Strumfi de iul-aug 2007 (214)
Raspunsuri - Pagina 6
CarlaV spune:
Roxy, multumesc, a fost jumatate gandit si jumatate intamplare, adica nu ne-am protejat de cand am nascut, dar nici nu am tinut cont de perioada fertila etc. Stiam ca o sa se intample la un moment dat, era inevitabil, si primim cu drag cadoul, dar ne oprim aici .
-----------------------------------
Carla, mama Larisei (15/06/09) si a Sabinei (07/07/07) si 7+
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
CarlaV spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxy Carla nasti cumva pe 11/11/11 ? Cand ai data probabila? roxy mamica lui Alex (17 august 2007)si Cristi (05 iunie 2000) |
Sa stii ca, daca stiam ca se va intampla atat de repede, incercam sa ne planificam asa. Acum nu mai merge, ar fi prea devreme, teoretic nasc in 3/12.
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
roxy spune:
lasa ca e frumos si asa, in decembrie, va fi cadou de craciun.Sa fie totul bine iti doresc si ma inspir de la tine din curaj pe cand ne va lua si pe noi prin surprindere .
CarlaV spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxy lasa ca e frumos si asa, in decembrie, va fi cadou de craciun.Sa fie totul bine iti doresc si ma inspir de la tine din curaj pe cand ne va lua si pe noi prin surprindere . roxy mamica lui Alex (17 august 2007)si Cristi (05 iunie 2000) |
Da, din curajul meu gen "curaj, gaina, ca te tai" .
Nu stiu cum va fi, n-am mai nascut iarna si nu-mi place iarna, imi fac griji ca poate vine vreo zapada mare si se blocheaza orasul si nu pot ajunge la maternitate, care oricum e la capatul pamantului, apoi, sa intru cu bebe asa mic in iarna, nu-mi convine, mai putine plimbari, mai multe raceli, of, of...
madabout2003 spune:
Neata!
Carla felicitari inca o data! Sa ai o sarcina linistita si copii cuminti acasa ! Ma bucur ca o sa petrecem o noua odisee impreuna!
Kariris, Violeta, Timi am ras de'am murit cu ghivecele, mici pe balon si caperele voastre !
MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si 4+
xerxe2005 spune:
Eu am nascut pe 7 aprilie. Mi s-a rupt apa la 35 de saptamani si 4 zile.
Fetita a avut 2550 g la nastere, a primit nota 8, dar i s-a facut rau apoi si a fost conectata la respiratie artificala. A fost intubata 3 zile in care am crezut ca innebunesc, vazand-o la terapie intensiva. Apoi a stat 2 zile cu mascuta de oxigen langa nasuc, apoi a fost mutata la salonul de prematuri ca sa se observe cum se adapteaza...A evoluat bine si ieri am fost externate, dar eu tot sunt cu inima stransa, pentru ca e foarte cuminte si linistita, nu plange, nu cere in mod expres de mancare, nu o deranjeaza daca are scutecul murdar. Si stau cu ochii pe ea sa tot sper sa prinda putere, sa traga mai bine la san, sa devina mai activa. Mi s-a recomandat sa ii dau completare lapte praf hipoalergenic, ca sa isi revina mai repede...nici nu stiu ce sa fac.
In maternitate ma storceam la pompa electrica pusa la dispozitie mamelor cu prematuri, dar acasa, daca ea nu trage bine, imi sunt sanii plini si ma dor, trebuie sa am storc.
Am fost avertizata de o asistenta ca s-ar putea sa pierd laptele, daca ea nu trage bine la san.
Am emotii, e al doilea copil, dar tot mi se pare greu sa ai grija de un bebe asa mic si fragil.
Elena Isabela, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07 si a Dariei Georgiana - 07.04.2011
madabout2003 spune:
Xerxe bun venit Dariei Georgiana! Sper sa recupereze repede si sa va bucurati impreuna de familia in 4!
MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si 4+
Vivela spune:
Elena, felicitari!!!
te cred ca ai inima cat un purice, insa o sa se faca ea fetita mare! eu zic sa te mulgi cat mai mult si sa-i dai fetitei laptic de la tine, mult mai bun decat orice formula magica de lapte praf! ea are acum stomacelul mic-mic, cat o nuca, deci se satura repede, nici nu trebuie sa te chinui prea mult cu mulsul.
pupici si sanatate multa amandurora .
Traiesc in Orasul Alandala
CarlaV spune:
Xerxe, felicitari, sa fiti sanatoase!!!
Si eu zic la fel ca Vivela, daca tu ai lapte din belsug, nimic nu este mai bun, nu are rost sa suplimentezi cu altceva, foloseste o pompa buna, pune fetita sa suga dupa ce ai scos tu laptic si s-a inmuiat sanul, si in timp o sa prinda puteri si o sa fie totul perfect.
Mada, multumesc si aici , sper sa ne vedem la vara si sa ne etalam burticile . Mie o sa-mi fie bine dupa primul trimestru (asa sper, ca la celalalte sarcini), deocamdata imi este ingrozitor de rau si nu sunt in stare sa fac nimic, plus ca limita mea de suportabilitate s-a redus considerabil.