Comori de nov-dec 2004 (208)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Salutare! Si eu la o cafea la ora 11 aproape, ce-o sa mai regret eu timpul asta, stiu!

OTI, cred ca te-am sunat intr-un moment nepotrivit, scuze! Dupa-aia am citit ca ma suni tu. Abia astept sa vad printesele!
Cum a fost drumul?

MIRANDOLINA, flacaii sunt pe val, in elementul lor, pusi pe shotii, prostii, zi-le cum vrei, cu personalitate puternica de parca ei ar fi parintii si noi neascultatorii de copii. Dar pus piciorul in prag si dat militaria din pod , funcionam pe frecventa cat de cat normala.
Am fost la doc cu dani, control de rutina de 1 an si 3 luni, are 10 kg, e bine dezvoltat dupa cum spune doc, mie tot mi se pare un pispirel de copil, slab si pricajit da' nu pot fi la fel doi frati asa ca....asta e.....e certat cu mancarea de la un timp iar eu m-=am nesimtit si nu mai insist daca i-e foame bine, daca nu, treaba lui! As avea tendinta sa spun ca e zapacitul familiei dar neeeehh uneori am impresia ca paul il intrece.

Am emotii cu scoala, se pare ca nu s-au afisat listele! Iar secretra se da lovita ca nu stie cand se intocmesc....vrajeala evident. Iar la dani cu cresa iar ameteala mare, nu se fac inscrieri acum desi la tv au aratat ca s-au facut cozi. Jale mare cu inscrierile astea!

A fost o perioada cand ii dadeam fise lui Paul, nu-l omoram, dar cam 1 la 2-3 zile primea, ei de cand am renuntat, se pare ca si-a iesit din mana, in sensul ca nu se mai concentreaza nici macar sa uneoasca punctele, fapt pt care ma gandesc sa reluam vechiul obicei...si sa exersam cu stiloul. Si e stangaci , mi-e greu sa -l ajut!

Mergi la inceput

MIRANDOLINA, mi s-au inmuiat picioarele cand am vazut muscatura! Mititelul! :(((((((( Mai eu am groaza de cai, nu imi explic de ce , nu am patit niciodata nimik dar am un sentiment de neliniste cand ii vad, sunt imprevizibili...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Multumim de incurajari.
Am citit si eu despre suflu asta si pana la urma se pare ca depinde ce-l provoaca...poate sa fie anemie, raceala sau probleme la inima, mai mult sau mai putin grave. Asta doar la eco se va vedea...

mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirandolina spune:

Salutare de la mare!!!

Si dupa cum era de asteptat, iata si cateva poze, ca sa vedeti pe unde absentam noi in ultima vreme:
https://picasaweb.google.com/lilimic/AprilieMai2011#5607026794962321042

I-am dus la padure. In vreme ce barbatii se ingrijeau de gratar, Adam a baut un pahar cu nectar de piersici. Cred ca nu ii va mai trebui in veci ... L-a apucat un rau, s-a lasat cu voma si dormit in masina cam tot timpul. Ori sa nu puna el gura pe carnita la gratar....asta e mare lucru!!! Cert e ca in vreo 6 ore a vomat de 3-4 ori, si mereu dupa apa ... Aseara i-am dat 1/2 metoclopramid, saruri de hidratare, ceiut de menta, novocalmin in fundulet si dupa o noapte smiorcaita.... dimineata s-a trezit blegit. Nu face febra, nu are scaune moi, dar nici pofta de viata. "Vrea sa stea un parinte cu el" si daca ii acord timpul necesar, rade si suporta si gadilituri spre seara l-am scos la plimbare pa malul marii si sa vedeti distractie pe el. Cand am intrat in casa sa gatim ceva de mancare, iar s-a blegit.

Mie mi se par semne vizibil psihosomatice, voi ce ziceti?

I-am promis ca la noapte dorm in patul de jos, langa el, numai sa se faca bine sa il duc la gradi dimineata. S-a citit bucuria pe fata ca dorm langa el, si indata a venit tristetea cand a auzit de gradi

Traim si vedem ce-o mai fi.
Pupici tuturor si sa aveti o saptamana excelenta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Buna seara... va pup... nu am mai avut timp sa trec pe aici... si nici sa va citesc..

Asa.. pe diagonala am citit... de suflu sistolic si muscaturi... wow... Va pup si sanatate multa...
Am sa fac tot posibilul sa mai trec pe aici sa va citesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

La multi ani! celor care serbeaza azi onomastica

Paul Constantin sa ne traiesti sa fi sanatos si fericit

Mergi la inceput

Multumim frumos nasa pentru urare!!!
Uram si noi La Multi ani lui nea' Contantin (tatal tau) dar si pentru ELE , sa aveti o zi deosebita, plina de surprize si de voie buna.
LILY, te serbezi si tu astazi?

Am avut parte de o zi magnifica, au venit in vizita Otilia cu cele trei printese, care mai de care mai frumoasa si mai isteata, recunosc ca cel mai mult m-a impresionat mezina, care la 9 luni merge, face bravo, papa singura, isi tine singurica bibe, e tare precoce. Mi-a facut o deosebita placere sa le revad si pe Elisa si Ana care au intrat serios in rolul de surioare mai mari pentru Iulia, avem si dovezi dar cand o sa reusesc sa pun poze, sper ca diseara tarziu dupa ce adoarme Dani, daca o sa mai fiu in stare ca mai avem de sarbatorit o prietena Elena. Cand au venit fetele, nu stiam la care sa ma infig prima data, atat de dragalase, va dati seama ce incantata am fost sa am fete in casa!!!!!!! Otiliei i se citeste in ochi implinirea, am simtit-o foarte fericita si linistita...desi au avut zile destul de grele, insa cu ajutorul lui DUmenzeu au trecut cu bine peste tot ce au avut de facut.
Maine este o zi importanta pentru ei, are loc botezul Iuliei, la care vom participa si noi.
COnstantinul meu s-a umplat in pene cand i s=a cantat La Multi Ani si s-a relaxat la desene cu Ana, eh, ce inseamna sa ai copilasi mari. Dani a fost exceptional de cumintel, parca nu l=am recunoscut, s-a jucat destul de mult cu Elisa, dar ii mai dadea el tarcoale si Iuliei, mai ales suzetei, abia astept sa pun poze.
Multumim Oti ca ne-ati vizitat si ca ne=ati facut ziua frumoasa!

Mergi la inceput

Poze de la intalnirea cu Otilia si printesele.
http://family.webshots.com/photo/2092364640043849721ZGlcAC

Mergi la inceput

Am fost la botezul Iuliei, un ingeras nu alta!!!!! PUpam obrajorii ei pufosi!!!

Mergi la inceput

Alte poze

http://family.webshots.com/album/580237081KXOjRy

Mergi la inceput