Strumfi de iul-aug 2007 (214)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Citat:
citat din mesajul lui violetan

Carla, no f... way!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

No f...... at all??? Ntz, ntz, ntz

-----------------------------------
Carla, mama Larisei (15/06/09) si a Sabinei (07/07/07) si 7+

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Carla, m-am prabusit de ras efectiv! da' mi-e lene sa caut emoticoanele care se tavalesc pe jos
Spre norocul meu, nu e chiar atat de grav. Esti geniala, nu mai pot de ras!!! greata, greata, da' vaz ca spiritu' ti-a ramas intact, sau e side effect?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Elena felicitari si multa putere micutei tale!

Mada, Carla...ma bucur enorm pt voi! sarcina normala si sa va vedeti sanatosi in decembrie cu totii!

mami de Matei 28 iulie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greierash spune:

Buna seara!

sunt in urma cu cititul, cu scrisul nu mai zic....
am o clipa de ragaz...si am intrat sa va zic ce "am mai facut" in ultimul timp. Deci, a venit pe lume minunea noastra de baietel pe 07 aprilie, a avut la nastere 3,400 kg, si 52 cm. E sanatos, voinic, mananca bine, laptic de la san, bineinteles....suntem in perioada de adaptare....ca sa zic asa...inca plutim..de fericire, si cam atat.

Incerc sa recuperez din urma, am de citit cam un capitol, si mi s-a parut ca sunt noutati....am citit ultima pagina....si parca asa mi se pare, am sa revin, dupa ce recuperez. Seara buna va doresc!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui violetan

Carla, m-am prabusit de ras efectiv! da' mi-e lene sa caut emoticoanele care se tavalesc pe jos
Spre norocul meu, nu e chiar atat de grav. Esti geniala, nu mai pot de ras!!! greata, greata, da' vaz ca spiritu' ti-a ramas intact, sau e side effect?

E side-effect de la hemoroizi cred , ca de cand mi-e atat de rau nu fac decat sa stau pe scaun si sa butonez, ma mai rastesc la cei care-mi ating scaunul si ma misca, mi se pare ca se accentueaza ameteala si starea de rau.
Noh, imi faceam griji pentru tine, dar m-am linistit acum , deci esti pe val (sau pe Vali) .

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Greierash, felicitari!!!!! Puiutul tau s-a nascut in aceeasi zi cu al Elenei. Sa fiti sanatosi, mancaciosi, fara colici si va asteptam cu poze.

Simona, multumesc mult . Ce zici, vii cu noi la odisee?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Greierash felicitari pentru baietel! Sa fie sanatos, mancacios si neplangacios si sa doarma noaptea!

Carla, esti mortala cu no f... at all...
Nasol rau cu greturile tale. Eu la toate sarcinile dinaintea fetelor (au fost vreo 5) am avut greturi si probleme la cea mai mica schimbare a directiei cu masina, la orice frana cat de mica, la plecatul de pe loc...
Ei la sarcina cu fetele la 37 de ani impliniti si sarcina gemelara n-am avut nici o greata si nici o problema cu mirosurile sau miscarea. Gateam, ma parfumam, parca nici nu eram gravida.

Am o prietena care a avut 4 sarcini duse la termen si la toate s-a chinuit cu greata mare in primul trimestru.
O sa treaca timpul si scapi. Cred ca e ingrozitor. Merita chinul oricum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Greierash, felicitari! Sa fiti sanatosi cu totii, bebe papacios si tie mult laptic yummy!
Simo, tu cum masi esti? ce face matei?
Vivela, multa sanatate lui david!
X-ray, sanatate papusicii! Offf, ce le mai trageti si voi!
Georgi, fa-te bine si tu, cum ai reusit sa te captusesti asa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

noi suntem bine. matei e f fericit cu gradi, l-au mutat la grupa mijlocie, geniul lui mama .
carla...sa fie!

greieras felicitari si multa sanatate!

mami de Matei 28 iulie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Elena&Greierash felicitari pt bebelushi, sa creasca mari, frumosi, sanatosi si norocosi.

Kariris eu cred ca s-a curentat persoana care nu trebuia. O terapie cu electrosocuri (mai zdravene asa) i-ar fi prins mult mai bine educatoarei voastre. Poate de-aia s-a autoinvitat? s-o fi dus vorba ca oferiti astfel de tratamente ?!

Mergi la inceput