Comori de nov-dec 2004 (208)
Raspunsuri - Pagina 6
onitza spune:
Bravo, Eveline!!!! Felicitari! Esti o mamica foarte buna!
Am avut noapte alba, Dani a plans din 5 in 5 min, iar Paul se foia, sforaia, bine ca venit dimineata. Paul are dureri de gat, l-am doftoricit pe cat am putut sper sa nu se agraveze sa de=a intr-o raceala urata. Daniel are si el niste mucisori dar putini. Azi am o zi plina cu alergat la cumparaturi si apoi bucatarit toata ziua.
Va pup.
paxela spune:
Bravo Eveline, sti vorba aia tot raul spre bine, succes domnisoarei
Onitza, mai odihnestete si tu ziua, macar o ora la somnul lui de pranz,
eveline spune:
Multumesc fetelor!
Iat-o si pe absolventa mea:
https://picasaweb.google.com/112389216930304739623/2011#5611305675360656082
mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)
onitza spune:
ALEXA, daca-ai stii cat as vrea sa pot, insa viata mereu imi ofera, ca si tie deltfel surprize nebanuite.
Am pus pozite noi cu un chelios.
http://family.webshots.com/album/580237962OrVSwC?start=84
Otiliav spune:
Aoleu vai viata mea ce-mi facura Ioana. Puse poze cu mine in toata splendoarea suncilor mele. Nu-mi ajunge ca stiu eu ca sunt acolo
Nu pot sa te contrazic cand scrii despre Iulia. E o pufosenie si noi ii spunem pufosica mica si toata ziua ii pupam falcutele
Ah Dani si Iulia parca-s frati. Tot timpul in miscare de nu stiam dupa acre sa ne uitam mai repede. Zau asa dar pe cei mari nici nu i-am simtit. Au mancat frumos si au stat la desene adica boierie cu ei.
Eveline mai mai ce baiat frumos am admirat Ai asteptat tu ceva ani sa ai bb2 si uite ce baiat ai acum. Ce zice sotul tau acuma ca are baiat mare? mai face si la olita? bravos. De Bia nu mai zic nimic ca ma uimeste cate face. De fapt ce pot sa spun decat ca am avut dreptate cand iti ziceam sa lasi fata in ritmul ei.
Sa vedeti faza aici. Ieri am vazut la stiri ca vor sa studieze copii limba chineza din clasa a doua. Motivul este tara cu industria cea mai puternica asa ca e bine de stiut si apai la cati asiatici aici are si cine sa le predea copiilor.
Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)
onitza spune:
OTI, n-ai vrut sa mi-o lasi pe Iulia, dar data viitoare nu mai scapa! Chineza mi se pare la prima vedere super grea, auzisem ca se sta un an doar pe abecedar, iti dai seama cum s-ar plicti ai nostri copii!
Macar sa invete engleza f bine!
Cat despre sunci nu stiu ce ai vrea la ce ritm de viata alert ai avut in ultimul an! Eu zic ca arati ok , mai imp a fost psihicul tau de care se vede treaba ca ai avut grija cum trebuie, esti foarte echilibrata si cu moralul ridicat! De kg vei scapa pe parcurs si cred ca ai si retentie de apa cum a avut Alexa si acum ai vazut ce sirena e!!!
Asa ca muuulta rabdare, se vor duce ele si kg de la sine! Mai tb sa va si linistiti un pic, deocamdata inca mai aveti griji, copilasi mici si energici dupa care tb sa va tineti si ca sa intri la un regim , presupune alta energie consumata si psihic bun.
EVELINE, m-ai terminat ce copilasi extraordinar de frumosi si veseli ai! Absolventa Bia e tare mandra ca termina gradi si merge la scoala, ai luat decizia cea mai buna mai ales c ai si reusit sa o muti scoala cea mai buna. Iar de mezin ce sa mai zic, m-a fermecat ce ochisori frumosi are!!!!!! SI arata f bine!!!! Bravo, mami!
Am reusit sa incarc pozici de la party-ul de ieri, nu-mi vine sa cred ca miercuri schimb prefixul, gata, s-a dus "copilaria mea" :D
http://family.webshots.com/photo/2019913270043849721NFNdlQ
eveline spune:
Multumim de aprecieri!
OTILIA - ce tareeeee, chineza?! Wow, tu stii ca aia chiar au dreptate cu asta? Mie personal mi-ar face placere s-o invat.
Sotul ce sa zica, e topit, evident dupa amandoi...
ONITZA - La multi ani mamico! In sfarsit esti si tu majora, nu?! Cel putin asa arati...ca abia iesita din copilarie Si ce torturi ati avut , yumyyyyy....
Tu stii ca Dani seamana cu tine leit si Paul cu tati, insa de cand l-ai tuns parca seamana mai tare intre ei...sunt niste frumosi. Lasa ca ai sa vezi ce de-a fete or sa-ti aduca ei indata , n-o sa mai simti ca nu le ai pe ale tale!
mirandolina spune:
Salutare de la mare! asa fi vrut sa va spun ca de obicei, cu veselie in glas....
Dar www.ziuaconstanta.ro/stiri-calde/stiri-c...23-august-81532.html
ONITZA da, si eu ma serbez de Constantin si Elena, pentru ca ma cheama si Elena si Liliana.
Dar pentru ca in aceeasi zi am facut pomenirea lui tata de 9 luni, am stat doar la masa (inclusiv socrii) urmand ca abia a doua zi sa iesim la un gratar... n-a mai fost sa fie Sa stiti ca v-am citit in toate zilele astea, insa vazand veselia de aici am zis ca e nepotrivit sa intervin eu...si totusi, odata si odata tot trebuia...
Sper sa ne revenim si sa ii pot fi sprijin sotului si socrului, fiindca ne asteapta un an greu. Pe cat de trist si dureros este, pe atat va trebui sa invatam sa ii facem fata despartirii. Nadajduiesc ca timpul le va rezolva pe toate si noi vom trece peste golul ce il simtim acum. De acum incep pomenirile si asa cum zicea preotul la slujba, cei care trec trec in nefiinta vor trai vesnic prin noi atata vreme cat ne aducem aminte de ei.
Iar ca sa trecem la lucruri mai vesele... Adam la doar 2 zile de la inmormantare l-a intrebat pe tataie "tataie, acum daca mamaie a murit si nu mai este, tu cand iti iei alta nevasta?"
Sambata seara am fost cu Matei la un workshop de origami in Cta si nu am vrut sa il luam si pe Adam cu noi, ca sa alocam timp separat pentru fiecare din ei. Cumva trebuia sa il convingem pe Adam sa ramana la tataie sau buni, asa ca am invocat singuratatea lor iar copilul a fost de inteles "biiine, fiiiiie! o sa raman la tataie!"
La intorcere am oprit sa aprindem o lumanare in locul .... si ma gandeam ca Matei e cu noi si va pune intrebari suplimentare, altele decat anticipam eu. Insa a fost mai degraba incantat (potrivit spuselor lui) sa vada unde s-a intamplat "grozavia". In Mangalia a decis ca desi ora era inaintata, nu are rost sa mearga acasa, asa ca am oprit la buni si l-am debarcat. Ceva gen ...plecat-am 9 din Vaslui...am ajuns acasa doar 2
Duminica dimineata am iesit la un gratar cu niste prieteni, pentru ca desi a fost o vreme superba de plaja, nu ma mai incanta ideea de nisip prin toate gaurile Am iesit mai mult pentru sot, sa ii gasesc ocupatie cu ceva, sa isi mai ia gandurile de la cele intamplate...
Lui Matei i-au cazut 2 dinti, insa ceilalti deja iesisera in spate, acum se reaseaza la locul lor.
In continuare isi strange bani pentru un mobil touch screen, dar nu stie ca are deja suma necesara. Ca sa nu ne prinda cu ocaua mica, i-am zis ca DOAR NOI vom hotara momentul cand poate sa si-l cumpere, chiar daca are suma necesara.
Pe 10 iunie vor merge cu clasa la acvariu, delfinariu, planetariu in Cta. E excursia vietii lor, chiar daca impreuna cu familia au mai fost de cateva ori.
eveline spune:
Doamne Mirandolina ce tragedie! Condoleante!