Comori de nov-dec 2004 (208)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

onitza multumim pentru pozem, superbi copii, se pare ca sau inteles bine, pupam obrajori dulci si ochisori frumosi iar mamicile superbe

sa ii fie de bine botezul Iuliei,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Alexa, sanatate lui Silviu si Deliutei!!!! Suntem cu gandul la voi mereu!

Mergi la inceput

Alexaaaaaaaaaaa, mi-au trecut toate neplacerile de peste zi, cand l=am vazut pe Silviu!!!!!!!!!!!! ce scuuuuumpic e!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

Onitza, wow multumim ce miiicc era
vorba ta parca mai uit prin ce am trecut zilele astea, au reusit sa contacteze boala mana picior gura, si a fost jaleeeeee, ea care nu tace nici in somn, na scos un cuvant aproape 3 zile, manca doar la modul lidocaina, urlete, 2-3 linguri si iar, si tot asa 4 zile,abia abia puteam sa ii dau ceai sau laptic sa nu se deshidrateze, acum e mai bine, ea, in schimb incepe el, mititelul, el e foarte tare rezista pe baricade desi are gurita plina cu afte, 2 mari pe limba si pe obraji .... parca asa nam traso niciodata......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Am vazut TOATE pozele, sunteti toti niste frumosi!

mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)

Mergi la inceput

EVELINE, multumim
Cum mai e Victoras? Dar Bia ce mai face?

Mergi la inceput

ALEXA, pupam micii suferinzi si le dorim multa sanatate!!!! Sa treaca mai repede urata de boala, am citit pe net despre ea si mi s-a facut pielea de gaina, mititeii cat au suferit!

Nu v-am mai povestit de nazdravanii mei:
PAUL nu mai face nimik la gradi, e ca si in vacanta! Aaaaaa, repeta pentru serbare si ...atat. Iar acasa nu mai are chef sa lucreze, deocamdata nu il stresez dar nu-mi pica bine. Se tot plange ca nu are timp de joaca si desene dar de fapt numai asta face ...dim mananca pe fuga sa aiba timp pt desene iar cand revine de la gradi numia asta are in cap. Mda, vine ea vacanta de vara si va avea parte de o surpriza din partea mea.

DANI, de vreo sapt si ceva imi mananca nervii cel mai tare ca nu mai vrea sa pape nimik dupa ce bea laptele dim la ora 7 pana la ora 16, dar nimik, urla ca din gura de sarpe, am zis ca e de vina scaunl de masa ca nu mai vrea, l-am pus la masa, nimik La 16 papa o supa , felul II nici nu se discuta si mai serveste pe la 19 ori brnazica cottage ori roade la un mar....altceva iese din discutie urla de zici ca -l tai. In gura nu se vede nimik ca ar iesi vreun dintisor desi ar cam terbui ca n-are decat 4 dinti la 1 an si 4 luni aproape. Nah, ca am intrecut-o pe Alexa la cat m=am plans. In rest e vioi, mi se pare mie ca urla cam des dar el tot timpul are nemultumiri Cand ne intoarcem de -afara e jale, ne stie tot blocul.
Noaptea si-a facut iar program de trezit si plans, oare cat oi mai rezista?

Mergi la inceput

Of ALEXA, sa se faca micutii bine repede!

Victor e OK, are un mic defect la inimioara (septal interatrial), insa se va inchide, asa speram. Cica nu e nevoie de interventie si nici de nimic special. Vom repeta eco cardiac la fiecare 6 luni. Are 2 dinti, mananca bine, suge insa toata noaptea, ma dispera la capitolul asta, face la olita, ii place. E curios, atent, imitativ...e tot ce n-a fost Bia, stiti voi....

Bia... e ok. Sunt foarte suparata insa ca am aflat saptamana trecuta ca invatatoarea la care am inscris-o (cea mai tare din parcare) s-a transferat la alta scoala...si vine una cica naspa. Si acum incerc s-o transfer in alta parte, nu stiu daca reusesc, cam tot ce e bun e ocupat...si nici n-am cine stie ce alternative ca imi trebuie o scoala langa mama s-o poata lua.... In rest citeste nemaipomenit de bine, face compuneri, ne distram cu sinonime, antonime, omonime, si cu tabla inmultirii, asta e...vrea vrea, si nu pot decat sa ma bucur. A avut o evolutie fantastica...acum 3 ani ma interesam daca sunt scoli speciale in oras, asa ca, ce pot cere mai mult...

Au tras si ai mei copii niste viroze, bronsite, otite si conjunctivite..asa, sa nu ne plictisim.
Acum, slava Domnului sunt bine!

Mergi la inceput

EVELINE, nemaipomenit!!!!! Bia face compuneri? Vrea sa invete tabla inmultirii?????? S-a dezvoltat foarte bine, felicitari!!!!
Fa tot ce poti sa o transferi si sa ajunga pe maini bune, conteaza mult dna invatatoare!!!!
VIctoras face la olita? Bravo lui! Dani nu vrea. Fuge de ea, nu stiu de ce ca nu l-am fortat. Uaf!
AI doi copii isteti foc!

OTILIA, ai ajuns cu bine in Norvegia? Ca a ajuns norul si la voi!

Mergi la inceput

Saru mana Onitza, toti avem copii frumosi si destepti!

Azi sunt fericita..am inrosit telefoanele si messul si FB-ul si am reusit sa intervin sa inscriu fata la alta scoala (cea mai buna cotata din oras) la o invatatoare excelenta. Oficial, de la toamna, Bia e in clasa 1A...poate asa a fost sa fie, mai bine.

Mergi la inceput