Strumfi si prichindei de iulie-august 2011 (42)
Raspunsuri - Pagina 15
mamutz spune:
Babyblue cum adica toata ziua stergi si curati!? Pai parca trebuia sa stai cuminte sau e nevoie de un bat mare......
27+ 
mamutz spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lulusor77 Fetelor, am o intrebare la voi: stiti cumva daca e bine sa pui plante de apartament in camera copilului? lulusor77 23+ ![]() |
La inceput in niciun caz. Pai in maternitate, daca ati observat, toate florile stau pe hol. Nu stiti la ce pot fi alergici copii vostri. Puteti pune plante mai tarziu.
27+
ALINAOPREA spune:
Uram si noi La multi ani tuturor celor ce se sarbatoresc azi.
Pupam toate fetele si va uram o duminica perfecta !
Alina
25+ 
Multumesc Doamne pt. cel mai frumos cadou
Hipotiroidie Hashimoto, PCOS, gena MTHFR A1298 C genotip heterozigot, o sarcina obtinuta prin FIV si pierduta la 19 saptamani
alexia_ada spune:
La multi ani tuturor sarbatoritelor de azi !!!
Florina La multi ani 
La noi toate forile din martie pana in noiembrie stau pe balcon , iar o mare parte din ele le mut in bucatarie pe dupapuri , si 1-2 chivece in sufragerie . in dormitor niciodata nu am avut flori , oricum nici nu este prea mult loc .
Ireth ti-au promis astia de la munca vreo statuie ?? prima ceva ? este wkkkkkk !!! lucrezi 7/7 ? ca 14-15 ore vad ca le lucrezi sigur zilnic . Iti dau bataie mareeee de tot !!! asa zen cate un bat pe spinare
21+ cu
Ruxandra Ioana
O buburuza mult dorita si asteptata !
alexia_ada spune:
fetele am o mare dilema . daca vreau sa fac niste pachete de impartit pot sa fac si oua rosii sa pun la ele ? miercuri vreau sa le impart ...sau doar dupa Paste poti pune oua rosii in pachete ?
21+ cu
Ruxandra Ioana
O buburuza mult dorita si asteptata !
lulusor77 spune:
Eu stiu ca ce se imparte in post trebuie sa fie tot de post. Anaemi cred ca stie mai bine.
lulusor77
23+ 
roxybarbu spune:
Buna ziua la toate burticile!
W.....girl
bine ai venit 
LA MULTI ANI TUTUROR FLORIILOR DIN ODISEEA NOASTRA !
noi astazi inplinim 29 saptamani
si speram sa petrecem o zi frumoasa alaturi de sot (care este Florentin), asa ca am intrat scurt doar sa va doresc o zi frumoasa si La multi ani !
Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita
cu o
( Alexia Carla) de 29+
DPN 04.07.2011
mamutz spune:
| citat din mesajul lui alexia_ada fetele am o mare dilema . daca vreau sa fac niste pachete de impartit pot sa fac si oua rosii sa pun la ele ? miercuri vreau sa le impart ...sau doar dupa Paste poti pune oua rosii in pachete ? 21+ cu Ruxandra Ioana O buburuza mult dorita si asteptata !![]() |
Neaparat se pun toate de post, dar eu nu stiu daca se imparte in saptamana mare. Ieri a fost pomenirea mortilor si a fost ultima zi in care s+a mai dat de pomana. Poti sa faci pachete cu oua si detoate si sa imparti in nosptea de inviere. Nici in saptamana luminata nu se face nimic pt morti.
27+
mamutz spune:
| citat din mesajul lui roxybarbu Buna ziua la toate burticile! W.....girl ![]() LA MULTI ANI TUTUROR FLORIILOR DIN ODISEEA NOASTRA ! noi astazi inplinim 29 saptamani Traieste, Iubeste, Daruieste... sunt cea mai fericita cu o ( Alexia Carla) de 29+DPN 04.07.2011 |
Traiasca sotul, la multi ani!
27+