Strumfi si prichindei de iulie-august 2011 (42)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ireth spune:

Neatza burtoaselor,

Am visat azi noapte ceva legat de avort si cand citesc acum, ce-mi vad ochii... offf!
Gabitza, imi pare nespus de rau.... sa ai puterea sa mergi inainte, e tot ce iti doresc! Nu e un capat de lume!

Daca nu suntem prea indiscrete, si daca poti, evident, sa ne povestesti pe scurt ce s-a intamplat... noi suntem aici.

Aseara am facut prostia ca inainte de culcare sa ma uit la Dansez pentru tine - cateva minute - exact in faza in care ultimul concurent isi spunea povestea... cu copilul cu sindrom Down... atat de tare m-a speriat povestea lui incat am visat urat noaptea. V-am spus, am visat avorturi, apa cu sange, si noroc ca m-a trezit bebe dand din picioare, ca aproape ca incepusem sa plang in somn.
Azi sunt iar la munca, iar urmeaza o zi grea... va pup pe toate!

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Neata!

Gabitza, imi pare foarte rau, sper sa te refaci repede si sa ai puterea de a o lua de la inceput

Windycitygirl, bine ai venit! Poate ne spui cate ceva despre tine, mai ales prenumele, ca nickul e greu tare

Ireth, bebe te-a trezit cu piciorusele, probabil spunea "trezeste-te mami, eu sunt bine, cel mai frumusel si mai inteligent copilas"

bazar

blog

asteptandu-l pe Filip (august 2011)

The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cereline spune:

Neata burticilor!Gabi iti doresc multa putere sa treci peste aceasta tragedie!Bun venit noii mamici si sarcina usoara!Va doresc un week-end cat mai palcut,si Ireth spor la serviciu! 27+ Maya-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roberta84 spune:

Neatza si de la noi burtici! eu imi beau , si va invit si pe voi.
Gabitza , imi pare nespus de rau pt ce ti s-a intamplat..... Dumnezeu sa aiba grija de tine si sa iti daruiasca curand un copilas sanatos
Fecian ce scump sotul tau( sa nu ma intelegi gresit)
babyblue cred ca daca incep sa enumar cate mananc eu pe zi , dulciuri adica, te intrec, asa ca stai linistita
W...Citygril... nu am retinut dar se intelege despre cine e vb nu? .. bine ai venit, sarcina usoara in continuare si bebe sanatos
Mai fetelor pe mine ma doare in partea dreapta sub coaste mereu, cred ca e ficatul , trebuie sa mananc foarte putin ca altfel ma innebuneste durerea
Va pup si sa aveti un weekend cat mai placut!

26+ cu Gabriel

Ajuta-ne Doamne sa nastem prunci sanatosi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

neatza fetelor.
va inviti la un ceai verde cu lamaie si putin cozonac.:)

gabi, imi pare ff rau de ce ti s-a intamplat, sper sa ai puterea sa o iei de la capat!

Windy gril, bine ai vebit!

roberta si eu patesc asa, cand mananc mult pur si simplu simt ca pleznesc, ma doare pe sub coaste si parca mi se rupe si pielea.

ireth
, tu simti acut nevoia de o bataie, de tot visezi toate prostiile astea.

legat de vise, eu visez doar erotic in ultima vreme....o fi de bine??

_

Babyblue va pupa pe toti!!
22+ cu Iustin Andrei
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....

2 IAD nereusite
1 FIV nereusit
Sarcina obtinuta natural

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Citat:
citat din mesajul lui babyblue

legat de vise, eu visez doar erotic in ultima vreme....o fi de bine??

_

Babyblue va pupa pe toti!!
22+ cu Iustin Andrei
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....

2 IAD nereusite
1 FIV nereusit
Sarcina obtinuta natural

nu stiu daca e de bine, dar sigur e placut Si eu la fel, si acum si la prima sarcina. Cica se datoreaza irigarii sporite cu sange a zonei genitale in timpul sarcinii. Ca altfel nu prea ma viziteaza erotismul oniric

bazar

blog

asteptandu-l pe Filip (august 2011)

The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

gabi imi pare tare rau
ireth, asa si eu...am bocit cand am vazut cazul acela de numa'.

mai, la windycitygirl, strigati-o CHICAGO, ca aia reprezinta,e mai usor.
Sper sa nu fi fugit

Anaemi, m-ai speriat, pai asa de repede se naste a doua oara???? pai eu stau la 20 de min de spital...numai sa nu nasc pe masina ca se panicheaza barbatu'mi'o

Mama de Ana si 27+

Fashion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

A reusit cineva sa mearga la pelerinajul de florii? Eu nu pot, doar sotul.

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamutz

A reusit cineva sa mearga la pelerinajul de florii? Eu nu pot, doar sotul.

26+

Tot sotul ... Dar el n-a avut incotro

pe noi n-a vrut sa ne ia ca a zis ca e prea mare aglomeratia si sa nu stau sa trag de copii prin aglomeratie singura ...ma uit la TV

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 28+

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

ce e pelerinajul florilor???

suna tare frumos

eu sunt cobza de racita, astept sa se trezeasca Cristi sa o ia in primire pe Ana sa merg sa ma culc. Mi s-a trezit matinala la 7, a mai stat cu noi in pata pana al a7.30 dar tot a trebuit sa ma ridic.
Ma simt asa de obosita si de moale

Mama de Ana si 27+

Fashion

Mergi la inceput