Strumfi de iul-aug 2007 (214)
Raspunsuri - Pagina 5
violetan spune:
Carlaaaaaaa???????????????????????????????? de-aia haleai ieri cartofi prajiti???? sa fie-ntr-un ceas bun, sarcina usoara!! nu-mi vine a crede! bah, da' stiu ca nu pierzi timpu' te pup de mii de ori!
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
stefania_97 spune:
La multi ani floriilor
Carla wow, felicitari, sarcina usoara si un bebe sanatos si frumos
Viata in patru :)
Stefania, mami de fetita frumoasa www.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157601644638166/" target="_blank">Catarina din 25/08/07 si baietel nazdravanwww.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157623492246249/" target="_blank">Andre din 02/08/10
CarlaV spune:
Timi, wow, esti pe faza!
Stefania, multumesc .
Vio, , da, de aceea haleam cartofi prajiti si pentru ca i-a facut sotul, in rest mi-e rau de mooooor, la fel ca si datile trecute. Nu stam degeaba , stiam ca o sa se intample si asta la un moment dat, adica era destul de probabil. Liniuta am vazut-o de 1 aprilie si n-a fost pacaleala, azi am vazut la eco embrionul pozitionat bine si cu activitate cardiaca. Mergem inainte.
-----------------------------------
Carla, mama Larisei (15/06/09) si a Sabinei (07/07/07) si 7+
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
monicabo spune:
NU prea am apucat sa citesc tot... insa am remarcat-o pe Carla.. felcitari!!! Super, veti si 5, 2 mari, 3 mici
Felicitari pt curaj! Chiar adevarat curaj! Cand ai DPN? Prin decembrie-ianuarie? Sunt curioasa daca e fetita, baietel...
Imi pare rau ca nu te simti bine...sper ca totusi sa te lase mai repede greturile decat datile precedente!
Vio, ai talent nu gluma!
Kariris, mama ce patanii.... daca ati supravietuit, inseamna ca sunteti rezistenti in fata tutror obstacolelor! Na, pe bune, bine ca suteti sanatosi cu totii, tu esti ok? iris cu e cu ceafa?
Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)
Povestea sarcinii si a nasterii Andreei
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
Vivela spune:
neata
multam de felicitari.
La multi ani si din partea mea floricelelor care s-au serbat ieri , eu n-am mai intrat pe net, am fost la mosie si am muncit ca scalva pe plantatie. acum, ca am entuziasm, dar nu prea cred ca o sa ma prinda activitatile agricole, am mainile belite si ieri eram ca dupe garla, parca eram homeless.
Carla, felicitari oficiale si aici , sa dea DD sa fie bine sarcina, bebe sanatos si voios si sa fie baietel, ca stiu ca asa va doriti .
mi-ai facut o pofta imensa de bb3, chit ca uneori ma gandesc ca si 2 sunt multi, mai ales in unele zile.
Traiesc in Orasul Alandala
mychydutza spune:
neatza
in primul rand LA MULTI ANI VIVELA!!!!. sa fii sanatoasa, fericita si sa-ti dea dzeu tot ce-ti doresti!
carla, felicitari si sarcina usoara!
violeta, esti savuroasa, efectiv! am citit si m-am strambat de ras. parca si vedeam ce descriai tu acolo! esti mare figura fato!!!!
dana, sper sa nu va pricopsiti cu ceva de la gradinita! nasol cu lipsa de interes pt serbare. eu am fost in vikend sa vad cateva gradinite particulare. m-a dezamagist lipsa de spatiu si amplasarea pe strazile aglomarate, pline de masini, praf!
...si normal ca m-a distrat anuntul pe care l-a gasit dana. agentu ala sigur era poet de formare!!!!
x-ray, sanatate lui eli!
timi,. ami zi-ne cum e la helvetia...
violeta, la multi ani, floare talentata ce esti, manca-te-ar mama pe tine cu tot cu talentu tau narator!
kariris, bine ca ai scapat de miros......
d'ale lui Andrei: "mancarea care vorbeste nu se mananca!!!!"
Vivela spune:
Mychy, multam .
Dana, la noi la gradinita nu s-a facut deloc serbare, ceea ce mie mi-a convenit f mult. pana la urma, de ce trebuie neaparat serbare? ce, voi la munca faceti program artistic de craciun si de paste? organizati scenete cu public? copiii de ce ar trebui sa "faca frumos" pt parinti?
au facut ceva ei intre ei, au cautat iepurasul prin toata gradinita (din loc in loc au amenajate colturi de natura, cu pomisori, animale, etc) si au primit cate o punguta cu oua de ciocolata. si copiii au fost astfel fericiti.
tot vineri au primit si vizita unor copilasi de la o casa de copii - am donat noi parintii cate ceva si le-am facut niste pachetele, sa simta si ei o mica bucurie.
si toata saptamana au pictat oua, au confectionat diverse ornamente de paste, au colorat iepurasi...
mie nu mi se pare un criteriu de apreciere a calitatii gradinitei nr de poezii invatate sau nr serbarilor. oricum al meu nu stie poezii (desi se invata saptamanal la noi la gradinita) - si nici nu-l consider mai putin inteligent decat altii care turuie versuri toata ziua.
Traiesc in Orasul Alandala
roxy spune:
Carla felicitari si sarcina usoara si sa te lase fetele in pace sa poti sa te relaxezi ca nu e usor .Voi va doreati al treilea sau s-a intamplat ?Ca si pe noi ne cam bate un gand, dar inca e la faza de gand , dar poate ne ia prin surprindere
Noi suntem bine, in vacanta , deja casa e cu fundul in sus, s-a dus curatenia mea de sarbatori
Sanatate multa la toata lumea si vreme frumoasa (am de spalat geamuri azi )
CarlaV spune:
Mychy, Vivela, Monica, multumesc mult.
DPN-ul este 3-5 decembrie, ne-ar placea sa fie baietel, desi sunt constienta ca mi-ar fi mai usor daca ar fi fetita. Si n-a fost vorba de curaj, ci jumatate intamplare .
Carla, mama Larisei (15/06/09) si a Sabinei (07/07/07) si 7+
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"