Strumfi de iul-aug 2007 (214)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

dar oare Greierash ce o face? ca eu cred ca a ajuns la termen, acum vreo 2 saptamani era in sapt 38... probabil a nascut deja.
Greierash, da-ne un semn ca sunteti bine sa te putem felicita . iar daca inca esti in asteptare, sa punem motatele sa faca un pic de galerie .

Traiesc in Orasul Alandala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Carla woooowwww!!!!! Felicitari, sarcina usoara si bebe sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Multumesc, Kariris!

Fetelor, accept orice metoda de a scapa de greturi, am incercat tot ce am stiut, mai putin acupunctura, fiindca nu suport acele, nimic nu merge. Nu ma mai pot tine pe picioare, nici homeopatele nu fac nimic, nici masajul pe maini cu otet, nici lamaia sau zeama de varza (le vomit), nici benzile de presopunctura pt incheieturi, nici covrigeii, mancatul putin si des, nimic, nimic, sunt disperata .

-----------------------------------
Carla, mama Larisei (15/06/09) si a Sabinei (07/07/07) si 7+

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

buna ziua
bun venit daria georgiana!!!
felicitari anca!!
la multi ani gabi!
la multi ani vio!

noi suntem in convalescenta,cel mai bine e mihnea si cel mai rau eu,n-am mai fost asa bolnava din scoala generala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Xerxe, felicitari! Sanatate multa micutei si sa va faceti mari! Cu laptele, ce nu suge/reuseste ea sa traga, mulge-l si pune-l la pastrare. In rest, important este ca micuta este bine, a evoluat ok, si sigur va recupera rapid Totusi de ce ti s-a rupt apa asa devreme, ti-a zis ceva medicul gine?
Razvan ce face, cum a reactionat?

Carla, nu stiu remedii anigreturi din pacate . Am avut si eu sporadic greturi in sarcina, dar nici pe departe asa mult si intens ca la tine... Din astea vroiam sa eu sa-ti sugerez: homeopate, acupunctura... Medicul nu a putut sa-ti dea vreun sfat?
DPN-ul il ai de ziua mea, asa a sigur o sa-l tin minte, iar cand imi voi serba ziua, gandurile se vor indrepta catre tine.
Cu nascutul iarna... eu am nascut nu chiar iarna, dar toamna tarziu, si am traversat toata iarna cu copil mic. Nu am avut nici o problema. Cat timp am alaptat-o nu a racit deloc. Nu a luat nimic nimic de la Andreea, care a mai racit in iarna aia (nu mergea in colectivitate, dar ma racea si ea), si vorba aia, stateau nas in nas aproape, andreea o tot pupa si nu prea puteam sa o opresc...
Intr-adevar la inceput este mai greu cu plimbarile, fata de atunci cand nasti primavara/vara si poti scoate copilul imediat si cand vrei. Iarna e un pic mai dificil, caci din cauza frigului, trebuie sa pandesti zile insorite si sa profiti de ele. Tin minte ca si eu pe Ana Maria o mai scoteam asa in marsupiu, cu nasul afara, dar fiind frig, mi-era frica sa o tin mai mult de 10-15 min. Prima plimbare adevarata am facut-o pe 2 dec - 2 ore si ceva, era o zi insorita, placuta, vreo 12-13 grade. Si de atunci am mai avut zile de genul asta, pana a veit primavara, de care am profitat. Cand a fost mai frig, am iesit mai putin. Si eu am fost putin tematoare la pinceput, mai ales ca Andreea era nascuta vara, in iulie...dar nu a fost nimic prea deosebit...
Tii minte cand ne-am intalnit in Parcul Regina Maria, cand ai fost tu la un control? Stiu ca era in martie, de abia se cam terminase iarna, nu era prea cald.. eram cu cea mica cu geaca, caciulita, paturica, adecvat temperaturii si eram cu bine iesiti din iarna Chiar, daca mai mergi la vreun control, si ai drum prin zona noastra, te asteptam sa reeditam intalnirea, care va fi cu mai multe personaje de data asta Doar sa im spui cu 1 zi inainte, ca sa imi fac programul de asa natura.

la toata lumea!

Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)

Povestea sarcinii si a nasterii Andreei

Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Multumesc, Georgi! Tu poti sa iei medicamente, ca doar nu alaptezi si nu esti gravida, de ce te chinui?

Monica, multumesc, o sa tin minte sugestiile. Da, imi amintesc cand ne-am vazut si erai cu cea mica in carut, nu mai tin minte cum era vremea . Eu deocamdata merg tot la Regina Maria, la dr. Niculescu, nu ar fi foarte departe de voi, insa abia sunt in stare sa fac drumurile scurte. Astept sa treaca perioada asta si dupa aceea ne vedem cu drag. Sau poate daca mergeti la mare in vara asta, ne vedem acolo.

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

felicitari carla!multa putere tuturor si mai ales un bb sanatos!

eli tuseste cu spor....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Fetelor, Iris aseara urla prin casa: "m-a violat!!! m-a violat!!!" am crezut ca o iau razna Nu stiu ce a vrut sa spuna, nu am insistat pe idee dar eu nu mai pot cand vad ce bagaj de cunostinte de bug mafia au dobandit fetele mele in mai putin de 2 luni de frecventa la ultima gradinita.
Mai mult sambata, ma suna educatoarea lor actuala beata moarta sa se autoinvite la noi duminica de ziua lui Iris Mai vroia sa vina si cu javra dupa ea (o tentativa nereusita de caine, un mutant din ala mic de 1,5 kg). Imi spunea sa ma grabesc cu reinscrierile ca trece timpul.aualeeeu pai eu nu le mai duc acolo, daca le-ati auzi ce pot scoate pe gura v-ati cruci! Imi vine sa le snopesc in bataie dar nu e decat vina mea ca le-am bagat in un asa mediu. Trebuia sa ma gandesc ca daca gasesc locuri in orice perioada a anului ceva nu e in regula acolo. Eu ori sunt foarte proasta ori am mare ghinion. Tind sa cred in ambele variante.

Le mut la alta gradinita si asta sper sa fie si ultima ca cedez nervos. Daca si astora le gasesc nod in papura e clar ca problema e la mine si ma voi duce sa ma caut pe la doctori.

Mergi la inceput

X-ray, multumesc . Tot aud de viroze in perioada asta, si la copii si la adulti, va tin pumnii sa treaca repede si fara mari probleme.

Kariris, este o intreaga telenovela ce se intampla la voi, auzi, sa te sune educatoarea beata moarta!!! Ce sa zic, schimba gradinita, orasul, tara!
La multi ani lui Iris pentru ieri! Chiar, cand v-ati gandit la nume pentru fete, cum v-ati impacat cu ideea ca pe Iris o veti sarbatori de Florii si pe Karina nu? Intreb pentru ca al nostru bb3 daca se va naste sanatos va avea nume de sfant, pe cand fetele nu prea au.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

oau, Kariris .
ce povestesti tu acolo e de reclamat! pe bune, ar trebui inregistrate cumva cu o camera ascunsa, nu se poate ca astfel de specimene sa ne educe copiii .
ca ne vaitam ca nu invata 3 poezii ci doar 2, ca nu coloreaza suficient, ca mai gasim copii cu muci la nas sau cu 2 perechi de pantaloni una peste alta, e una. dar sa ii inveti, in calitate de educator (!!!) pe copii asemenea limbaj mi se pare foarte grav.

Anca, nu stiu remedii pt greata, de fapt nici nu prea cred ca exista ceva cu adevarat eficient :( . singura consolare e ca face parte din normal, ca trece in timp, iar scopul merita orice sacrificiu .

Alina , sanatate multa...of, si noi tragem cu tusea, Damian doar ce a scapat de o viroza ca a prins din zbor alta . ma rog, sper sa scape mai usor acum, doar tuseste. sambata ne-am culcat pe la 5 dimineata si nu pt ca am fi petrecut de ziua mea, ci din cauza tusei lui. mie mi se pare SF sa tusesti continuu de la 11 seara pana la 5 dimineata, fara nicio metoda de calmare. azinoapte a fost mai bine si azi toata ziua la fel, sper sa fi avut efect bombardamentul cu stodal si plantusin.

Georgi sanatate multa si voua.

Traiesc in Orasul Alandala

Mergi la inceput