Strumfi de iul-aug 2007 (214)
Raspunsuri - Pagina 8
![](images/user_woman.png)
musso17 spune:
anca,am ajuns la antibiotic,a fost o tortura sa inghit si propria-mi saliva,nu mai vorbesc ca am dormit continuu 24 de ore,m-am ridicat doar sa merg la toaleta...brrrr.
la multi ani iris!!
gabi,saru'mana,sanatate si voua!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
CarlaV spune:
Vivela, stiu ca ai dreptate in ceea ce spui, si sotul ma linisteste ca nu sunt bolnava, si daca mi-e rau inseamna ca liniutei ii este bine, insa puterea mea de a mai suporta a ajuns la zero si nu stiu ce sa mai fac .
Sa stii ca incep sa-mi pun intrebari despre ce contin in realitate siropurile de tuse, ca si homeopatele, noi am observat ca cele de la Boiron sunt mult mai eficiente decat cele de la Plantextract. Sambata am auzit de la o cunostinta care a lucrat la Fares ca ceaiul de musetel de exemmplu este jumatate musetel si jumatate fan tocat, asa ca, daca pentru ceva atat de ieftin cum este musetelul, se preteaza la astfel de tehnici, ma intreb cum fac la chestii mai scumpe...
-----------------------------------
Carla, mama Larisei (15/06/09) si a Sabinei (07/07/07) si 7+
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
violetan spune:
Hop si io: la multi ani, iris!!
Georgi, multumesc si sanatate multa!
Elena, sanatate multa fetitei si refacere rapida si mult laptic!
Carla, vai da capu' tau, mai, cu greturile astea! Nu pot sa cred ca la 3 sarcini o tii tot asa??!!! Am zis ca la a treia o fi mai bine. Ce sa zic? Sa-ti treaca repede si sa gasesti ceva super eficient.
Kariris, ai mare noroc cu spiritul tau fenomenal, altfel intrai naibii-n balamuc. Si cum dreaq sa fii tu proasta? Ai frate ghinionu' naibii. Pai la ce povestesti tu acolo mi s-a incretit carnea pe mine! Si? Ai primit betiva-n vizita sa continue educatia la botu' calului? Nu i-ai fost recunoscatoare ca a inceput petrecerea in avans? Ba, frate, iti sta mintea-n loc, nu alta! Dar nu pricep cum adica: educatoarele vorbesc in halul ala si fetele invata si reproduc sau vorbesc alti copii? Tu le-ai intrebat de ce naiba vorbesc fetele asa? Sa nu cumva sa crezi ca "iti cer socoteala", Doamne fereste, pur si simplu sunt revoltata si ma gandesc intruna cata mahala as face eu si ce lectii de birjareasca colocviala as face eu cu ele. Ma abtin foarte greu, chiar si cand sunt sigura ca mi-ar leza interesele...Te [pup mult si iti tin pumnii sa te linistesti cat mai repede cu gradinita
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
CarlaV spune:
Vio, pup, uite, citeam dintr-un englez care enumera cauzele greturilor "matinale", si o varianta era varsta femeii, cu cat este mai inaintata, cu atat raul este mai mare si mai greu de suportat, plus ca un factor catalizator este prezenta greturilor la sarcinile anterioare . Sunt ca vai de capul meu, ma duc sa vomit pe Coasta de Azur
, si am visat atata la vacanta asta... Cum naiba sa mai merg in oraselul parfumurilor si sa-mi aleg aromele de acolo, cand eu vomit la cel mai mic miros?
Iti zic eu care ar fi solutia miraculoasa: sa ma culc diseara si maine dimineata cand ma trezesc sa fiu deja in 15-16 saptamani cel putin.
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
violetan spune:
Mai, carla, o fi, dar aia cu varsta nu e neaparat un criteriu, ca, vorba ceea, eu am ramas gravida la frumoasa varsta de 36 de anisori, abia prinsesem al 36-lea trandafir in buchetu' vetzii si n-am avut nici o secunda de greata. A, ba da, mi-era greata de cornutele din trafic si de la diverse hypermarket-uri unde ma tot certam ca nu am prioritate
Poate scapi mai repede sarcina asta, ce zici? Poate nu mai dureaza asa mult. Eu asta iti urez din tot sufletul!
CarlaV spune:
Vio, multumesc, te pup de mii de ori. Greata de cornutele din trafic si de alti giboni este universal valabila, nu trebuie sa vii burtoasa ca sa o ai . Am inteles ca de obicei mamele de baieti nu au greturi, cele de fete au, desi Andutzy a vomat la ambele sarcini continuu, nu doar in primul trimestru.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Kariris/Kariris.jpg)
Kariris spune:
Da, mai fetelor, asa este. Toate rahaturile vin la mine.
Multumesc pentru urari! Eu din pacate ieri nu am avut dispozitie sa felicit pe nimeni asa de tristete, in primul rand ca nasii fetelor nu i-au spus odata la multi ani lui iris de florii. In schimb m-a sunat o prietena de pe forum cu care vorbesc cam saptamanal la telefon de vreo 6 ani si pot spune ca suntem prietene desi ne-am vazut de 2 ori in viata. M-a sunat sa o felicite pe Iris.
Carla, la noi e simplu de florii sau de Sf Maria (Karina) pt ca sunt zile cand ele nu primesc cadouri si insist pe la prieteni sa nu le aduca cadouri. Fac doar un tort destinat sarbatoritei dar din care mancam toti si primesc amandoua cadouri simbolice: gen o carte de colorat, o floare la ghiveci pe care s-o ingrijeasca, etc. Dar toata lumea o felicita pe cea a carei onomastica e.
De ziua lor de nastere primim cadouri. De Pasti iar vor fi cadouri simbolice de la iapuras cum de altfel facem si de Craciun, vreau ca ele sa simta semnificatia acestor sarbatori, nu sa le intareasca simtul mercantil. (cum s-a intamplat cu editia intai de gemene-totul avea un pret, totul se evalua raportat la bani). Ce e de cumparat mai important si mai substantial le luam inainte de aceste sarbatori.
Si acum cu educatoarea lor: e clar ca cele mai multe expresii le-au dobandit din randul copiilor, dar... cu acceptul educatoarei. Ea ar trebui sa corecteze un eventual limbaj vulgar sau neadecvat unui prescolar. Dar nu are cum pentru ca in ciuda faptului ca la baza e profesor de limba romana (din afirmatiile ei), are un vocabular tipic de golanca de cartier daca nu chiar de "centurista" iesita la pensie. Cum si-o fi luat asta gradul I si a ajuns in invatamant pana in prag de pensie nu stiu!
eu am vazut-o de 2 ori in viata dar m-am conversat cu ea f des. Mereu mi-a zgariat timpanele cu modul ei de exprimare dar am considerat ca atunci cand intra in clasa o schimba stilul si s-o raporta la acei copii nu la spritzurile de unde probabil vine.
Ei uite ca nu!
Acum va trebui sa am rabdare, sa le vorbesc frumos si cand mai aud vreo porcarie din gura lor sa le explic frumos ca imi pare rau ca le-am dus la o asa gradinita unde au auzit astfel de vorbe si ca nu se cade sa vorbeasca asa. Din toamna merg la alta gradinita. sper ca pana atunci sa uite perlele cu care si-au imbogatit limbajul.
violetan spune:
Kariris, sa-ti fac o marturisire: sunt toanta rau. Deci abia acu' m-am prins ca i-am zis la multi ani lui iris pentru Florii
, chiar daca ne aflam la strumfi de iulie-august (adica prin zona) nu m-am gandit ca nu putea fi:
1) ziua de nastere;
2) doar ziua ei de nastere
A? a? acu' te mai bagi sa faci afirmatii gratuite? vrei sa concurezi cu mine la prostie?
Si ca sa fiu in ton abia la finalul programului m-am simtit sa ii zic la multi ani unei colege pe nume Crina. Ma mir ca m-a dus mintea, totusi, e ceva, nu?
CarlaV spune:
Vio, daca ai pareri asa "bune" despre tine, eu zic sa te cauti de vreun neuron burtos, nu se stie niciodata .