Strumfi si prichindei de iulie-august 2011 (42)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eska spune:

La multi ani tuturor sarbatoritilor zilei de azi!!!

22+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Babyblue cum adica toata ziua stergi si curati!? Pai parca trebuia sa stai cuminte sau e nevoie de un bat mare......

27+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lulusor77

Fetelor, am o intrebare la voi: stiti cumva daca e bine sa pui plante de apartament in camera copilului?

lulusor77 23+

La inceput in niciun caz. Pai in maternitate, daca ati observat, toate florile stau pe hol. Nu stiti la ce pot fi alergici copii vostri. Puteti pune plante mai tarziu.

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINAOPREA spune:

Uram si noi La multi ani tuturor celor ce se sarbatoresc azi.
Pupam toate fetele si va uram o duminica perfecta !

Alina 25+
Multumesc Doamne pt. cel mai frumos cadou

Hipotiroidie Hashimoto, PCOS, gena MTHFR A1298 C genotip heterozigot, o sarcina obtinuta prin FIV si pierduta la 19 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia_ada spune:

La multi ani tuturor sarbatoritelor de azi !!!
Florina La multi ani
La noi toate forile din martie pana in noiembrie stau pe balcon , iar o mare parte din ele le mut in bucatarie pe dupapuri , si 1-2 chivece in sufragerie . in dormitor niciodata nu am avut flori , oricum nici nu este prea mult loc .
Ireth ti-au promis astia de la munca vreo statuie ?? prima ceva ? este wkkkkkk !!! lucrezi 7/7 ? ca 14-15 ore vad ca le lucrezi sigur zilnic . Iti dau bataie mareeee de tot !!! asa zen cate un bat pe spinare

21+ cu Ruxandra Ioana
O buburuza mult dorita si asteptata !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia_ada spune:

fetele am o mare dilema . daca vreau sa fac niste pachete de impartit pot sa fac si oua rosii sa pun la ele ? miercuri vreau sa le impart ...sau doar dupa Paste poti pune oua rosii in pachete ?

21+ cu Ruxandra Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulusor77 spune:

Eu stiu ca ce se imparte in post trebuie sa fie tot de post. Anaemi cred ca stie mai bine.

lulusor77 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxybarbu spune:

Buna ziua la toate burticile!

W.....girl bine ai venit

LA MULTI ANI TUTUROR FLORIILOR DIN ODISEEA NOASTRA !

noi astazi inplinim 29 saptamani si speram sa petrecem o zi frumoasa alaturi de sot (care este Florentin), asa ca am intrat scurt doar sa va doresc o zi frumoasa si La multi ani !

Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita cu o ( Alexia Carla) de 29+
DPN 04.07.2011

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alexia_ada

fetele am o mare dilema . daca vreau sa fac niste pachete de impartit pot sa fac si oua rosii sa pun la ele ? miercuri vreau sa le impart ...sau doar dupa Paste poti pune oua rosii in pachete ?

21+ cu Ruxandra Ioana

Neaparat se pun toate de post, dar eu nu stiu daca se imparte in saptamana mare. Ieri a fost pomenirea mortilor si a fost ultima zi in care s+a mai dat de pomana. Poti sa faci pachete cu oua si detoate si sa imparti in nosptea de inviere. Nici in saptamana luminata nu se face nimic pt morti.

27+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roxybarbu

Buna ziua la toate burticile!

W.....girl bine ai venit

LA MULTI ANI TUTUROR FLORIILOR DIN ODISEEA NOASTRA !

noi astazi inplinim 29 saptamani si speram sa petrecem o zi frumoasa alaturi de sot (care este Florentin), asa ca am intrat scurt doar sa va doresc o zi frumoasa si La multi ani !

Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita cu o ( Alexia Carla) de 29+
DPN 04.07.2011

Traiasca sotul, la multi ani!

27+

Mergi la inceput