Strumfi si prichindei de iulie-august 2011 (42)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Citat:
citat din mesajul lui squirrel

Buna fetelor,

Daca cumva v-ati facut griji pentru mine sa stiti ca n-am patit nimic, doar ca din faza de zen am ajuns in butoi ba pe motiv de hormoni ba si din altele. Adevarul este ca sunt low rau. Si ma oftica la culme ca de fiecare data cand deschideam DC-ul imi apare in stanga tortul acela cu nuci si cafea. Asa ca am luat o pauza.

N-am citit din urma, sper sa depasesc rapid faza ca deja ma enervez eu pe mine.

Daca au venit fete noi le doresc sa aiba sanatate ele si BB-ii, succes cine are de facut analize/eco si felicitari pentru cine am ratat.

Ma duc in lumea mea.

tortuuullll, o da tortul. Ma crezi ca l-=as manca chiar acum...tot timpul ma gandesc sa gasesc o ocazie sa il fac....dar iesim din post acusi

Si intelegem starile astea de du-te vino in butoiul cu melancolie...nu stiu daca stiti serialul romanesc robotzii, de pe creative monkeys...asta ma face sa rad cu lacrimi cand sunt suparata.
Fug sa ma uit la ultimul episod

Felicia,de pui (Gabriel) si 24+ cu bulina (Mihai sauAnamaria???)
Nasterea lui Gabriel
_

Simply happy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

o da... cred ca e fff bun.
na, ce mi-ai afcut ca acum stau si ma uit la el

Mama de Ana si 27+

Fashion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

fecian, al meu joaca majesty:))))

_

Babyblue va pupa pe toti!!
22+ cu Iustin Andrei
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....

2 IAD nereusite
1 FIV nereusit
Sarcina obtinuta natural

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui squirrel

Buna fetelor,

Daca cumva v-ati facut griji pentru mine sa stiti ca n-am patit nimic, doar ca din faza de zen am ajuns in butoi ba pe motiv de hormoni ba si din altele. Adevarul este ca sunt low rau. Si ma oftica la culme ca de fiecare data cand deschideam DC-ul imi apare in stanga tortul acela cu nuci si cafea. Asa ca am luat o pauza.

N-am citit din urma, sper sa depasesc rapid faza ca deja ma enervez eu pe mine.

Daca au venit fete noi le doresc sa aiba sanatate ele si BB-ii, succes cine are de facut analize/eco si felicitari pentru cine am ratat.

Ma duc in lumea mea.

dar ce e cu tine de esti asa deprimata?
un dulce de la mine!!

_

22+ cu Iustin Andrei

2 IAD nereusite
1 FIV nereusit
Sarcina obtinuta natural

Mergi la inceput

fetelor, eu am scapat rau la dulciuri.
hai sa va zic ce dulciuri am mancat azi, fara sa mai punem la socoteala macarea muuulta si fructele:
- juma de panetone profiterol
- un twix
- un joe
- 3 felii de unt cu miere
- un pachet de biscuiti biscream cu crema de mere
- 2 covrigi cu susan
- niste batoane

_

22+ cu Iustin Andrei

2 IAD nereusite
1 FIV nereusit
Sarcina obtinuta natural

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia_ada spune:

Citat:
citat din mesajul lui babyblue

fecian, al meu joaca majesty:))))

_

22+ cu Iustin Andrei

2 IAD nereusite
1 FIV nereusit
Sarcina obtinuta natural

si al meu rummy si poker ....

21+ cu Ruxandra Ioana
O buburuza mult dorita si asteptata !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

si eu am tendinta sa rod tot timpul, acum mananc 2 mere. oricum n-am simturi...de la raceala

Mama de Ana si 27+

Fashion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza2005 spune:

Mi-a luat mult timp pana sa ma hotarasc daca sa scriu dar trebuie sa-mi scoateti numele din lista cu viitoare mamici deoarece am pierdut sarcina.
Am vazut ca sunt printre voi viitoare mamici ce merg la spitalul Ilfov, vroiam sa va atrag atentia ca in sectia de materno fetale calitatea ecografiilor abdominale lasa de dorit deoarece sonda e cam dusa si am senzatia ca medicii de acolo merg mai mult pe ghicite.
Ca dovada faceti o comparatie intre ecografiile pe care le primiti , cele transvaginale se vad f bine pe cand cele abdominale sunt f neclare.
Cand am ajuns la 3D doctorita de acolo s-a mirat cum de nu stiam de anumite probleme care ar fi trebuit vazute si in ecografiile 2D.
Nu am vrut sa va sperii dar daca aveti ceva suspiciuni in legatura cu sarcina mai bine mergeti si in alta parte pentru eco.

In rest va doresc la toate sa aveti sarcini usoare, nasteri usoare si copii sanatosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babylicious spune:

Buna dimineata!
Gabitza, imi pare nespus de rau sa aud ce ai patit! Iti doresc putere multa, sa treci cu bine peste asta, si peste un timp sa vii sa ne spui ca ai un bebe sanatos, ca sa ne bucuram cu tine!

26+ cu
Eliza Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Gabi imi pare nespus de rau ! Stiu ca ne-ai spus o data ca ai fost internata pt ca ai aavut ceva probleme, dar nu m-am gandit nici o clipa ca....
Imi pare nespus de rau si iti doresc multa putere sa treci peste!

W..C...girl(asta-i tot ce am retinut din nick ) bine ai venit!

Roxy, eu i-am nascut pe ai mei copii la 39 sapt.

Pe Filip trebuia sa-l nasc pe 14 martie si l-am nascut pe 6 (la 3.15 noaptea mi-a iesit dopul, au inceput direct contractiile la 5 min, la 10.30 am nascut).

La Anastasia am avut dpn pe 10 august si am nascut-o pe 3 (la 10.30 m-au apucat contractiile la 10 min, la 12.50 eram in sala de nasteri si la 13.20 am nascut rrrrraaapiiiddd )

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 28+

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput