Strumfi si prichindei de iulie-august 2011 (42)
Raspunsuri - Pagina 12
anaemi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lisssa_ana gabi imi pare tare rau ![]() ireth, asa si eu...am bocit cand am vazut cazul acela de numa'. mai, la windycitygirl, strigati-o CHICAGO, ca aia reprezinta Sper sa nu fi fugit ![]() Anaemi, m-ai speriat, pai asa de repede se naste a doua oara???? pai eu stau la 20 de min de spital Mama de Ana si 27+Fashion |
NU stiu daca este neaparata nevoie, dar la mine asa a fost. Acum am zis ca la a treia contractie tre' sa fiu la spital pt ca s-ar putea ca la a 4-5 a sa nasc
Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) &
28+ 
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...
anaemi spune:
| citat din mesajul lui lisssa_ana ce e pelerinajul florilor??? suna tare frumos eu sunt cobza de racita, astept sa se trezeasca Cristi sa o ia in primire pe Ana sa merg sa ma culc Ma simt asa de obosita si de moale Mama de Ana si 27+Fashion |
Este mai repede o procesiune de Florii.
Preotii si credinciosii care vor sa participe ,merg in procesiune pe o anumita distanta cu crengute de salcie in maini/icoane si canta...
Sanatate multa!
Si eu ma simt obosita si moale si nici macar nu sunt racita!
28+ 
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
anaemi spune:
Mamutz, mi-am amintit
Am vazut ca ziceai de fetita ta...pana m-am dumirit eu care-i treaba ...Am crezut ca am ratat eu cand ai zis ca s-a schimbat bebe baietel in fetita ![]()
28+ 
alinuff spune:
Buna burticilor..nu am mai scris de ceva vreme..am fost si noi in renovari..redecorari etc.. incerc sa intru pe contul de pe Picasa si nu reusesc..parola e schimbata sau nu am eu userul bun nu stiu de ce deoarece pana acum nu erau probleme..adevarul ca nu am reusit sa citesc ultimee 2 capitule..promit sa recuperez.
bebelina mea e bine activa zilnic..cu somnul ma cam chinui un pic.,,a crescut burtica ff tare si pe spate amortesc..pe partea dreapta nu ii place ca sta ea si o turtesc..pe stanga amortesc si tot asa..am intrat si noi in saptamnaa 29..nici nu pot sa ma gandesc ce repede a trecut timpul..si mai e un pic..si vin toate..ma cam ingrozesc cand ma gandesc ce urmeaza..nopti nedormite.plansete..si alte distractii dar asta este..bebelinele sa fie sanatoase..v-am mai spus ca bebele meu are cordonul dupa gat o singura data..dr spera sa se suceasca pana spre sfarsitul sarcinii si sa pot naste ormal...dar daca nu cezarina..
Bun venit noilor burtcici..bbeelasi sanatosi si mancaciosi sa aveti..
Gabi imi pare rau pentru cazul tau..multa putere sa treci peste toate..
Va pup pe toate si va doresc un weekend cat mai placut!!
25+ cu
Antonia
DPN 6 iulie 2011
babyblue spune:
felicitari alinuff..wow 29 de saptamani. trebuie sa dai update la semnatura:)
bate vantul pe aici. fetelor pe unde sunteti?![]()
_
Babyblue va pupa pe toti!!
22+ cu
Iustin Andrei
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
2 IAD nereusite
1 FIV nereusit
Sarcina obtinuta natural
babyblue spune:
| citat din mesajul lui Ireth io tocmai plec acasa da, de la munca!! ![]() ![]() ![]() 23+ ![]() |
wow!!

_
Babyblue va pupa pe toti!!
22+ cu
Iustin AndreiDoamne Doamne, te rugam ai grija de noi....

2 IAD nereusite
1 FIV nereusit
Sarcina obtinuta natural
v_florina spune:
Wooow, da' ai muncit nu gluma! Noi azi ne-am instalat un aer conditionat, dupa care am primit musafiri care au stat pana la 9 seara, moment in care ne-am apucat si noi de aspirat tot praful din casa si de spalat parchet si gresie. A fost un hei-rup motivant, caci pot spune ca mai avem de sters praful si de spalat un geam, si gata-i curatenia de Paste (am mai ciupit eu cateva ceva curateli in cursul diminetii).
Mda, am vazut si eu aseara 'dansez pt tine' pana exact la moment cu copilul cu SD, cand am schimbat rapid programul si nu am mai revenit. Nu ma voi mai uita la Dansez sezonul asta, din cauza acestui caz.
Nu stiu ce am, dar eu ma tot gandesc la treaba asta cu SD in ultima vreme. Mi-e teama, ma tot pun in situatii penibile, ma gandesc ce ar fi daca... Oare este normal? In ultimele zile m-a acaparat gandul asta f tare. Marti merg la morfo si sper sa fie totul bine.
21+