Strumfi si prichindei de iulie-august 2011 (42)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cool_oana spune:

buna seara!

revin cu mai multe informatii despre mine: ultima zi ciclu : 18.09.2010, data nastere (cf ecografiei) 11.07.2011, din cauza faptului ca ciclul meu e anapoda, vine la mai mult de 35 zile.cu toate astea, dupa ce am incercat vreo doua luni, am reusit intr-a treia :)

sunt in saptamana 27 si va fi fetita!asa cum mi-am inchipuit tot timpul.

@gabi: imi pare tare rau pentru pierderea copilasului.
@alinuff: pana la urma cum reusesti sa dormi? eu pe partea stanga am senzatie de sufocare, pe spate si mai tare si singura pozitie e pe dreapta, doar ca de vreo 2-3 nopti ma trezesc cu dureri de oase, pe langa cele din bazin, care cred ca se dilata intr-o veselie, parca ma dor toate oasele, un fel de durere de reumatism :(
@roberta84: eu cred ca e vorba de durere de colecist, incepand cu luna a 4-a am descoperit si eu acest organ, care aparent e deficitar de cand m-am nascut; niciodata nu am avut asemenea dureri ca acum, parca as avea cateodata o sageata infipta din fata pana in spate, groaznic. aparent ajuta sa nu mai mananci grasimi (si aici intra din pacate si inghetata...)si din cand in cand un anghirol, ca no-spa nu are nici un efect la mine.

v-am pupat, o noapte usoara si plina de odihna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Fetele eu am intrat sa spun

La multi ani, Florilor noastre !!!!

Maine o sa fiu plecata asa ca o sa fiu prima la urari

Ireth, offff ! Nu s-a indurat nimeni de tine, dat fiind faptul ca esti insarcinata! Sau vor sa profite la maxim pana intri in concediu?

Si eu de ceva timp am niste dureri groaznice de stomac+ficat+ce-o mai fi pe acolo. Cum mananc un pic (pt ca de mai mult nu se pune problema) zici ca mi se pune un bolovan in capul pieptului , in stomac si in ficat.

Acum va pup si fug la nani

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 28+

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

La multi ani si de la noi tuturor FLORIILOR/ FLORINILOR nostri.

Florina, e foarte normal, instictul de mama ni se formeaza.
Cu Ana, lucram pe taxi si era o firma de taxiuri care avea reclama o companie care strangea fonduri pentru copiii cu buza de iepure. Mai, oriunde mergeam vedeam reclama, clar ca la un moment dat mi-a trecut prin cap ca e semn, l-am sunat pe fratelo, care e medic plastician in Cj si m-a linistit.

Va pup!

Mama de Ana si 27+

Fashion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogoshika10 spune:

Buna dimineata, fete dragi! Am revenit si noi. Ufff, dar mult mai scrieti!

La Multi Ani! tuturor florilor de langa noi!
Eu V-am citit din greu de pe la 9 seara (cand m-am trezit dupa un soomniic de 5 ore), iar acum ca am ajuns la un final, am constatat ca este dimineata...
Sper sa ma pot trezi sa merg la slujba de Florii.
Va pupam pe toate-toate si va dorim o duminica minunata!

Cristina G.
24+

http://lmtm.lilypie.com/PrElp2.png

http://www.pregnology.com/preggoticker2/777777/000000/My%20pregnancy/08/05/2011.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogoshika10 spune:

Nu pot sa plec la nani pana nu multumesc tuturor fetelor care ne-au felicitat pentru morfofetala si pentru orice altceva!
Imi face tare bine cand intru si va citesc, ma simt ca in familie, chiar daca uneori suntem ca niste vrabiutze zbarlite !

Pupici!

Cristina G.
24+

http://lmtm.lilypie.com/PrElp2.png

http://www.pregnology.com/preggoticker2/777777/000000/My%20pregnancy/08/05/2011.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

LA MULTI ANI PENTRU TOATE FLORINELE SI FLORINII NOSTRII!!!

va urez o duminica superba!

florina
si eu am aceleasi ganduri, mi-e si frica sa ma uit la copii cu prb, am asa o fobie in mine de ceva vreme si abia astept sa fac morfofetala de trim II, care ca si la tine, e marti. de care mie mi-e groaza, din 2 motive: colul, ca nu stiu cat de scurt e de la contractiile alea si bebe, care de la o vreme iar misca in reluare cand isi aduce aminte.

si am si alba obsesie cu nasterea prematura. ma tot rog sa trec de 7 luni, ca mkr sa aiba sanse, dc se naste prematur.

stiu ca am innebunit, pt ca de altfel ma simt bine, ca si tine anaemi, nu pot manca mult deloc,ca ma umflu imediat si ma doare ficatul, motiv pt care o sa mi fac si eu analizele marti cand ajung la eco.

_

Babyblue va pupa pe toti!!
22+ cu Iustin Andrei
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....

2 IAD nereusite
1 FIV nereusit
Sarcina obtinuta natural

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ireth spune:

Neatza burticilor,

Si la multi ani si din partea mea! Aveti noroc de o zi excelenta aiheitchiu, ca eu sunt - din nou - la munca
Pai mai fetelor, sa va explic cum e in minunata profesie de contabil. Pe nimeni nu intereseaza cand lucrezi, numai sa termini la timp. Termenul nostru lunar e 25. Avand in vedere ca e a doua zi de Pasti si nu se lucreaza, Doamne fereste sa ne mute cu o zi dupa. Nuuuu, ne-au mutat inainte de Pasti termenul. Dar nu vineri, nuuu, ca e Vinerea Mare, ne-au mutat joi... si uite-asa, in loc sa am inca 3-4 zile de munca in plus, eu trebuie sa termin tot ce am pana miercuri seara. Evident, nu va pot spune CAT am de munca, ca ma infior si eu...
Cu profitatul... normal ca vor sa profite de cat mai mult de mine, ce, e prost cineva sa lucreze in locul meu?

Dar sa revenim la sentimente mai bune eu astazi am o stare foarte ZEN, sper sa ma tina asa si pentru ca toata lumea are liber si eu nu, si pentru ca e asa frumos afara si lumea se duce in parc si eu nu, am decis sa ma tratez cu o prajitura (biiine, doua... ) asa ca acum pap Choux a la Creme si mai incolo Tiramisu

Florina, Babyblue, stiu ca e greu, dar incercati sa nu va mai ganditi. Cred ca toate, fara exceptie, avem gandirea asta acum. Una din colegele mele, la ultima sarcina, imi spunea ca vedea peste tot numai copii cu probleme. La fel, considera ca e un semn... Din fericire totul e ok, are o fetita superba
Hai, iti dau eu azi o portie de zen! chill!

Babyblue, ce ai facut cu mobila? ai terminat de negociat?

Ma duc la munca, yeeeey va pup!
(jur cu mana pe inima ca n-am baut nimic, vremea e de vina )

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns v_florina spune:

Buna dimineata, eu m-am simtit cu musca pe caciula la urarile voastre de 'La multi ani'! Va multumesc mult de tot si va pup pe toate!
Azi dimineata cand m-am trezit (adica acum 10 minute) mi-a facut Razvan un masaj, asa, cadou de la el, tare bine mi-a prins.

Baby, Lissa, Ireth, multumesc pentru gandurile voastre! Asa este, o iau razna uneori, parca toata lumea imi aminteste de SD. Este bine sa stiu ca s-a intamplat si altora si toate au fost bune in final. O sa ma incarc e zen si o sa ma fortez sa gandesc numai pozitiv.

Sa aveti o zi buna

inca 21+

Mergi la inceput

ia cititi aici:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=141778&whichpage=1

_

22+ cu Iustin Andrei

2 IAD nereusite
1 FIV nereusit
Sarcina obtinuta natural

Mergi la inceput

ireth, ce sa negociez, ca astia de la kika nu negociaza, ne-au dat doar un discount de 10% ca era nu stiu ce zi de promotie si cam atat.
in rest, ne usuca de bani.
dar dah, oh in sf am dat comanda, vine in 2 luni insa....:((((

de principiu am terminat si curatenia, desi tot mi se pare ca inca mai e praf, toata ziua mai sterg si spal, iar si iar, ca sa iasa tot praful din gresie si faianta. parca am capiat. l-am innebunit si pe sot.:))

_

22+ cu Iustin Andrei

2 IAD nereusite
1 FIV nereusit
Sarcina obtinuta natural

Mergi la inceput