!
Rammy, arati f bine! burtica frumoasa
Mamutz, foarte frumoasa iepurita ta!
Babyblue, ia-o mai incet cu smotru, macar pana marti, cand vezi ce si cum! fii si tu cuminte o data te rugaaaaaaam!
Ireth, sper sa termini si sa reusesti sa te relaxezi putin totusi!
Sigur am mai uitat pe cate cineva...dar sper sa ma ierte!
aaaaa...bun venit Chicago girl!
Si ce e cu medicamentul ala? are ceva contraindicatii?

26+ cu
Eliza Maria

Mergi la inceput

Ramyy eu nu prea inteleg pe unde bagi copilul, ca mei+tai+ul ala parca e pana in gat. Da burtica
Am rasfoit pozicile fffff frumoase.

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamutz

Babyblue cum adica toata ziua stergi si curati!? Pai parca trebuia sa stai cuminte sau e nevoie de un bat mare......

27+

da, nu stiu ce am, am capatat un fel de compulsie sa fie curat luna. atata m-au stresat psihic mesterii din casa si atata praf a fost, ca acum mi se pare ca oricat as sterge praful, parca tot mai e in crapaturile de la mobila, sau pe gresie...

nu mai suprot sa vad niciun lucru lasat la nimereala, totul e in ordine completa, totul are un loc si trebuie sa fie fix la acel loc. dc iau un pahar, sau sotul, trebuie pus imediat la loc, sau totul geaca, pantofii, totul imediat in dulap la locul lor si sters urma de pe gresie, de praf, dc e....fetelor, cred ca am innebunit. vb serios. sunt nebuna de legat.

toata ziua ii zic sotului: pune asta la loc. du ti aia la loc. non stop sterg toate suprafetele, masa, totul. parca sunt capiata. sterg praful in fiecare zi. la baie non stop.

_

Babyblue va pupa pe toti!!
22+ cu Iustin Andrei
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....

2 IAD nereusite
1 FIV nereusit
Sarcina obtinuta natural

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Babylicious

Salutare burticute!
La multi ani tuturor Florilor de la noi, precum si celor care au Flori/Florini pe acasa!
Rammy, arati f bine! burtica frumoasa
Mamutz, foarte frumoasa iepurita ta!
Babyblue, ia-o mai incet cu smotru, macar pana marti, cand vezi ce si cum! fii si tu cuminte o data te rugaaaaaaam!
Ireth, sper sa termini si sa reusesti sa te relaxezi putin totusi!
Sigur am mai uitat pe cate cineva...dar sper sa ma ierte!
aaaaa...bun venit Chicago girl!
Si ce e cu medicamentul ala? are ceva contraindicatii?

26+ cu
Eliza Maria

Daca te referi la Pabal, din cate stiu eu nu are. Vroiam sa stiu daca il mai face cineva, ca eu parca as vrea. Se gaseste intr+un singur loc si cica il fac mai mult vedetele. Prietena mea l+a facut si f bine a reactionat burtica si uterul evident. Si parca l+as face si eu. O sa ma sfatuiesc cu medicul, sa vad ce zice. E si destul de scumput, dar trebuie doar o fiola.

27+

Mergi la inceput